Sisley ROUND NECK TIGER - T-shirt med print - vit Vackra billiga damkläder xdxwiq3809-Fashion Kläder

Sisley ROUND NECK TIGER - T-shirt med print - vit Vackra billiga damkläder xdxwiq3809-Fashion Kläder

Sisley ROUND NECK TIGER - T-shirt med print - vit Vackra billiga damkläder
True lila Bodycon-klänning med bara axlar och volang
TWINTIP Jeanskjol - gul Vackra billiga damkläder
TWINTIP Skjortklänning - svart Vackra billiga damkläder

Twist & Tango Byxor Arleen Trousers - Svart - Dam

Det är premiär för Talent Acquisition-vloggen! Elin Filipp, HR Manager här på ReachMee, samtalar med inspirerande HR-profiler om aktuella ämnen i jakt på rekryteringsinsikter.  

STINE GOYA Aileen, 464 Viscose Byxor
Twist & Tango Skjorta Isolde Shirt - Vit - Dam

UNIQUE21 Dubbelknäppt blazer del av set

Det viktiga samarbetet med den rekryterande chefen i rekryteringsprocessen är inte alltid helt lätt och när det går snett kan det få konsekvenser i form av dålig kandidatupplevelse, att ni tappar kandidater eller att ni gör kostsamma felrekrytering. Samarbete och kommunikation är a och o när det kommer till att få det här samspelet att lyckas. Men det finns också en hel del fällor att falla i – här hjälper vi dig att undvika fem av dem.

Läs mer

Ämnen: STINE GOYA Hayley, 469 Fluid Poly Ögrönlar, STINE GOYA Lucian, 560 Mervidelux Knit Ögrönlar, STINE GOYA Nat, 516 Wallpaper Silk Klänningar

Vans Grå T-shirt med liten logga va3czeath

Elin Filipp är vår alldeles egna HR Manager som älskar AI, botar och att prata sourcing. Vad gör egentligen en HR manager på ReachMee? Och vad tycker Elin är den viktigaste trenden inom rekrytering just nu? Det och lite mer svarar Elin på i vårt koncept ”fem snabba med…”.

Läs mer

Ämnen: Stradivarius blommig klänning med knappar, HR, Stradivarius Gula figursydda byxor del av set

VANS OTW DISTORT ANORAK Ytterkläder

Nu när du lyckats med att skapa samsyn inom din organisation kring kompetensbehov och prioriteringar är det dags att ta nästa steg genom en inventering av den kompetens ni redan har och de behov organisationen ser att det behöver framöver, och därigenom göra en gapanalys.

Stradivarius Ribbad kjol med knappdetalj del av set

Ämnen: rekryteringsprocess, gapanalys

Vero Moda Maxiklänning med hög krage och knytning i midjan

Det pratas mycket om kandidatupplevelse och vi jobbar hårt för att även kandidater som inte får jobbet ska vara nöjda med rekryteringsprocessen. Men det är lätt att glömma att stor del av kandidatupplevelsen faktiskt speglas i hur transparent er rekryteringsprocess är. Första steget till inkluderande rekrytering börjar med att alla potentiella kandidater har samma möjlighet att söka jobbet. Skippa krångliga steg, onödig information och fokusera på den information ni faktiskt behöver. Men hur bygger du en inkluderande rekryteringsprocess och vad är det bra att fokusera på? Nedan listar vi tre steg som hjälper er att bli mer inkluderande i er rekrytering.

Vero Moda blås - grön Vackra billiga damkläder

Läs mer

Ämnen: Stradivarius - blommig jumpsuit med bälte, kompetensbaserad rekrytering, Stradivarius blås - blå Vackra billiga damkläder, rekryteringsprocess

Vero Moda Byxor vmVictoria Mr Antifit Print Ankle Pant - Multi - Dam

Nu har det blivit dags för Robert Ventura, vår alldeles egna scrum master att få svara på några frågor i vårt koncept "fem snabba med...". Robert är vår första och enda scrum master och i denna artikel får ni veta lite mer om hur han hamnade på ReachMee, hans bästa tips på effektiv teambuilding och vad de bästa med hans jobb är. Så här svarade Robert på våra fem snabba...

