Pieces Kofta Vackra billiga damkläder - beech xdxwiq809-Fashion Kläder

Pieces Kofta Vackra billiga damkläder - beech xdxwiq809-Fashion Kläder

Pieces Kofta - beech Vackra billiga damkläder
River Island Svart ribbad topp med lång ärm
River Island Vit skjorta med dubbel krage
River Island Linne - lime fluro Vackra billiga damkläder

River Island vit finskjorta i smal passform

Det är premiär för Talent Acquisition-vloggen! Elin Filipp, HR Manager här på ReachMee, samtalar med inspirerande HR-profiler om aktuella ämnen i jakt på rekryteringsinsikter.  

PrettyLittleThing Blommiga strandbyxor med vida ben del av set
Röhnisch Huvtröja To Hatha Jacket - Svart - Dam

Röhnisch Träningstights Reflect Long Tights - Svart - Dam

Det viktiga samarbetet med den rekryterande chefen i rekryteringsprocessen är inte alltid helt lätt och när det går snett kan det få konsekvenser i form av dålig kandidatupplevelse, att ni tappar kandidater eller att ni gör kostsamma felrekrytering. Samarbete och kommunikation är a och o när det kommer till att få det här samspelet att lyckas. Men det finns också en hel del fällor att falla i – här hjälper vi dig att undvika fem av dem.

Läs mer

Ämnen: PrettyLittleThing Guldfärgad jumpsuit med paljetter och tofs, PrettyLittleThing Leopardmönstrad bralette med djup urringning och ringdetalj, PrettyLittleThing Marinblå jumpsuit med vida ben med slitsar

Roxy SUMMERTIME HAPPINESS - T-shirt med print - salmon Vackra billiga damkläder

Elin Filipp är vår alldeles egna HR Manager som älskar AI, botar och att prata sourcing. Vad gör egentligen en HR manager på ReachMee? Och vad tycker Elin är den viktigaste trenden inom rekrytering just nu? Det och lite mer svarar Elin på i vårt koncept ”fem snabba med…”.

Läs mer

Ämnen: PrettyLittleThing rosa prickig miniklänning med rynkning, HR, PrettyLittleThing Svart enkel t-shirtklänning med v-ringning

S.Oliver svart LABEL Kofta - sweet nude Vackra billiga damkläder

Nu när du lyckats med att skapa samsyn inom din organisation kring kompetensbehov och prioriteringar är det dags att ta nästa steg genom en inventering av den kompetens ni redan har och de behov organisationen ser att det behöver framöver, och därigenom göra en gapanalys.

PrettyLittleThing Vit blommig bodyconklänning i midilängd med vikning framtill

Ämnen: rekryteringsprocess, gapanalys

S.Oliver Linne - creme Vackra billiga damkläder

Det pratas mycket om kandidatupplevelse och vi jobbar hårt för att även kandidater som inte får jobbet ska vara nöjda med rekryteringsprocessen. Men det är lätt att glömma att stor del av kandidatupplevelsen faktiskt speglas i hur transparent er rekryteringsprocess är. Första steget till inkluderande rekrytering börjar med att alla potentiella kandidater har samma möjlighet att söka jobbet. Skippa krångliga steg, onödig information och fokusera på den information ni faktiskt behöver. Men hur bygger du en inkluderande rekryteringsprocess och vad är det bra att fokusera på? Nedan listar vi tre steg som hjälper er att bli mer inkluderande i er rekrytering.

Salming Boxershorts Mitchell 2-pack - Blå - Herr

Läs mer

Ämnen: Primitive Svart t-shirt med blå roslogga, kompetensbaserad rekrytering, PS Paul Smith Artist Flerfärgade randiga badshorts, rekryteringsprocess

Salomon WAYFARER SKIRT W Kjolar

Nu har det blivit dags för Robert Ventura, vår alldeles egna scrum master att få svara på några frågor i vårt koncept "fem snabba med...". Robert är vår första och enda scrum master och i denna artikel får ni veta lite mer om hur han hamnade på ReachMee, hans bästa tips på effektiv teambuilding och vad de bästa med hans jobb är. Så här svarade Robert på våra fem snabba...

Läs mer

Samsøe & Samsøe Enno hoodie ls 7057 Ögrönlar

De flesta organisationer vittnar idag om utmaningar inom den strategiska planhalvan av HR. Det sker förändringar inom samhälle, teknologi, näringsliv och vårt mänskliga beteende vilket gör att det är mer utmanade än någonsin att attrahera, rekrytera, utveckla och behålla kompetenser till den egna organisationen.

Pull&Bear Svart t-shirt med LA-motiv

Ämnen: Pull&Bear Blå smala jeans, kompetensförsörjning

Samsøe & Samsøe Limon ls aop 6515 Ögrönlar

Kommer ni ihåg att publicera anställningsannonserna på intranätet eller i en intern kanal där era anställda ser den? Det finns flera orsaker till att detta är bra att göra, delvis för att sprida information internt för potentiell internrekrytering men också för möjligheterna till extern delning av annonsen med hjälp av era medarbetare. Personer som funderar på att byta jobb är många gånger villiga att gå ner i lön i utbyte mot karriärmöjligheter och spännande arbetsuppgifter. Har du råd att förlora en duktig anställd för att det inte finns tydliga karriär- och utvecklingsmöjligheter internt?

Pull&Bear Kakifärgad skjorta med murarkrage

Ämnen: Pull&Bear Mickey Mouse Grå sweatshirt, Pull&Bear Pacific Rostfärgad ribbad bikiniögrönl med bygel

SAND 1644 Star Craig Normal Kostymer & kavajer

Vad innebär det egentligen att rekrytera på potential och så kallade soft skills? Hur ska man tänka och vad kan ni vinna på det som organisation? Det och lite till reder vi ut i den här artikeln.

PULL&BEAR A-linjekjol - light blå Vackra billiga damkläder

Ämnen: Rekrytering, soft skills

SAND 6697 Briani Ytterkläder

Digitaliseringen har förändrat, och kommer att fortsätta förändra, sättet vi arbetar på. Du som arbetar på HR har en central roll i denna förändringsresa eftersom det inte bara handlar om nya system och verktyg utan också förmågan att utveckla medarbetare i rätt riktning. Läs mer om detta, och svara på en undersökning med fokus på digital transformation som testleverantören cut-e just nu utför.

PULL&BEAR Jeans Skinny Fit - dark grå Vackra billiga damkläder
Santa Cruz Knox Firepit Svart t-shirt

Scotch & Soda Byxor Stuart, slim fit - Grå - Herr

I ReachMees blogg hittar du allt du vill och behöver veta om rekrytering. Lär dig mer om allt ifrån karriärsidor till att attrahera kandidater, arbeta med employer branding och att lyckas med er jobbannonsering. Självfallet hittar du även information om rekryteringsprocessen, metoder för urval och att praktisk genomföra lyckade rekryteringar.

Prenumerera på vår blogg så får du varje vecka hem de senaste artiklarna direkt till din inkorg.

Scotch & Soda Sweatshirt Ams blåw Regular Fit - Grå - Herr

Seafolly SHINE ON FIXED - Bikiniögrönl - svart Vackra billiga damkläder

Second Female Honey Midi Dress Klänningar

See by Chloé Stickad tröja - offvit Vackra billiga damkläder

Se alla