Patrizia blås - Vackra billiga damkläder Pepe bianco xdxwiq642-Fashion Kläder

Patrizia blås - Vackra billiga damkläder Pepe bianco xdxwiq642-Fashion Kläder

Patrizia Pepe blås - bianco Vackra billiga damkläder
Rip Curl SIREN SWIM BRA - Bikiniögrönl - svart Vackra billiga damkläder
River Island Blockfärgad skjorta med broderad logga
River Island Kakifärgad paradismönstrad skjorta med platt krage

River Island Mellanblå tvättade jeansshorts

Det är premiär för Talent Acquisition-vloggen! Elin Filipp, HR Manager här på ReachMee, samtalar med inspirerande HR-profiler om aktuella ämnen i jakt på rekryteringsinsikter.  

Polo Ralph Lauren OXFORD SLIM FIT - Skjorta - deco rosa Vackra billiga damkläder
River Island randig omlottklänning med knytning i midjan

River Island Svart klänning med draperad ringning smala axelband och skärp

Det viktiga samarbetet med den rekryterande chefen i rekryteringsprocessen är inte alltid helt lätt och när det går snett kan det få konsekvenser i form av dålig kandidatupplevelse, att ni tappar kandidater eller att ni gör kostsamma felrekrytering. Samarbete och kommunikation är a och o när det kommer till att få det här samspelet att lyckas. Men det finns också en hel del fällor att falla i – här hjälper vi dig att undvika fem av dem.

Läs mer

Ämnen: Polo Ralph Lauren Polo Wool Twill Suit Kostymer & kavajer, Polo Ralph Lauren POPLIN STRIPES SLIM FIT - Skjorta - röd vit Vackra billiga damkläder, Polo Ralph Lauren REFINED WB LINED JACKET Ytterkläder

River Island Linne - beige Vackra billiga damkläder

Elin Filipp är vår alldeles egna HR Manager som älskar AI, botar och att prata sourcing. Vad gör egentligen en HR manager på ReachMee? Och vad tycker Elin är den viktigaste trenden inom rekrytering just nu? Det och lite mer svarar Elin på i vårt koncept ”fem snabba med…”.

Läs mer

Ämnen: Polo Ralph Lauren Slim Fit Cotton Cardigan Ögrönlar, HR, Polo Ralph Lauren SPR BRWNSTN LONG SLEEVE SPORT SHIRT Ögrönlar

River Island Vit t-shirt i slim fit

Nu när du lyckats med att skapa samsyn inom din organisation kring kompetensbehov och prioriteringar är det dags att ta nästa steg genom en inventering av den kompetens ni redan har och de behov organisationen ser att det behöver framöver, och därigenom göra en gapanalys.

Polo Ralph Lauren SSYDKCSLM3 SHORT SLEEVE KNIT Ögrönlar

Ämnen: rekryteringsprocess, gapanalys

Röhnisch LASTING BIKER - Tights - indigo night Vackra billiga damkläder

Det pratas mycket om kandidatupplevelse och vi jobbar hårt för att även kandidater som inte får jobbet ska vara nöjda med rekryteringsprocessen. Men det är lätt att glömma att stor del av kandidatupplevelsen faktiskt speglas i hur transparent er rekryteringsprocess är. Första steget till inkluderande rekrytering börjar med att alla potentiella kandidater har samma möjlighet att söka jobbet. Skippa krångliga steg, onödig information och fokusera på den information ni faktiskt behöver. Men hur bygger du en inkluderande rekryteringsprocess och vad är det bra att fokusera på? Nedan listar vi tre steg som hjälper er att bli mer inkluderande i er rekrytering.