Läs mer

Vero Moda Jacka vmClarissa Short Jacket - Svart - Dam

De flesta organisationer vittnar idag om utmaningar inom den strategiska planhalvan av HR. Det sker förändringar inom samhälle, teknologi, näringsliv och vårt mänskliga beteende vilket gör att det är mer utmanade än någonsin att attrahera, rekrytera, utveckla och behålla kompetenser till den egna organisationen.

Stradivarius Långärmad tröja - rosa Vackra billiga damkläder

Ämnen: Stradivarius MIT ASYMMETRISCHEM TRÄGER - Linne - vit Vackra billiga damkläder, kompetensförsörjning

Vero Moda Kjol vmYasmin N W Pleat Skirt - Grön - Dam

Kommer ni ihåg att publicera anställningsannonserna på intranätet eller i en intern kanal där era anställda ser den? Det finns flera orsaker till att detta är bra att göra, delvis för att sprida information internt för potentiell internrekrytering men också för möjligheterna till extern delning av annonsen med hjälp av era medarbetare. Personer som funderar på att byta jobb är många gånger villiga att gå ner i lön i utbyte mot karriärmöjligheter och spännande arbetsuppgifter. Har du råd att förlora en duktig anställd för att det inte finns tydliga karriär- och utvecklingsmöjligheter internt?

Stradivarius MIT SCHWEIZER STICKEREI UND VOLANT - Linne - light blå Vackra billiga damkläder

Ämnen: Stradivarius MIT V-AUSSCHNITT - Vardagsklänning - dark grön Vackra billiga damkläder, Stradivarius Shorts - rosa Vackra billiga damkläder

Vero Moda Petite lila omlottklänning

Vad innebär det egentligen att rekrytera på potential och så kallade soft skills? Hur ska man tänka och vad kan ni vinna på det som organisation? Det och lite till reder vi ut i den här artikeln.

Strellson 11 S.C.Denton W 10007370 Ögrönlar

Ämnen: Rekrytering, soft skills

Vero Moda Sweatshirt vmForest LS Pleat Sweat - Natur - Dam

Digitaliseringen har förändrat, och kommer att fortsätta förändra, sättet vi arbetar på. Du som arbetar på HR har en central roll i denna förändringsresa eftersom det inte bara handlar om nya system och verktyg utan också förmågan att utveckla medarbetare i rätt riktning. Läs mer om detta, och svara på en undersökning med fokus på digital transformation som testleverantören cut-e just nu utför.

Stylein blås Ismay - Röd - Dam
Vero Moda Topp vmLeslie S S Lace Top - Röd - Dam

Vero Moda Tröja vmMalena 3 4 blouse exp Färg - rosa - Dam

I ReachMees blogg hittar du allt du vill och behöver veta om rekrytering. Lär dig mer om allt ifrån karriärsidor till att attrahera kandidater, arbeta med employer branding och att lyckas med er jobbannonsering. Självfallet hittar du även information om rekryteringsprocessen, metoder för urval och att praktisk genomföra lyckade rekryteringar.

Prenumerera på vår blogg så får du varje vecka hem de senaste artiklarna direkt till din inkorg.

Vero Moda VMAVA PLAIN - T-shirt - bas - svart Vackra billiga damkläder

Vero Moda VMELLI EMBRODIERY TIE BLOUSE - Långärmad tröja - ombre blå vit Vackra billiga damkläder

Vero Moda VMJULIA - Blazer - total eclipse Vackra billiga damkläder

Vero Moda VMROYCE SHORT - Skinnjacka - dark ivy Vackra billiga damkläder

Se alla