ONLY LACE DRESS Cocktailklänning - whisper vit Vackra billiga damkläder ONLSHIRA - xdxwiq142-Fashion Kläder

ONLY LACE DRESS Cocktailklänning - whisper vit Vackra billiga damkläder ONLSHIRA - xdxwiq142-Fashion Kläder

ONLY ONLSHIRA LACE DRESS - Cocktailklänning - whisper vit Vackra billiga damkläder
Puma TRAINING PANT - Träningsbyxor - röd blast svart Vackra billiga damkläder
Q S designed by ÄRMELLOS - blås - svart Vackra billiga damkläder
Queen Mum T-shirt - bas - grå melange Vackra billiga damkläder

Rabens Saloner Jungle print shirt dress Klänningar

Det är premiär för Talent Acquisition-vloggen! Elin Filipp, HR Manager här på ReachMee, samtalar med inspirerande HR-profiler om aktuella ämnen i jakt på rekryteringsinsikter.  

Peak Performance M ORIGPOBL Ögrönlar
Ragwear JOHANKA - Sweatshirt - svart Vackra billiga damkläder

Re.draft BLOUSE WITH PLEAT DETAIL - blås - vit Vackra billiga damkläder

Det viktiga samarbetet med den rekryterande chefen i rekryteringsprocessen är inte alltid helt lätt och när det går snett kan det få konsekvenser i form av dålig kandidatupplevelse, att ni tappar kandidater eller att ni gör kostsamma felrekrytering. Samarbete och kommunikation är a och o när det kommer till att få det här samspelet att lyckas. Men det finns också en hel del fällor att falla i – här hjälper vi dig att undvika fem av dem.

Läs mer

Ämnen: Peak Performance TRACK TEE Ögrönlar, Peak Performance W LOGOLS Ögrönlar, Peak Performance W SWINLEYP

Reebok Training flerfärgade strumpor

Elin Filipp är vår alldeles egna HR Manager som älskar AI, botar och att prata sourcing. Vad gör egentligen en HR manager på ReachMee? Och vad tycker Elin är den viktigaste trenden inom rekrytering just nu? Det och lite mer svarar Elin på i vårt koncept ”fem snabba med…”.

Läs mer

Ämnen: Peek & Beau Exclusive Randig bikiniögrönl med hög övre kupkant för dig med fylligare byst, HR, Peek & Beau Exclusive Gul blommig baddräkt med volang

Reebok Classic T-shirt CL Big Logo Tee - Vit - Herr

Nu när du lyckats med att skapa samsyn inom din organisation kring kompetensbehov och prioriteringar är det dags att ta nästa steg genom en inventering av den kompetens ni redan har och de behov organisationen ser att det behöver framöver, och därigenom göra en gapanalys.

Pepe Jeans ESTHER - T-shirt med print - optic vit Vackra billiga damkläder

Ämnen: rekryteringsprocess, gapanalys

Reebok Performance Löparkjol Running Skort - Svart - Dam

Det pratas mycket om kandidatupplevelse och vi jobbar hårt för att även kandidater som inte får jobbet ska vara nöjda med rekryteringsprocessen. Men det är lätt att glömma att stor del av kandidatupplevelsen faktiskt speglas i hur transparent er rekryteringsprocess är. Första steget till inkluderande rekrytering börjar med att alla potentiella kandidater har samma möjlighet att söka jobbet. Skippa krångliga steg, onödig information och fokusera på den information ni faktiskt behöver. Men hur bygger du en inkluderande rekryteringsprocess och vad är det bra att fokusera på? Nedan listar vi tre steg som hjälper er att bli mer inkluderande i er rekrytering.

Reebok TE SL CLASSIC TEE Ögrönlar

Läs mer

Ämnen: Persona by Marina Rinaldi IDEM - Leggings - svart Vackra billiga damkläder, kompetensbaserad rekrytering, Persona by Marina Rinaldi Tunika - Grön - Dam, rekryteringsprocess

Replay Röd t-shirt med rund halsringning och logga

Nu har det blivit dags för Robert Ventura, vår alldeles egna scrum master att få svara på några frågor i vårt koncept "fem snabba med...". Robert är vår första och enda scrum master och i denna artikel får ni veta lite mer om hur han hamnade på ReachMee, hans bästa tips på effektiv teambuilding och vad de bästa med hans jobb är. Så här svarade Robert på våra fem snabba...

Läs mer

Replay Topp med tryck - Vit - Dam

De flesta organisationer vittnar idag om utmaningar inom den strategiska planhalvan av HR. Det sker förändringar inom samhälle, teknologi, näringsliv och vårt mänskliga beteende vilket gör att det är mer utmanade än någonsin att attrahera, rekrytera, utveckla och behålla kompetenser till den egna organisationen.

Pieces Blazer - rosa tan Vackra billiga damkläder

Ämnen: Pieces GLÄNZENDE - Leggings - port royale Vackra billiga damkläder, kompetensförsörjning

Resteröds Resteröds bamboo ankle, 3 pack Strumpor

Kommer ni ihåg att publicera anställningsannonserna på intranätet eller i en intern kanal där era anställda ser den? Det finns flera orsaker till att detta är bra att göra, delvis för att sprida information internt för potentiell internrekrytering men också för möjligheterna till extern delning av annonsen med hjälp av era medarbetare. Personer som funderar på att byta jobb är många gånger villiga att gå ner i lön i utbyte mot karriärmöjligheter och spännande arbetsuppgifter. Har du råd att förlora en duktig anställd för att det inte finns tydliga karriär- och utvecklingsmöjligheter internt?

Pieces PCBINEA - blås - maritime blå Vackra billiga damkläder

Ämnen: Pieces PCELSA 3 4 MEDI DRESS - Skjortklänning - svart Vackra billiga damkläder, Pieces PCLUNA - blås - ponderosa pine Vackra billiga damkläder

River Island Blå blommig klänning med smala axelband

Vad innebär det egentligen att rekrytera på potential och så kallade soft skills? Hur ska man tänka och vad kan ni vinna på det som organisation? Det och lite till reder vi ut i den här artikeln.

Pier One Mörkblå skjorta med muscle fit-passform

Ämnen: Rekrytering, soft skills

River Island Khakifärgad långärmad t-shirt i muscle fit-modell

Digitaliseringen har förändrat, och kommer att fortsätta förändra, sättet vi arbetar på. Du som arbetar på HR har en central roll i denna förändringsresa eftersom det inte bara handlar om nya system och verktyg utan också förmågan att utveckla medarbetare i rätt riktning. Läs mer om detta, och svara på en undersökning med fokus på digital transformation som testleverantören cut-e just nu utför.

Pimkie slitna jeans med raka ben och uppvikt kant
River Island mörkröd oxfordskjorta i slim fit

River Island sternfärgad rutig skjorta i slim fit

I ReachMees blogg hittar du allt du vill och behöver veta om rekrytering. Lär dig mer om allt ifrån karriärsidor till att attrahera kandidater, arbeta med employer branding och att lyckas med er jobbannonsering. Självfallet hittar du även information om rekryteringsprocessen, metoder för urval och att praktisk genomföra lyckade rekryteringar.

Prenumerera på vår blogg så får du varje vecka hem de senaste artiklarna direkt till din inkorg.

River Island Vinröd t-shirt med stora ränder

River Island Petite Amelie Mellanblå skinny jeans med revor

Röhnisch Bikini-bh Palaui bra - rosa - Dam

Röhnisch Träningstights Cire Cut Tights - Svart - Dam

Se alla