Röhnisch Träningstopp Leo Loose Top - Röd - Dam

Läs mer

Ämnen: Polo Ralph Lauren T-shirt - bas - gulfin Vackra billiga damkläder, kompetensbaserad rekrytering, Polo Ralph Lauren Twill Wide Leg Pant Byxor, rekryteringsprocess

rosamunde Silk top regular w elastic band Ögrönlar

Nu har det blivit dags för Robert Ventura, vår alldeles egna scrum master att få svara på några frågor i vårt koncept "fem snabba med...". Robert är vår första och enda scrum master och i denna artikel får ni veta lite mer om hur han hamnade på ReachMee, hans bästa tips på effektiv teambuilding och vad de bästa med hans jobb är. Så här svarade Robert på våra fem snabba...

Läs mer

S.Oliver 10 PACK - Strumpor - navy dark blå jeans stone Vackra billiga damkläder

De flesta organisationer vittnar idag om utmaningar inom den strategiska planhalvan av HR. Det sker förändringar inom samhälle, teknologi, näringsliv och vårt mänskliga beteende vilket gör att det är mer utmanade än någonsin att attrahera, rekrytera, utveckla och behålla kompetenser till den egna organisationen.

POSTYR Cocktailklänning - gul Vackra billiga damkläder

Ämnen: Pour Moi Free Spirit Svart smockad bikiniögrönl med vadderade bygelkupor i storlek D-I för dig med fylligare byst, kompetensförsörjning

S.Oliver KURZARM - Skjorta - mirage blå Vackra billiga damkläder

Kommer ni ihåg att publicera anställningsannonserna på intranätet eller i en intern kanal där era anställda ser den? Det finns flera orsaker till att detta är bra att göra, delvis för att sprida information internt för potentiell internrekrytering men också för möjligheterna till extern delning av annonsen med hjälp av era medarbetare. Personer som funderar på att byta jobb är många gånger villiga att gå ner i lön i utbyte mot karriärmöjligheter och spännande arbetsuppgifter. Har du råd att förlora en duktig anställd för att det inte finns tydliga karriär- och utvecklingsmöjligheter internt?

Pretty grön Marinblå kofta med ståkrage och hel dragkedja

Ämnen: PrettyLittleThing blågrön midiklänning i bodyconstil med utskurna detaljer, PrettyLittleThing grå ormskinnsmönstrad midikjol med rynkad midja

Salomon Skidhandskar Force Dry W - Vit - Herr

Vad innebär det egentligen att rekrytera på potential och så kallade soft skills? Hur ska man tänka och vad kan ni vinna på det som organisation? Det och lite till reder vi ut i den här artikeln.

PrettyLittleThing Senapsgul minikjol med knappdetalj

Ämnen: Rekrytering, soft skills

Samsøe & Samsøe Cunningham skirt 10429 Kjolar

Digitaliseringen har förändrat, och kommer att fortsätta förändra, sättet vi arbetar på. Du som arbetar på HR har en central roll i denna förändringsresa eftersom det inte bara handlar om nya system och verktyg utan också förmågan att utveckla medarbetare i rätt riktning. Läs mer om detta, och svara på en undersökning med fokus på digital transformation som testleverantören cut-e just nu utför.

PrettyLittleThing Petite Röd midiklänning i bodycon-modell med infälld spets
Samsøe & Samsøe Liam BA st 10807 Ögrönlar

Samsøe & Samsøe NOBEL TEE STRIPE - T-shirt med print - svart Vackra billiga damkläder

I ReachMees blogg hittar du allt du vill och behöver veta om rekrytering. Lär dig mer om allt ifrån karriärsidor till att attrahera kandidater, arbeta med employer branding och att lyckas med er jobbannonsering. Självfallet hittar du även information om rekryteringsprocessen, metoder för urval och att praktisk genomföra lyckade rekryteringar.

Prenumerera på vår blogg så får du varje vecka hem de senaste artiklarna direkt till din inkorg.

SAND 1634 Star Craig Normal Kostymer & kavajer

SAND 7320 Nicro New Ytterkläder

Santa Cruz SCS Blålila sweatshirt

Scotch & Soda Crewneck tee with multicolour embroideröd logo artwork Ögrönlar

Se alla