Soulland Google Hooded Ögrönlar Logic Sweat xdxwiq4142-Herrkläder

Soulland Google Hooded Ögrönlar Logic Sweat xdxwiq4142-Herrkläder

Soulland Logic Google Hooded Sweat Ögrönlar
Vero Moda blås - grön Vackra billiga damkläder
Vero Moda Byxor vmLeah Mr Classic Pant - Svart - Dam
Vero Moda Curve VMBRIANNA BUTTON SHOULDER - Stickad tröja - night sky Vackra billiga damkläder

Vero Moda Kappa vmEva Abby 3 4 Trenchcoat - silver - Dam

Det är premiär för Talent Acquisition-vloggen! Elin Filipp, HR Manager här på ReachMee, samtalar med inspirerande HR-profiler om aktuella ämnen i jakt på rekryteringsinsikter.  

Superdry CALLIE TWIST BACK - Långärmad tröja - royal blå Vackra billiga damkläder
Vero Moda Klänning vmGudrun 2 4 Short Dress - Svart - Dam

Vero Moda Linne vmMaxi My Soft V Singlet - Svart - Dam

Det viktiga samarbetet med den rekryterande chefen i rekryteringsprocessen är inte alltid helt lätt och när det går snett kan det få konsekvenser i form av dålig kandidatupplevelse, att ni tappar kandidater eller att ni gör kostsamma felrekrytering. Samarbete och kommunikation är a och o när det kommer till att få det här samspelet att lyckas. Men det finns också en hel del fällor att falla i – här hjälper vi dig att undvika fem av dem.

Läs mer

Ämnen: Superdry CORA - Stickad tröja - grå twist Vackra billiga damkläder, Superdry CUBA SPIRIT - Shorts - navy Vackra billiga damkläder, Superdry ESSENTIAL TANK - Linne - ice marl Vackra billiga damkläder

Vero Moda Stickad tröja - svart snow vit Vackra billiga damkläder

Elin Filipp är vår alldeles egna HR Manager som älskar AI, botar och att prata sourcing. Vad gör egentligen en HR manager på ReachMee? Och vad tycker Elin är den viktigaste trenden inom rekrytering just nu? Det och lite mer svarar Elin på i vårt koncept ”fem snabba med…”.

Mer produktinformation

  • 80% ekologisk bomull, 20% recycelte polyester
  • Perfekt för din dagliga livsstil
  • Ekologisk bomull odlas utan kemiska bekämpningsmedel eller konstgödsel. Ett miljövänligt, lätt tyg som kan vara skonsammare mot huden.
  • GOTS certifierad, miljövänlig och fri från kemikalier.
  • Maskintvätt i högst 30 ˚C
Läs mer

Ämnen: Superdry Huvtröja med dragkedja - super rosa marl Vackra billiga damkläder, HR, Superdry JAYDE TIE FRONT MIDI DRESS Klänningar

Vero Moda Topp vmCabana 7 8 Tie Top - Vit - Dam

Nu när du lyckats med att skapa samsyn inom din organisation kring kompetensbehov och prioriteringar är det dags att ta nästa steg genom en inventering av den kompetens ni redan har och de behov organisationen ser att det behöver framöver, och därigenom göra en gapanalys.

Superdry LABEL ELITE ZIPHOOD - Huvtröja med dragkedja - elite blå Vackra billiga damkläder

Ämnen: rekryteringsprocess, gapanalys

Vero Moda Tröja vmBobbie LS Highneck Blouse - Blå - Dam

Det pratas mycket om kandidatupplevelse och vi jobbar hårt för att även kandidater som inte får jobbet ska vara nöjda med rekryteringsprocessen. Men det är lätt att glömma att stor del av kandidatupplevelsen faktiskt speglas i hur transparent er rekryteringsprocess är. Första steget till inkluderande rekrytering börjar med att alla potentiella kandidater har samma möjlighet att söka jobbet. Skippa krångliga steg, onödig information och fokusera på den information ni faktiskt behöver. Men hur bygger du en inkluderande rekryteringsprocess och vad är det bra att fokusera på? Nedan listar vi tre steg som hjälper er att bli mer inkluderande i er rekrytering.

