Pour Moi AMOUR BRAZILIAN BRIEF - Briefs - graphite rosa Vackra billiga damkläder xdxwiq1309-Fashion Kläder

Pour Moi AMOUR BRAZILIAN BRIEF - Briefs - graphite rosa Vackra billiga damkläder xdxwiq1309-Fashion Kläder

Pour Moi AMOUR BRAZILIAN BRIEF - Briefs - graphite rosa Vackra billiga damkläder
Samsøe & Samsøe SOLLY TEE SOLID - T-shirt - bas - vit Vackra billiga damkläder
SAND 3302 Padme New Ögrönlar
SAND 6156 Star Napoli Normal Kostymer & kavajer

Sandro BILALI - Festklänning - svart Vackra billiga damkläder

Det är premiär för Talent Acquisition-vloggen! Elin Filipp, HR Manager här på ReachMee, samtalar med inspirerande HR-profiler om aktuella ämnen i jakt på rekryteringsinsikter.  

PUMA Ignite L S Tee MONO Ögrönlar
SAVAGE X FENTY PLUS BRALETTE - Topp - naïve limelight Vackra billiga damkläder

Scotch & Soda HAWAIIAN FIT Printed shortsleeve shirt Ögrönlar

Det viktiga samarbetet med den rekryterande chefen i rekryteringsprocessen är inte alltid helt lätt och när det går snett kan det få konsekvenser i form av dålig kandidatupplevelse, att ni tappar kandidater eller att ni gör kostsamma felrekrytering. Samarbete och kommunikation är a och o när det kommer till att få det här samspelet att lyckas. Men det finns också en hel del fällor att falla i – här hjälper vi dig att undvika fem av dem.

Läs mer

Ämnen: Puma LOOSE TANK - Funktionströja - spectra gul Vackra billiga damkläder, Puma PERFORMANCE SHORTS - Träningsshorts - svart Vackra billiga damkläder, Puma RACERBACK - Linne - puma svart Vackra billiga damkläder

Seafolly DD CUP HALTER - Bikiniögrönl - svart Vackra billiga damkläder

Elin Filipp är vår alldeles egna HR Manager som älskar AI, botar och att prata sourcing. Vad gör egentligen en HR manager på ReachMee? Och vad tycker Elin är den viktigaste trenden inom rekrytering just nu? Det och lite mer svarar Elin på i vårt koncept ”fem snabba med…”.

Läs mer

Ämnen: Puma Sport-bh Logo Bra M - lila - Dam, HR, Puma Strumpor Puma W Short Sock Transparent Stripe 2-pack - rosa - Dam

Second Female blås Izumi Ruffle - Svart - Dam

Nu när du lyckats med att skapa samsyn inom din organisation kring kompetensbehov och prioriteringar är det dags att ta nästa steg genom en inventering av den kompetens ni redan har och de behov organisationen ser att det behöver framöver, och därigenom göra en gapanalys.

Puma Träningsbyxor Rebel Block Pants FL - Blå - Herr

Ämnen: rekryteringsprocess, gapanalys

Second Female Paras No Shoulder Blouse Ögrönlar

Det pratas mycket om kandidatupplevelse och vi jobbar hårt för att även kandidater som inte får jobbet ska vara nöjda med rekryteringsprocessen. Men det är lätt att glömma att stor del av kandidatupplevelsen faktiskt speglas i hur transparent er rekryteringsprocess är. Första steget till inkluderande rekrytering börjar med att alla potentiella kandidater har samma möjlighet att söka jobbet. Skippa krångliga steg, onödig information och fokusera på den information ni faktiskt behöver. Men hur bygger du en inkluderande rekryteringsprocess och vad är det bra att fokusera på? Nedan listar vi tre steg som hjälper er att bli mer inkluderande i er rekrytering.

