Soaked in Luxury Sloane Dress - Svart - Dam Klänning xdxwiq3975-Damkläder

Soaked in Luxury Sloane Dress - Svart - Dam Klänning xdxwiq3975-Damkläder

Soaked in Luxury Klänning Sloane Dress - Svart - Dam
United Färgs of Benetton JACKET Kostymer & kavajer
Valerie Kjol Manet - Vit - Dam
Vans Gul t-shirt med mönster på ryggen VN0A3HR6M8Q1

VANS MN FULL PATCH svart vit, XX Large Ögrönlar

Det är premiär för Talent Acquisition-vloggen! Elin Filipp, HR Manager här på ReachMee, samtalar med inspirerande HR-profiler om aktuella ämnen i jakt på rekryteringsinsikter.  

Stradivarius MIT V-AUSSCHNITT - blås - grön Vackra billiga damkläder
Vero Moda Kiltkjol i minimodell med knappar framtill

Vero Moda Bikini-bh vmPalm Bandeau Swim Top - Blå - Dam

Det viktiga samarbetet med den rekryterande chefen i rekryteringsprocessen är inte alltid helt lätt och när det går snett kan det få konsekvenser i form av dålig kandidatupplevelse, att ni tappar kandidater eller att ni gör kostsamma felrekrytering. Samarbete och kommunikation är a och o när det kommer till att få det här samspelet att lyckas. Men det finns också en hel del fällor att falla i – här hjälper vi dig att undvika fem av dem.

Läs mer

Ämnen: Stradivarius Skjortklänning - stone Vackra billiga damkläder, Stradivarius Stickad tröja - off-vit Vackra billiga damkläder, Stradivarius Trenchcoat - khaki Vackra billiga damkläder

Vero Moda Curve VMAVA - T-shirt - bas - sepia rosa Vackra billiga damkläder

Elin Filipp är vår alldeles egna HR Manager som älskar AI, botar och att prata sourcing. Vad gör egentligen en HR manager på ReachMee? Och vad tycker Elin är den viktigaste trenden inom rekrytering just nu? Det och lite mer svarar Elin på i vårt koncept ”fem snabba med…”.

Läs mer

Ämnen: Strellson 11 Allen Mercer 12 10007478 Kostymer & kavajer, HR, Strellson 11 Stirling D 10006819 Byxor

Vero Moda Kappa vmRoyal 3 4 Wool Jacket - Grön - Dam

Nu när du lyckats med att skapa samsyn inom din organisation kring kompetensbehov och prioriteringar är det dags att ta nästa steg genom en inventering av den kompetens ni redan har och de behov organisationen ser att det behöver framöver, och därigenom göra en gapanalys.

Studio Tunika - Svart - Dam

Ämnen: rekryteringsprocess, gapanalys

Vero Moda Klänning vmLinna 2 4 BLK Dress - Svart - Dam

Det pratas mycket om kandidatupplevelse och vi jobbar hårt för att även kandidater som inte får jobbet ska vara nöjda med rekryteringsprocessen. Men det är lätt att glömma att stor del av kandidatupplevelsen faktiskt speglas i hur transparent er rekryteringsprocess är. Första steget till inkluderande rekrytering börjar med att alla potentiella kandidater har samma möjlighet att söka jobbet. Skippa krångliga steg, onödig information och fokusera på den information ni faktiskt behöver. Men hur bygger du en inkluderande rekryteringsprocess och vad är det bra att fokusera på? Nedan listar vi tre steg som hjälper er att bli mer inkluderande i er rekrytering.