Vero Moda Tygbyxor - rosa carnation Vackra billiga damkläder

Läs mer

Ämnen: Superdry Luvtröja - shining scarlet Vackra billiga damkläder, kompetensbaserad rekrytering, Superdry MIT GRAFIKDRUCK - Träningsbyxor - grön Vackra billiga damkläder, rekryteringsprocess

Vero Moda VMBOBBIE LS HIGHNECK BLOUSE - Stickad tröja - blå Vackra billiga damkläder

Nu har det blivit dags för Robert Ventura, vår alldeles egna scrum master att få svara på några frågor i vårt koncept "fem snabba med...". Robert är vår första och enda scrum master och i denna artikel får ni veta lite mer om hur han hamnade på ReachMee, hans bästa tips på effektiv teambuilding och vad de bästa med hans jobb är. Så här svarade Robert på våra fem snabba...

Läs mer

Vero Moda VMEVA HR LOOSE PAPERBAG COT PANT NOOS GA Byxor

De flesta organisationer vittnar idag om utmaningar inom den strategiska planhalvan av HR. Det sker förändringar inom samhälle, teknologi, näringsliv och vårt mänskliga beteende vilket gör att det är mer utmanade än någonsin att attrahera, rekrytera, utveckla och behålla kompetenser till den egna organisationen.

Superdry POLO DRESS - Vardagsklänning - nautical navy Vackra billiga damkläder

Ämnen: Superdry PREMIUM ROOKIE SHIRT Ögrönlar, kompetensförsörjning

Vero Moda VMKAMMI DRESS - Vardagsklänning - snow vit Vackra billiga damkläder

Kommer ni ihåg att publicera anställningsannonserna på intranätet eller i en intern kanal där era anställda ser den? Det finns flera orsaker till att detta är bra att göra, delvis för att sprida information internt för potentiell internrekrytering men också för möjligheterna till extern delning av annonsen med hjälp av era medarbetare. Personer som funderar på att byta jobb är många gånger villiga att gå ner i lön i utbyte mot karriärmöjligheter och spännande arbetsuppgifter. Har du råd att förlora en duktig anställd för att det inte finns tydliga karriär- och utvecklingsmöjligheter internt?

Superdry Shorts - vit Vackra billiga damkläder

Ämnen: Superdry Sport orange ombré-mönstrade badshorts, Superdry Sport CORE GYM TECH FUNNEL Ögrönlar

Vero Moda VMUMA - Blazer - fiery röd Vackra billiga damkläder

Vad innebär det egentligen att rekrytera på potential och så kallade soft skills? Hur ska man tänka och vad kan ni vinna på det som organisation? Det och lite till reder vi ut i den här artikeln.

Superdry Träningsshorts Performance Short - Svart - Herr

Ämnen: Rekrytering, soft skills

Versace Jeans Fodralklänning - vit Vackra billiga damkläder

Digitaliseringen har förändrat, och kommer att fortsätta förändra, sättet vi arbetar på. Du som arbetar på HR har en central roll i denna förändringsresa eftersom det inte bara handlar om nya system och verktyg utan också förmågan att utveckla medarbetare i rätt riktning. Läs mer om detta, och svara på en undersökning med fokus på digital transformation som testleverantören cut-e just nu utför.

Superdry VINTAGE LOGO AUTHENTIC FADE L S TEE Ögrönlar
Vila Kort shiftklänning med spetsok

Vila blås viSommi Linio L S - Röd - Dam

I ReachMees blogg hittar du allt du vill och behöver veta om rekrytering. Lär dig mer om allt ifrån karriärsidor till att attrahera kandidater, arbeta med employer branding och att lyckas med er jobbannonsering. Självfallet hittar du även information om rekryteringsprocessen, metoder för urval och att praktisk genomföra lyckade rekryteringar.

Prenumerera på vår blogg så får du varje vecka hem de senaste artiklarna direkt till din inkorg.

Vila Jacka viNaja New Short Jacket - Grön - Dam

Vila Klänning viFlara S S Dress - rosa - Dam

Vila Maxiklänning viNaura Monaria L S Ancle Dress - rosa - Dam

Vila Topp viBekida Lace L S Top - Vit - Dam

Se alla