Selected Femme SLFFREJA WESTERN vit DENIM SKIRT W Kjolar HW xdxwiq3475-Damkläder

Selected Femme SLFFREJA WESTERN vit DENIM SKIRT W Kjolar HW xdxwiq3475-Damkläder

Selected Femme SLFFREJA HW WESTERN vit DENIM SKIRT W Kjolar
Tiger of Sweden Jeans Jeans Evolve Slim - Blå - Herr
Tiger of Sweden KANA Ytterkläder
Tiger of Sweden NOHAN Ögrönlar

Tiger of Sweden Ullkappa Knopp - Grå - Dam

Det är premiär för Talent Acquisition-vloggen! Elin Filipp, HR Manager här på ReachMee, samtalar med inspirerande HR-profiler om aktuella ämnen i jakt på rekryteringsinsikter.  

Soft Rebels Mejse Jacket Ytterkläder
Topshop JAMIE NEW - Jeans Skinny Fit - vit Vackra billiga damkläder

Topshop RUNNER - Shorts - svart Vackra billiga damkläder

Det viktiga samarbetet med den rekryterande chefen i rekryteringsprocessen är inte alltid helt lätt och när det går snett kan det få konsekvenser i form av dålig kandidatupplevelse, att ni tappar kandidater eller att ni gör kostsamma felrekrytering. Samarbete och kommunikation är a och o när det kommer till att få det här samspelet att lyckas. Men det finns också en hel del fällor att falla i – här hjälper vi dig att undvika fem av dem.

Läs mer

Ämnen: Solid Marinblå skjorta med smal passform och platt krage, Solid Badbyxor Regular Alva Print - Blå - Herr, Solid Jacka Alex - Grön - Herr

Triumph Baddräkt Waves of Light - Blå - Dam

Elin Filipp är vår alldeles egna HR Manager som älskar AI, botar och att prata sourcing. Vad gör egentligen en HR manager på ReachMee? Och vad tycker Elin är den viktigaste trenden inom rekrytering just nu? Det och lite mer svarar Elin på i vårt koncept ”fem snabba med…”.

Mer produktinformation

  • 98% bomull, 2% elastan
  • Maskintvätt i högst 40˚C
Läs mer

Ämnen: Solid Skjorta New London - Blå - Herr, HR, Solid Tröja Dallas - Natur - Herr

Triumph Bygel-bh My Perfect Shaper WP - Natur - Dam

Nu när du lyckats med att skapa samsyn inom din organisation kring kompetensbehov och prioriteringar är det dags att ta nästa steg genom en inventering av den kompetens ni redan har och de behov organisationen ser att det behöver framöver, och därigenom göra en gapanalys.

Solid T-Shirt Rock Melange - Grön - Herr

Ämnen: rekryteringsprocess, gapanalys

Triumph PERFECT SENSATION - Bygel-bh - svart Vackra billiga damkläder

Det pratas mycket om kandidatupplevelse och vi jobbar hårt för att även kandidater som inte får jobbet ska vara nöjda med rekryteringsprocessen. Men det är lätt att glömma att stor del av kandidatupplevelsen faktiskt speglas i hur transparent er rekryteringsprocess är. Första steget till inkluderande rekrytering börjar med att alla potentiella kandidater har samma möjlighet att söka jobbet. Skippa krångliga steg, onödig information och fokusera på den information ni faktiskt behöver. Men hur bygger du en inkluderande rekryteringsprocess och vad är det bra att fokusera på? Nedan listar vi tre steg som hjälper er att bli mer inkluderande i er rekrytering.

True lila Bodycon-klänning med bara axlar och volang

Läs mer

Ämnen: Someday. ZHILIPP FLORAL - blås - dark night Vackra billiga damkläder, kompetensbaserad rekrytering, Sons of Owen Byxa Miles - Svart - Herr, rekryteringsprocess

TWINTIP Kofta - ecru Vackra billiga damkläder

Nu har det blivit dags för Robert Ventura, vår alldeles egna scrum master att få svara på några frågor i vårt koncept "fem snabba med...". Robert är vår första och enda scrum master och i denna artikel får ni veta lite mer om hur han hamnade på ReachMee, hans bästa tips på effektiv teambuilding och vad de bästa med hans jobb är. Så här svarade Robert på våra fem snabba...

Läs mer

TWINTIP Tygbyxor - grön Vackra billiga damkläder

De flesta organisationer vittnar idag om utmaningar inom den strategiska planhalvan av HR. Det sker förändringar inom samhälle, teknologi, näringsliv och vårt mänskliga beteende vilket gör att det är mer utmanade än någonsin att attrahera, rekrytera, utveckla och behålla kompetenser till den egna organisationen.

Sons of Owen Sweatshirt med tvätteffekter - Blå - Herr

Ämnen: Sons of Owen Vadderad jacka - Natur - Herr, kompetensförsörjning

Twist & Tango Klänning Tea - Vit - Dam

Kommer ni ihåg att publicera anställningsannonserna på intranätet eller i en intern kanal där era anställda ser den? Det finns flera orsaker till att detta är bra att göra, delvis för att sprida information internt för potentiell internrekrytering men också för möjligheterna till extern delning av annonsen med hjälp av era medarbetare. Personer som funderar på att byta jobb är många gånger villiga att gå ner i lön i utbyte mot karriärmöjligheter och spännande arbetsuppgifter. Har du råd att förlora en duktig anställd för att det inte finns tydliga karriär- och utvecklingsmöjligheter internt?

South Beach Fjädermönstrad skjorta

Ämnen: South Beach Svart smockat strandset, Soyaconcept DENA STRIPE - Jerseyklänning - navy combi Vackra billiga damkläder

Urban Classics LADIES WIDE OVERStorlek - Stickad tröja - taupe Vackra billiga damkläder

Vad innebär det egentligen att rekrytera på potential och så kallade soft skills? Hur ska man tänka och vad kan ni vinna på det som organisation? Det och lite till reder vi ut i den här artikeln.

Spanx LAIDBACK LAYERS SEAMLESS BRALETTE - Topp - very svart Vackra billiga damkläder

Ämnen: Rekrytering, soft skills

Vans rosa t-shirt med stor logga VN000GGGWV41

Digitaliseringen har förändrat, och kommer att fortsätta förändra, sättet vi arbetar på. Du som arbetar på HR har en central roll i denna förändringsresa eftersom det inte bara handlar om nya system och verktyg utan också förmågan att utveckla medarbetare i rätt riktning. Läs mer om detta, och svara på en undersökning med fokus på digital transformation som testleverantören cut-e just nu utför.

Spanx Topp - vintage rosa Vackra billiga damkläder
Vaude ADVANCED PANTS - Tights - svart Vackra billiga damkläder

Vero Moda Vida byxor

I ReachMees blogg hittar du allt du vill och behöver veta om rekrytering. Lär dig mer om allt ifrån karriärsidor till att attrahera kandidater, arbeta med employer branding och att lyckas med er jobbannonsering. Självfallet hittar du även information om rekryteringsprocessen, metoder för urval och att praktisk genomföra lyckade rekryteringar.

Prenumerera på vår blogg så får du varje vecka hem de senaste artiklarna direkt till din inkorg.

Vero Moda Body vmAva SL - Blå - Dam

Vero Moda ERIKA SOLID - blås - blå Vackra billiga damkläder

Vero Moda Kjol vmTally NW Knee Skirt - Blå - Dam

Vero Moda Linne - turquoise Vackra billiga damkläder

Se alla