Polo Lauren gul i slim fit med knappar och spelarlogga Ralph pikéskjorta xdxwiq975-Herrkläder

Polo Lauren gul i slim fit med knappar och spelarlogga Ralph pikéskjorta xdxwiq975-Herrkläder

Polo Ralph Lauren gul pikéskjorta i slim fit med knappar och spelarlogga
Röhnisch Träningstopp Leo Loose Top - Röd - Dam
rosamunde Linne - new vit Vackra billiga damkläder
Roxy Träningsshorts Sunny Tracks 3 - Svart - Dam

S.Oliver svart LABEL Cocktailklänning - true blå Vackra billiga damkläder

Det är premiär för Talent Acquisition-vloggen! Elin Filipp, HR Manager här på ReachMee, samtalar med inspirerande HR-profiler om aktuella ämnen i jakt på rekryteringsinsikter.  

Pull&bear Mönstrad jacka i en blandning av manchester och teddy
S.Oliver LANGARM - Skjorta - creme Vackra billiga damkläder

Sail Racing BOWMAN TECHNICAL SAILING SHORTS Shorts

Det viktiga samarbetet med den rekryterande chefen i rekryteringsprocessen är inte alltid helt lätt och när det går snett kan det få konsekvenser i form av dålig kandidatupplevelse, att ni tappar kandidater eller att ni gör kostsamma felrekrytering. Samarbete och kommunikation är a och o när det kommer till att få det här samspelet att lyckas. Men det finns också en hel del fällor att falla i – här hjälper vi dig att undvika fem av dem.

Läs mer

Ämnen: Pull&Bear Persikofärgad v-ringad miniklänning, Pull&Bear rosa midikjol med snurrad knut, Pull&Bear Svart batikmönstrad t-shirt

Samsøe & Samsøe Cibbe panties 7092 Trosor

Elin Filipp är vår alldeles egna HR Manager som älskar AI, botar och att prata sourcing. Vad gör egentligen en HR manager på ReachMee? Och vad tycker Elin är den viktigaste trenden inom rekrytering just nu? Det och lite mer svarar Elin på i vårt koncept ”fem snabba med…”.

Läs mer

Ämnen: Pull&Bear - Blåa mammajeans med revor, HR, PULL&BEAR BASIC MIT GÜRTEL - Shorts - brun Vackra billiga damkläder

Samsøe & Samsøe Karin shirt aop 8325 Ögrönlar

Nu när du lyckats med att skapa samsyn inom din organisation kring kompetensbehov och prioriteringar är det dags att ta nästa steg genom en inventering av den kompetens ni redan har och de behov organisationen ser att det behöver framöver, och därigenom göra en gapanalys.

PULL&BEAR CULOTTE - Tygbyxor - orange Vackra billiga damkläder

Ämnen: rekryteringsprocess, gapanalys

Samsøe & Samsøe Mante l dress 10841 Klänningar

Det pratas mycket om kandidatupplevelse och vi jobbar hårt för att även kandidater som inte får jobbet ska vara nöjda med rekryteringsprocessen. Men det är lätt att glömma att stor del av kandidatupplevelsen faktiskt speglas i hur transparent er rekryteringsprocess är. Första steget till inkluderande rekrytering börjar med att alla potentiella kandidater har samma möjlighet att söka jobbet. Skippa krångliga steg, onödig information och fokusera på den information ni faktiskt behöver. Men hur bygger du en inkluderande rekryteringsprocess och vad är det bra att fokusera på? Nedan listar vi tre steg som hjälper er att bli mer inkluderande i er rekrytering.

