Skiny T-shirt-bh Vackra billiga damkläder - svart xdxwiq3885-Fashion Kläder

Skiny T-shirt-bh Vackra billiga damkläder - svart xdxwiq3885-Fashion Kläder

Skiny T-shirt-bh - svart Vackra billiga damkläder
TWINTIP Tygbyxor - sand Vackra billiga damkläder
Twist & Tango Klänning Emelie - Röd - Dam
Twist & Tango Volangkjol Tammy Skirt - Svart - Dam

UNMADE Copenhagen Bella Sock Strumpor & tights

Det är premiär för Talent Acquisition-vloggen! Elin Filipp, HR Manager här på ReachMee, samtalar med inspirerande HR-profiler om aktuella ämnen i jakt på rekryteringsinsikter.  

Stradivarius Svart stickat linne med fyrkantig halsringning
Valerie NELLO DRESS Klänningar

Vans Svart långärmad T-shirt med stor logga VN000K6HY281

Det viktiga samarbetet med den rekryterande chefen i rekryteringsprocessen är inte alltid helt lätt och när det går snett kan det få konsekvenser i form av dålig kandidatupplevelse, att ni tappar kandidater eller att ni gör kostsamma felrekrytering. Samarbete och kommunikation är a och o när det kommer till att få det här samspelet att lyckas. Men det finns också en hel del fällor att falla i – här hjälper vi dig att undvika fem av dem.

Läs mer

Ämnen: Stradivarius ANORAK - Vinterkappa -rock - svart Vackra billiga damkläder, Stradivarius Blazer - turquoise Vackra billiga damkläder, Stradivarius FALLENDEN - Kappa rock - vit svart rosa grå Vackra billiga damkläder

Vero Moda Petite figursydd blazer

Elin Filipp är vår alldeles egna HR Manager som älskar AI, botar och att prata sourcing. Vad gör egentligen en HR manager på ReachMee? Och vad tycker Elin är den viktigaste trenden inom rekrytering just nu? Det och lite mer svarar Elin på i vårt koncept ”fem snabba med…”.

Läs mer

Ämnen: Stradivarius Kofta - vit Vackra billiga damkläder, HR, Stradivarius Leggings - dark blå Vackra billiga damkläder

Vero Moda blås - strong blå Vackra billiga damkläder

Nu när du lyckats med att skapa samsyn inom din organisation kring kompetensbehov och prioriteringar är det dags att ta nästa steg genom en inventering av den kompetens ni redan har och de behov organisationen ser att det behöver framöver, och därigenom göra en gapanalys.

Stradivarius MIT GÜRTEL - Tygbyxor - light brun Vackra billiga damkläder

Ämnen: rekryteringsprocess, gapanalys

Vero Moda Cardigan vmBrianna LS Open - rosa - Dam

Det pratas mycket om kandidatupplevelse och vi jobbar hårt för att även kandidater som inte får jobbet ska vara nöjda med rekryteringsprocessen. Men det är lätt att glömma att stor del av kandidatupplevelsen faktiskt speglas i hur transparent er rekryteringsprocess är. Första steget till inkluderande rekrytering börjar med att alla potentiella kandidater har samma möjlighet att söka jobbet. Skippa krångliga steg, onödig information och fokusera på den information ni faktiskt behöver. Men hur bygger du en inkluderande rekryteringsprocess och vad är det bra att fokusera på? Nedan listar vi tre steg som hjälper er att bli mer inkluderande i er rekrytering.

