Polo Ralph Leather Jacket Ytterkläder Lauren Lambskin xdxwiq1142-Herrkläder

Polo Ralph Leather Jacket Ytterkläder Lauren Lambskin xdxwiq1142-Herrkläder

Polo Ralph Lauren Lambskin Leather Jacket Ytterkläder
Salming Boxershorts Mitchell 2-pack - Blå - Herr
Salomon Tränings-t-shirt Allroad Seamless SS Tee M - Blå - Herr
Samsøe & Samsøe Cindy short dress ls 10056 Klänningar

Samsøe & Samsøe Julianna pants 10198 Byxor

Det är premiär för Talent Acquisition-vloggen! Elin Filipp, HR Manager här på ReachMee, samtalar med inspirerande HR-profiler om aktuella ämnen i jakt på rekryteringsinsikter.  

PULL&BEAR MIT TIEFEM BUND - Jeans Skinny Fit - grå Vackra billiga damkläder
Samsøe & Samsøe Mains tee 5687 Ögrönlar

Samsøe & Samsøe RISS SHIRT DRESS - Skjortklänning - little italy Vackra billiga damkläder

Det viktiga samarbetet med den rekryterande chefen i rekryteringsprocessen är inte alltid helt lätt och när det går snett kan det få konsekvenser i form av dålig kandidatupplevelse, att ni tappar kandidater eller att ni gör kostsamma felrekrytering. Samarbete och kommunikation är a och o när det kommer till att få det här samspelet att lyckas. Men det finns också en hel del fällor att falla i – här hjälper vi dig att undvika fem av dem.

Läs mer

Ämnen: PULL&BEAR PUSH-UP - Jeans Skinny Fit - dark blå Vackra billiga damkläder, PULL&BEAR Skjorta - dark blå Vackra billiga damkläder, PULL&BEAR SLEEVELESS - Skjorta - vit Vackra billiga damkläder

SAND 6139 Star Napoli Normal Kostymer & kavajer

Elin Filipp är vår alldeles egna HR Manager som älskar AI, botar och att prata sourcing. Vad gör egentligen en HR manager på ReachMee? Och vad tycker Elin är den viktigaste trenden inom rekrytering just nu? Det och lite mer svarar Elin på i vårt koncept ”fem snabba med…”.

Mer produktinformation

 • 100% lammskinn
 • Rakt skuren
 • Tidlös och versatil design.
 • Högkvalitativt läder som blir vackrare med tiden
 • Vädertålig
 • Dragkedja i full längd
 • Spetsig krage
 • Invändig ficka
 • Justerbara manschettknappar
 • Mönstrat foder
 • Tål ej maskin- eller handtvätt
 • Tål ej kemtvätt
Läs mer

Ämnen: PULL&BEAR T-shirt - bas - neon rosa Vackra billiga damkläder, HR, PULL&BEAR Tunn jacka - rosa Vackra billiga damkläder

Sandro Linne - nude Vackra billiga damkläder

Nu när du lyckats med att skapa samsyn inom din organisation kring kompetensbehov och prioriteringar är det dags att ta nästa steg genom en inventering av den kompetens ni redan har och de behov organisationen ser att det behöver framöver, och därigenom göra en gapanalys.

PULZ JILL - Jeans relaxed fit - dark blå Vackra billiga damkläder

Ämnen: rekryteringsprocess, gapanalys

SAVAGE X FENTY PLUS THONG - String - multi-colouröd Vackra billiga damkläder

Det pratas mycket om kandidatupplevelse och vi jobbar hårt för att även kandidater som inte får jobbet ska vara nöjda med rekryteringsprocessen. Men det är lätt att glömma att stor del av kandidatupplevelsen faktiskt speglas i hur transparent er rekryteringsprocess är. Första steget till inkluderande rekrytering börjar med att alla potentiella kandidater har samma möjlighet att söka jobbet. Skippa krångliga steg, onödig information och fokusera på den information ni faktiskt behöver. Men hur bygger du en inkluderande rekryteringsprocess och vad är det bra att fokusera på? Nedan listar vi tre steg som hjälper er att bli mer inkluderande i er rekrytering.

