Lacoste CHAYMON brun Populära herrskor skor dark xdstbd3142-Mäns Skor

Lacoste CHAYMON brun Populära herrskor skor dark xdstbd3142-Mäns Skor

Lacoste CHAYMON skor dark brun Populära herrskor
Panama Jack PANAMA 03 LIMITED Snörstövletter beige Populära herrskor
Pavement KAYLA Espadrillos svart Mode Dam skor
Pepe Jeans SINYU skor svart Populära herrskor

Pieces PSCOBIE Ankelboots shadow Mode Dam skor

Det är premiär för Talent Acquisition-vloggen! Elin Filipp, HR Manager här på ReachMee, samtalar med inspirerande HR-profiler om aktuella ämnen i jakt på rekryteringsinsikter.  

Merrell Walkingskor Waterpro Maipo 2 Blå Dam
Pier One Espadrillos light blå Populära herrskor

Pier One Sandaletter med kilklack light grå Mode Dam skor

Det viktiga samarbetet med den rekryterande chefen i rekryteringsprocessen är inte alltid helt lätt och när det går snett kan det få konsekvenser i form av dålig kandidatupplevelse, att ni tappar kandidater eller att ni gör kostsamma felrekrytering. Samarbete och kommunikation är a och o när det kommer till att få det här samspelet att lyckas. Men det finns också en hel del fällor att falla i – här hjälper vi dig att undvika fem av dem.

Läs mer

Ämnen: Mexx CILIA Sandaler svart guld Mode Dam skor, Mexx CYLIA Slip ins offvit flamingo Mode Dam skor, Minnetonka KILTY Mockasiner turquoise Mode Dam skor

Pinto Di blå Sandaler svart Mode Dam skor

Elin Filipp är vår alldeles egna HR Manager som älskar AI, botar och att prata sourcing. Vad gör egentligen en HR manager på ReachMee? Och vad tycker Elin är den viktigaste trenden inom rekrytering just nu? Det och lite mer svarar Elin på i vårt koncept ”fem snabba med…”.

Läs mer

Ämnen: Mint&berry Klassiska pumps multiFärg Mode Dam skor, HR, Mint&berry Pumps nude Mode Dam skor

Polo Ralph Lauren Camilo Svarta skor i läder med kantrand

Nu när du lyckats med att skapa samsyn inom din organisation kring kompetensbehov och prioriteringar är det dags att ta nästa steg genom en inventering av den kompetens ni redan har och de behov organisationen ser att det behöver framöver, och därigenom göra en gapanalys.

Mint&berry Slip ins med klack nude Mode Dam skor

Ämnen: rekryteringsprocess, gapanalys

Polo Ralph Lauren MERTON Seglarskor newport navy Populära herrskor

Det pratas mycket om kandidatupplevelse och vi jobbar hårt för att även kandidater som inte får jobbet ska vara nöjda med rekryteringsprocessen. Men det är lätt att glömma att stor del av kandidatupplevelsen faktiskt speglas i hur transparent er rekryteringsprocess är. Första steget till inkluderande rekrytering börjar med att alla potentiella kandidater har samma möjlighet att söka jobbet. Skippa krångliga steg, onödig information och fokusera på den information ni faktiskt behöver. Men hur bygger du en inkluderande rekryteringsprocess och vad är det bra att fokusera på? Nedan listar vi tre steg som hjälper er att bli mer inkluderande i er rekrytering.

PrettyLittleThing Grå ormskinnsmönstrade sandaler med platåklack och ankelrem

Läs mer

Ämnen: Miss Selfridge Ormskinnsmönstrade tofflor, kompetensbaserad rekrytering, Miss Selfridge ANNA Ankelboots multiFärg Mode Dam skor, rekryteringsprocess

Public Desire Heidi Ormskinnsmönstrade sandaler med medelhög klack och vristrem

Nu har det blivit dags för Robert Ventura, vår alldeles egna scrum master att få svara på några frågor i vårt koncept "fem snabba med...". Robert är vår första och enda scrum master och i denna artikel får ni veta lite mer om hur han hamnade på ReachMee, hans bästa tips på effektiv teambuilding och vad de bästa med hans jobb är. Så här svarade Robert på våra fem snabba...

Läs mer

Public Desire PERRIE Platåsandaletter vit Mode Dam skor

De flesta organisationer vittnar idag om utmaningar inom den strategiska planhalvan av HR. Det sker förändringar inom samhälle, teknologi, näringsliv och vårt mänskliga beteende vilket gör att det är mer utmanade än någonsin att attrahera, rekrytera, utveckla och behålla kompetenser till den egna organisationen.

Missguided Svarta platta barely there sandaler med knytning runt benet

Ämnen: Mizuno WAVE SONIC 2(M) Sportskor, kompetensförsörjning

Puma Zeta Svarta och blockfärgade skor i mocka

Kommer ni ihåg att publicera anställningsannonserna på intranätet eller i en intern kanal där era anställda ser den? Det finns flera orsaker till att detta är bra att göra, delvis för att sprida information internt för potentiell internrekrytering men också för möjligheterna till extern delning av annonsen med hjälp av era medarbetare. Personer som funderar på att byta jobb är många gånger villiga att gå ner i lön i utbyte mot karriärmöjligheter och spännande arbetsuppgifter. Har du råd att förlora en duktig anställd för att det inte finns tydliga karriär- och utvecklingsmöjligheter internt?

Monki EVELYN FANCY UNIQUE Badsandaler lime grön Mode Dam skor

Ämnen: Moon Boot Vinterstövlar röd Mode Dam skor, Moss London Fina munkskor

PUMA IGNITE Flash Summer Slip Wns skor

Vad innebär det egentligen att rekrytera på potential och så kallade soft skills? Hur ska man tänka och vad kan ni vinna på det som organisation? Det och lite till reder vi ut i den här artikeln.

Mtng skor vit Mode Dam skor

Ämnen: Rekrytering, soft skills

PUMA PUMA Breaker Mesh FOF skor

Digitaliseringen har förändrat, och kommer att fortsätta förändra, sättet vi arbetar på. Du som arbetar på HR har en central roll i denna förändringsresa eftersom det inte bara handlar om nya system och verktyg utan också förmågan att utveckla medarbetare i rätt riktning. Läs mer om detta, och svara på en undersökning med fokus på digital transformation som testleverantören cut-e just nu utför.

Mustang Klassiska stövlar navy Mode Dam skor
Puma skor grå lila peach bud Populära herrskor

Pura Lopez MALENA Högklackade skor

I ReachMees blogg hittar du allt du vill och behöver veta om rekrytering. Lär dig mer om allt ifrån karriärsidor till att attrahera kandidater, arbeta med employer branding och att lyckas med er jobbannonsering. Självfallet hittar du även information om rekryteringsprocessen, metoder för urval och att praktisk genomföra lyckade rekryteringar.

Prenumerera på vår blogg så får du varje vecka hem de senaste artiklarna direkt till din inkorg.

RAID Wink Röda sandaler med blockklack och fyrkantig tå

RAID LUCIAN Sandaletter gul Mode Dam skor

RAID Wide Fit WIDE FIT BETHAN Sandaletter röd Mode Dam skor

Reebok Club C 85 Vita skor

Se alla