Vero Moda Maxiklänning vmKarin Singlet Maxi Dress - Svart - Dam

Läs mer

Ämnen: Stylein Polo, ribbstickad - Natur - Dam, kompetensbaserad rekrytering, Sunnylife SEE THRU POUCH - Strandaccessoar - flamingo Vackra billiga damkläder, rekryteringsprocess

Vero Moda SEVEN SHAPE - Jeans Skinny Fit - svart Vackra billiga damkläder

Nu har det blivit dags för Robert Ventura, vår alldeles egna scrum master att få svara på några frågor i vårt koncept "fem snabba med...". Robert är vår första och enda scrum master och i denna artikel får ni veta lite mer om hur han hamnade på ReachMee, hans bästa tips på effektiv teambuilding och vad de bästa med hans jobb är. Så här svarade Robert på våra fem snabba...

Läs mer

Vero Moda Tall VMANNA MILO CITRUS PANT - Tygbyxor - yarrow Vackra billiga damkläder

De flesta organisationer vittnar idag om utmaningar inom den strategiska planhalvan av HR. Det sker förändringar inom samhälle, teknologi, näringsliv och vårt mänskliga beteende vilket gör att det är mer utmanade än någonsin att attrahera, rekrytera, utveckla och behålla kompetenser till den egna organisationen.

Superdry orange Label 3-pack gråmelerade trunks

Ämnen: Superdry Vit klassisk pikétröja, kompetensförsörjning

Vero Moda Topp vmrosa SS Top Boo - rosa - Dam

Kommer ni ihåg att publicera anställningsannonserna på intranätet eller i en intern kanal där era anställda ser den? Det finns flera orsaker till att detta är bra att göra, delvis för att sprida information internt för potentiell internrekrytering men också för möjligheterna till extern delning av annonsen med hjälp av era medarbetare. Personer som funderar på att byta jobb är många gånger villiga att gå ner i lön i utbyte mot karriärmöjligheter och spännande arbetsuppgifter. Har du råd att förlora en duktig anställd för att det inte finns tydliga karriär- och utvecklingsmöjligheter internt?

Superdry ATHLETIC ZIPHOOD - Huvtröja med dragkedja - city navy Vackra billiga damkläder

Ämnen: Superdry BURNOUT POCKET VEST Ögrönlar, Superdry Cocktailklänning - blå Vackra billiga damkläder

Vero Moda VMAVA PLAIN - T-shirt - bas - night sky Vackra billiga damkläder

Vad innebär det egentligen att rekrytera på potential och så kallade soft skills? Hur ska man tänka och vad kan ni vinna på det som organisation? Det och lite till reder vi ut i den här artikeln.

Superdry Jacka Classic Rookie 4 Pocket - Svart - Herr

Ämnen: Rekrytering, soft skills

Vero Moda VMEBRU BUTTER SHORT FAUX - Jacka i konstläder - svart Vackra billiga damkläder

Digitaliseringen har förändrat, och kommer att fortsätta förändra, sättet vi arbetar på. Du som arbetar på HR har en central roll i denna förändringsresa eftersom det inte bara handlar om nya system och verktyg utan också förmågan att utveckla medarbetare i rätt riktning. Läs mer om detta, och svara på en undersökning med fokus på digital transformation som testleverantören cut-e just nu utför.

Superdry LENNOX MILITARY SHIRT Ögrönlar
Vero Moda VMJOSIE 3 4 - Blazer - svart Vackra billiga damkläder

Vero Moda VMPOPS DIANA BOX - T-shirt med print - snow vit milkshake Vackra billiga damkläder

I ReachMees blogg hittar du allt du vill och behöver veta om rekrytering. Lär dig mer om allt ifrån karriärsidor till att attrahera kandidater, arbeta med employer branding och att lyckas med er jobbannonsering. Självfallet hittar du även information om rekryteringsprocessen, metoder för urval och att praktisk genomföra lyckade rekryteringar.

Prenumerera på vår blogg så får du varje vecka hem de senaste artiklarna direkt till din inkorg.

Vero Moda VMTUVA - blås - fiery röd Vackra billiga damkläder

Versace Jeans Sweatshirt - svart Vackra billiga damkläder

Vila Playsuit i denim

Vila Byxor viAdelia RW 7 8 New Pant - Vit - Dam

Se alla