Scotch & Soda MIDI LENGTH DRESS WITH V-NECK AND RUFFLES - Vardagsklänning - blå multi-colouröd Vackra billiga damkläder

Läs mer

Ämnen: Puma Essentials Svarta leggings med logga, kompetensbaserad rekrytering, Puma Kort jacka med zebramönster, rekryteringsprocess

Scotch & Soda V NECK DRESS - Vardagsklänning - military Vackra billiga damkläder

Nu har det blivit dags för Robert Ventura, vår alldeles egna scrum master att få svara på några frågor i vårt koncept "fem snabba med...". Robert är vår första och enda scrum master och i denna artikel får ni veta lite mer om hur han hamnade på ReachMee, hans bästa tips på effektiv teambuilding och vad de bästa med hans jobb är. Så här svarade Robert på våra fem snabba...

Läs mer

Sebago Cargoshorts Cargo Crew Shorts - Brun - Herr

De flesta organisationer vittnar idag om utmaningar inom den strategiska planhalvan av HR. Det sker förändringar inom samhälle, teknologi, näringsliv och vårt mänskliga beteende vilket gör att det är mer utmanade än någonsin att attrahera, rekrytera, utveckla och behålla kompetenser till den egna organisationen.

Puma AMPLIFIED PANTS - Träningsbyxor - vit Vackra billiga damkläder

Ämnen: PUMA Chase Woven Jacket Ytterkläder, kompetensförsörjning

Second Female Kavaj Hassel Blazer - Svart - Dam

Kommer ni ihåg att publicera anställningsannonserna på intranätet eller i en intern kanal där era anställda ser den? Det finns flera orsaker till att detta är bra att göra, delvis för att sprida information internt för potentiell internrekrytering men också för möjligheterna till extern delning av annonsen med hjälp av era medarbetare. Personer som funderar på att byta jobb är många gånger villiga att gå ner i lön i utbyte mot karriärmöjligheter och spännande arbetsuppgifter. Har du råd att förlora en duktig anställd för att det inte finns tydliga karriär- och utvecklingsmöjligheter internt?

Puma Football NXT Pro Svart t-shirt

Ämnen: PUMA Iconic T7 Slim Tee Ögrönlar, Puma LIGA SHORTS - Träningsshorts - electric blå lemonade vit Vackra billiga damkläder

Selected Femme Kort beskurna byxor i avslappnad passform

Vad innebär det egentligen att rekrytera på potential och så kallade soft skills? Hur ska man tänka och vad kan ni vinna på det som organisation? Det och lite till reder vi ut i den här artikeln.

Puma Steps Footie 3-pack - Vit - Dam

Ämnen: Rekrytering, soft skills

Selected Femme SLFDAMINA DRESS - Skjortklänning - svart true röd Vackra billiga damkläder

Digitaliseringen har förändrat, och kommer att fortsätta förändra, sättet vi arbetar på. Du som arbetar på HR har en central roll i denna förändringsresa eftersom det inte bara handlar om nya system och verktyg utan också förmågan att utveckla medarbetare i rätt riktning. Läs mer om detta, och svara på en undersökning med fokus på digital transformation som testleverantören cut-e just nu utför.

Puma Träningstights Soft Sports Leggings 7 8 - Grön - Dam
Selected Femme SLFSTANDARD TEE - Långärmad tröja - svart Vackra billiga damkläder

Selected Homme rutig slim fit skjorta

I ReachMees blogg hittar du allt du vill och behöver veta om rekrytering. Lär dig mer om allt ifrån karriärsidor till att attrahera kandidater, arbeta med employer branding och att lyckas med er jobbannonsering. Självfallet hittar du även information om rekryteringsprocessen, metoder för urval och att praktisk genomföra lyckade rekryteringar.

Prenumerera på vår blogg så får du varje vecka hem de senaste artiklarna direkt till din inkorg.

Selected HOMME Kavaj slhSlim-Fröd Blazer - Blå - Herr

Selected Homme SLHKIYOSHI SS O NECK TEE W Ögrönlar

Selected HOMME Sweatshirt shhSimon - Blå - Herr

Seven Seas Copenhagen Slater Ögrönlar

Se alla