Vero Moda Jacka vmJulia Verodona 3 4 Jacket - Svart - Dam

Läs mer

Ämnen: Stradivarius MIT SUPERHOHEM BUND - Jeans Skinny Fit - vit Vackra billiga damkläder, kompetensbaserad rekrytering, Stradivarius RACERBACK - Linne - vit Vackra billiga damkläder, rekryteringsprocess

Vero Moda Kjol vmYasmin N W Pleat Skirt - Grön - Dam

Nu har det blivit dags för Robert Ventura, vår alldeles egna scrum master att få svara på några frågor i vårt koncept "fem snabba med...". Robert är vår första och enda scrum master och i denna artikel får ni veta lite mer om hur han hamnade på ReachMee, hans bästa tips på effektiv teambuilding och vad de bästa med hans jobb är. Så här svarade Robert på våra fem snabba...

Läs mer

Vero Moda Långärmad tröja - night sky 2 Vackra billiga damkläder

De flesta organisationer vittnar idag om utmaningar inom den strategiska planhalvan av HR. Det sker förändringar inom samhälle, teknologi, näringsliv och vårt mänskliga beteende vilket gör att det är mer utmanade än någonsin att attrahera, rekrytera, utveckla och behålla kompetenser till den egna organisationen.

Stradivarius Tygbyxor - dark lila Vackra billiga damkläder

Ämnen: Strellson 11 Conroe D 10004692 Byxor, kompetensförsörjning

Vero Moda Petite Blommiga ankellånga byxor med vida ben

Kommer ni ihåg att publicera anställningsannonserna på intranätet eller i en intern kanal där era anställda ser den? Det finns flera orsaker till att detta är bra att göra, delvis för att sprida information internt för potentiell internrekrytering men också för möjligheterna till extern delning av annonsen med hjälp av era medarbetare. Personer som funderar på att byta jobb är många gånger villiga att gå ner i lön i utbyte mot karriärmöjligheter och spännande arbetsuppgifter. Har du råd att förlora en duktig anställd för att det inte finns tydliga karriär- och utvecklingsmöjligheter internt?

Studio Tunika i skjortmodell - Svart - Dam

Ämnen: Stylein Byxor Ben - Natur - Dam, Stylein Klänning Ina - rosa - Dam

Vero Moda Topp vmGudrun SL Top - Röd - Dam

Vad innebär det egentligen att rekrytera på potential och så kallade soft skills? Hur ska man tänka och vad kan ni vinna på det som organisation? Det och lite till reder vi ut i den här artikeln.

Superdry orange Grå huvtröja med dragkedja

Ämnen: Rekrytering, soft skills

Vero Moda Tröja vmHappy Ls New Raglan O-neck Blouse - Grå - Dam

Digitaliseringen har förändrat, och kommer att fortsätta förändra, sättet vi arbetar på. Du som arbetar på HR har en central roll i denna förändringsresa eftersom det inte bara handlar om nya system och verktyg utan också förmågan att utveckla medarbetare i rätt riktning. Läs mer om detta, och svara på en undersökning med fokus på digital transformation som testleverantören cut-e just nu utför.

Superdry ANTARCTIC EXPLORER - Dunkappa -rock - dark röd Vackra billiga damkläder
Vero Moda VMANNA MILO - Skjortklänning - snow vit Vackra billiga damkläder

Vero Moda VMCOCO HW CULOTTE PAPERBAG PANTS NOOS Byxor

I ReachMees blogg hittar du allt du vill och behöver veta om rekrytering. Lär dig mer om allt ifrån karriärsidor till att attrahera kandidater, arbeta med employer branding och att lyckas med er jobbannonsering. Självfallet hittar du även information om rekryteringsprocessen, metoder för urval och att praktisk genomföra lyckade rekryteringar.

Prenumerera på vår blogg så får du varje vecka hem de senaste artiklarna direkt till din inkorg.

Vero Moda VMHOT SEVEN SLIT KNICKER MIX - Jeans Skinny Fit - bright vit Vackra billiga damkläder

Vero Moda VMNINETEEN LOOSE - Jeansshorts - light blå denim Vackra billiga damkläder

Vero Moda VMTASTY COATIGAN - Kofta - medium grå melange Vackra billiga damkläder

Versace Jeans Vit t-shirt med heltäckande logga

Se alla