Selected Homme JACKET B Ytterkläder SLHSHELL TECH xdxwiq3642-Herrkläder

Selected Homme JACKET B Ytterkläder SLHSHELL TECH xdxwiq3642-Herrkläder

Selected Homme SLHSHELL TECH JACKET B Ytterkläder
Topshop SLINKY BOOBTUBE MIDI - Jerseyklänning - brun Vackra billiga damkläder
Tretorn PU LIGHT RAINPONCHO Ytterkläder
Triumph Beauty Full Darling W BH ar

Triumph Bygel-bh Amourette 300 - Svart - Dam

Det är premiär för Talent Acquisition-vloggen! Elin Filipp, HR Manager här på ReachMee, samtalar med inspirerande HR-profiler om aktuella ämnen i jakt på rekryteringsinsikter.  

South Beach Tigermönstrad bikiniögrönl med spänne
Triumph Modern Feeling Tai Trosor

Triumph TRUE SHAPE SENSATION - Bygel-bh - smooth skin Vackra billiga damkläder

Det viktiga samarbetet med den rekryterande chefen i rekryteringsprocessen är inte alltid helt lätt och när det går snett kan det få konsekvenser i form av dålig kandidatupplevelse, att ni tappar kandidater eller att ni gör kostsamma felrekrytering. Samarbete och kommunikation är a och o när det kommer till att få det här samspelet att lyckas. Men det finns också en hel del fällor att falla i – här hjälper vi dig att undvika fem av dem.

Läs mer

Ämnen: Soyaconcept FRANCIE - Blazer - offvit Vackra billiga damkläder, Soyaconcept MARICA - T-shirt - bas - pastel gul Vackra billiga damkläder, Soyaconcept SANDY - Vardagsklänning - navy combi Vackra billiga damkläder

TWINTIP Skjorta - grön Vackra billiga damkläder

Elin Filipp är vår alldeles egna HR Manager som älskar AI, botar och att prata sourcing. Vad gör egentligen en HR manager på ReachMee? Och vad tycker Elin är den viktigaste trenden inom rekrytering just nu? Det och lite mer svarar Elin på i vårt koncept ”fem snabba med…”.

Mer produktinformation

  • 100% nylon
  • Maskintvätt i högst 40˚C
Läs mer

Ämnen: Spanx HIGHER PANTIES Shapewear, HR, Spanx LOUNGERIE - Topp - steel Vackra billiga damkläder

Twist & Tango Byxor Sheila Trousers - Grå - Dam

Nu när du lyckats med att skapa samsyn inom din organisation kring kompetensbehov och prioriteringar är det dags att ta nästa steg genom en inventering av den kompetens ni redan har och de behov organisationen ser att det behöver framöver, och därigenom göra en gapanalys.

Spanx Shapingtrosa - Svart - Dam

Ämnen: rekryteringsprocess, gapanalys

Twist & Tango Topp Dolly - Svart - Dam

Det pratas mycket om kandidatupplevelse och vi jobbar hårt för att även kandidater som inte får jobbet ska vara nöjda med rekryteringsprocessen. Men det är lätt att glömma att stor del av kandidatupplevelsen faktiskt speglas i hur transparent er rekryteringsprocess är. Första steget till inkluderande rekrytering börjar med att alla potentiella kandidater har samma möjlighet att söka jobbet. Skippa krångliga steg, onödig information och fokusera på den information ni faktiskt behöver. Men hur bygger du en inkluderande rekryteringsprocess och vad är det bra att fokusera på? Nedan listar vi tre steg som hjälper er att bli mer inkluderande i er rekrytering.

United Färgs of Benetton JACKET Kostymer & kavajer

Läs mer

Ämnen: Speedo Baddräkt H2O Active Hydra Fizz High Neck - Grå - Dam, kompetensbaserad rekrytering, Speedo Endurance+ badbyxa - Svart - Herr, rekryteringsprocess

Valerie SALMA LONG DRESS Klänningar

Nu har det blivit dags för Robert Ventura, vår alldeles egna scrum master att få svara på några frågor i vårt koncept "fem snabba med...". Robert är vår första och enda scrum master och i denna artikel får ni veta lite mer om hur han hamnade på ReachMee, hans bästa tips på effektiv teambuilding och vad de bästa med hans jobb är. Så här svarade Robert på våra fem snabba...

Läs mer

Vans - grön huvtröja med stor logga VN000J8NEGR1

De flesta organisationer vittnar idag om utmaningar inom den strategiska planhalvan av HR. Det sker förändringar inom samhälle, teknologi, näringsliv och vårt mänskliga beteende vilket gör att det är mer utmanade än någonsin att attrahera, rekrytera, utveckla och behålla kompetenser till den egna organisationen.

Starlet Vit och silverfärgad pennkjol med utsmyckning

Ämnen: Stefanel MAGLIA BARCHETTA - Stickad tröja - gul vanille Vackra billiga damkläder, kompetensförsörjning

Venice Beach WIRE BANDEAU - Bikiniögrönl - turquoise Vackra billiga damkläder

Kommer ni ihåg att publicera anställningsannonserna på intranätet eller i en intern kanal där era anställda ser den? Det finns flera orsaker till att detta är bra att göra, delvis för att sprida information internt för potentiell internrekrytering men också för möjligheterna till extern delning av annonsen med hjälp av era medarbetare. Personer som funderar på att byta jobb är många gånger villiga att gå ner i lön i utbyte mot karriärmöjligheter och spännande arbetsuppgifter. Har du råd att förlora en duktig anställd för att det inte finns tydliga karriär- och utvecklingsmöjligheter internt?

Stella Nova Pen Klänningar

Ämnen: Stig P Pippa Klänningar, STINE GOYA Eva, 515 Paisley Viscose Ögrönlar

Vero Moda Byxa VmVictoria Antifit Ankle Pants - Blå - Dam

Vad innebär det egentligen att rekrytera på potential och så kallade soft skills? Hur ska man tänka och vad kan ni vinna på det som organisation? Det och lite till reder vi ut i den här artikeln.

Stradivarius Grå batikmönstrad midiklänning

Ämnen: Rekrytering, soft skills

Vero Moda Curve VMSIMPLY EASY - Skjortklänning - svart Vackra billiga damkläder

Digitaliseringen har förändrat, och kommer att fortsätta förändra, sättet vi arbetar på. Du som arbetar på HR har en central roll i denna förändringsresa eftersom det inte bara handlar om nya system och verktyg utan också förmågan att utveckla medarbetare i rätt riktning. Läs mer om detta, och svara på en undersökning med fokus på digital transformation som testleverantören cut-e just nu utför.

Stradivarius STR Småmönstrad smockklänning
Vero Moda Kjol vmGael Calf Skirt - Svart - Dam

Vero Moda Lång kavaj vmJune W L Long Blazer - Grå - Dam

I ReachMees blogg hittar du allt du vill och behöver veta om rekrytering. Lär dig mer om allt ifrån karriärsidor till att attrahera kandidater, arbeta med employer branding och att lyckas med er jobbannonsering. Självfallet hittar du även information om rekryteringsprocessen, metoder för urval och att praktisk genomföra lyckade rekryteringar.

Prenumerera på vår blogg så får du varje vecka hem de senaste artiklarna direkt till din inkorg.

Vero Moda Petite Grå skinny jeans

Vero Moda Tall Blå skinny jeans

Vero Moda Topp vmMilla S L Lace Top - Svart - Dam

Vero Moda Tröja vmSethe Button Back Blouse - Vit - Dam

Se alla