Samsøe & Samsøe SOLLY TEE SOLID - T-shirt - bas - vit Vackra billiga damkläder

Läs mer

Ämnen: PULL&BEAR Långärmad tröja - brun Vackra billiga damkläder, kompetensbaserad rekrytering, PULL&BEAR Luvtröja - rosa Vackra billiga damkläder, rekryteringsprocess

SAND 3596 Kaela Ytterkläder

Nu har det blivit dags för Robert Ventura, vår alldeles egna scrum master att få svara på några frågor i vårt koncept "fem snabba med...". Robert är vår första och enda scrum master och i denna artikel får ni veta lite mer om hur han hamnade på ReachMee, hans bästa tips på effektiv teambuilding och vad de bästa med hans jobb är. Så här svarade Robert på våra fem snabba...

Läs mer

SAND 8152 Iver Ögrönlar

De flesta organisationer vittnar idag om utmaningar inom den strategiska planhalvan av HR. Det sker förändringar inom samhälle, teknologi, näringsliv och vårt mänskliga beteende vilket gör att det är mer utmanade än någonsin att attrahera, rekrytera, utveckla och behålla kompetenser till den egna organisationen.

PULL&BEAR MIT KETTE - Tygbyxor - grå Vackra billiga damkläder

Ämnen: PULL&BEAR MIT KURZEN ÄRMELN UND KNOTEN - Vardagsklänning - röd Vackra billiga damkläder, kompetensförsörjning

Sass & Bide Palazzo-jeans

Kommer ni ihåg att publicera anställningsannonserna på intranätet eller i en intern kanal där era anställda ser den? Det finns flera orsaker till att detta är bra att göra, delvis för att sprida information internt för potentiell internrekrytering men också för möjligheterna till extern delning av annonsen med hjälp av era medarbetare. Personer som funderar på att byta jobb är många gånger villiga att gå ner i lön i utbyte mot karriärmöjligheter och spännande arbetsuppgifter. Har du råd att förlora en duktig anställd för att det inte finns tydliga karriär- och utvecklingsmöjligheter internt?

PULL&BEAR MIT SCHLITZ - A-linjekjol - svart Vackra billiga damkläder

Ämnen: PULL&BEAR MIT TASCHEN - Jeansklänning - svart Vackra billiga damkläder, PULL&BEAR PAPERBAG MIT KNÖPFEN - A-linjekjol - röd Vackra billiga damkläder

Scotch & Soda Sweatshirt med tryckt mönster - Blå - Herr

Vad innebär det egentligen att rekrytera på potential och så kallade soft skills? Hur ska man tänka och vad kan ni vinna på det som organisation? Det och lite till reder vi ut i den här artikeln.

PULL&BEAR T-shirt med print - röd Vackra billiga damkläder

Ämnen: Rekrytering, soft skills

Seafolly SEAFOLLY BRALETTE - Bikiniögrönl - rosa Vackra billiga damkläder

Digitaliseringen har förändrat, och kommer att fortsätta förändra, sättet vi arbetar på. Du som arbetar på HR har en central roll i denna förändringsresa eftersom det inte bara handlar om nya system och verktyg utan också förmågan att utveckla medarbetare i rätt riktning. Läs mer om detta, och svara på en undersökning med fokus på digital transformation som testleverantören cut-e just nu utför.

Puma 3-pack flerfärgade strumpor
Second Female Byxor Tricky Trousers - Svart - Dam

See by Chloé blås - multiFärg svart Vackra billiga damkläder

I ReachMees blogg hittar du allt du vill och behöver veta om rekrytering. Lär dig mer om allt ifrån karriärsidor till att attrahera kandidater, arbeta med employer branding och att lyckas med er jobbannonsering. Självfallet hittar du även information om rekryteringsprocessen, metoder för urval och att praktisk genomföra lyckade rekryteringar.

Prenumerera på vår blogg så får du varje vecka hem de senaste artiklarna direkt till din inkorg.

Selected Femme Gräddvit jeansjacka med kontrasterande sömmar

Selected Femme SLFDESIREE CECILIE LS DRESS EX Klänningar

Selected Femme SLFSTUDIOS MID blå DENIM JACKET W Ytterkläder

Selected Homme The Perfect Tee Röd randig t-shirt i Pima-bomull

Se alla