Seger Löparstrumpa Running Mid Comfort - Vit - Herr

Läs mer

Ämnen: Pure cashmere TURTLENECK LOOSE FIT - Stickad tröja - dust rosa Vackra billiga damkläder, kompetensbaserad rekrytering, Q S designed by blås - off-vit Vackra billiga damkläder, rekryteringsprocess

Selected Femme Kofta - snow vit Vackra billiga damkläder

Nu har det blivit dags för Robert Ventura, vår alldeles egna scrum master att få svara på några frågor i vårt koncept "fem snabba med...". Robert är vår första och enda scrum master och i denna artikel får ni veta lite mer om hur han hamnade på ReachMee, hans bästa tips på effektiv teambuilding och vad de bästa med hans jobb är. Så här svarade Robert på våra fem snabba...

Läs mer

Selected Femme SLFFLEURA FLORI SS AOP WRAP TOP B Ögrönlar

De flesta organisationer vittnar idag om utmaningar inom den strategiska planhalvan av HR. Det sker förändringar inom samhälle, teknologi, näringsliv och vårt mänskliga beteende vilket gör att det är mer utmanade än någonsin att attrahera, rekrytera, utveckla och behålla kompetenser till den egna organisationen.

Quiksilver Check It vit långärmad topp

Ämnen: Quiksilver Skidjacka Travis Ambition Jk - Blå - Herr, kompetensförsörjning

Selected Femme SLFTUNNI SMILE 3 4 DRESS NOOS Klänningar

Kommer ni ihåg att publicera anställningsannonserna på intranätet eller i en intern kanal där era anställda ser den? Det finns flera orsaker till att detta är bra att göra, delvis för att sprida information internt för potentiell internrekrytering men också för möjligheterna till extern delning av annonsen med hjälp av era medarbetare. Personer som funderar på att byta jobb är många gånger villiga att gå ner i lön i utbyte mot karriärmöjligheter och spännande arbetsuppgifter. Har du råd att förlora en duktig anställd för att det inte finns tydliga karriär- och utvecklingsmöjligheter internt?

Rabens Saloner Ladder lace tank dress Klänningar

Ämnen: Rabens Saloner Solid assymetric dress Klänningar, Ragged Jeans Jeansshorts - stone Vackra billiga damkläder

Selected HOMME Kavaj slhSlim-Mylobill Insig. blå BLZ B Noos - Blå - Herr

Vad innebär det egentligen att rekrytera på potential och så kallade soft skills? Hur ska man tänka och vad kan ni vinna på det som organisation? Det och lite till reder vi ut i den här artikeln.

Rains W Coat Ytterkläder

Ämnen: Rekrytering, soft skills

Selected Homme SLHHARRINGTON JACKET B Ytterkläder

Digitaliseringen har förändrat, och kommer att fortsätta förändra, sättet vi arbetar på. Du som arbetar på HR har en central roll i denna förändringsresa eftersom det inte bara handlar om nya system och verktyg utan också förmågan att utveckla medarbetare i rätt riktning. Läs mer om detta, och svara på en undersökning med fokus på digital transformation som testleverantören cut-e just nu utför.

Reclaimed Vintage Mörkt stentvättade jeans i mom-modell The '91
Selected Homme SLHTHEPERFECT SS V NECK TEE B NOOS Ögrönlar

Seven Seas Copenhagen Fine Twill Regular Fit Ögrönlar

I ReachMees blogg hittar du allt du vill och behöver veta om rekrytering. Lär dig mer om allt ifrån karriärsidor till att attrahera kandidater, arbeta med employer branding och att lyckas med er jobbannonsering. Självfallet hittar du även information om rekryteringsprocessen, metoder för urval och att praktisk genomföra lyckade rekryteringar.

Prenumerera på vår blogg så får du varje vecka hem de senaste artiklarna direkt till din inkorg.

SikSilk Vit kortärmad skjorta med kontrasterande ärmar

Simply Be SHAPE & SCULPT EXTRA HIGH WAIST - Jeans Skinny Fit - dark indigo Vackra billiga damkläder

Sixth June Blommiga shorts del av set

Skylar rosa Funktionsklänning i minilängd med djup urringning

Se alla