Skechers GO FIT BOTANIC 1 BKMT rosa Skor Online TR xdstbd309-Böter Skor

Skechers GO FIT BOTANIC 1 BKMT rosa Skor Online TR xdstbd309-Böter Skor

Skechers GO FIT TR BOTANIC 1 BKMT rosa Skor Online
United Nude Fold Mid Bright Mix lila Skor Online
Vagabond 4189 002 Apsley vit vita Skor Online
Vagabond Beatriz 4337 250 20 20 svart svarta Skor Online

Vagabond Dioon 4047 601 20 svart svarta Skor Online

Det är premiär för Talent Acquisition-vloggen! Elin Filipp, HR Manager här på ReachMee, samtalar med inspirerande HR-profiler om aktuella ämnen i jakt på rekryteringsinsikter.  

Superfit Crystal Gore tex® svart grå svarta Skor Online
Vagabond Joyce 4708 140 46 Tangerine röda Skor Online

Vagabond Lola 4333 001 01 01 vit blåa Skor Online

Det viktiga samarbetet med den rekryterande chefen i rekryteringsprocessen är inte alltid helt lätt och när det går snett kan det få konsekvenser i form av dålig kandidatupplevelse, att ni tappar kandidater eller att ni gör kostsamma felrekrytering. Samarbete och kommunikation är a och o när det kommer till att få det här samspelet att lyckas. Men det finns också en hel del fällor att falla i – här hjälper vi dig att undvika fem av dem.

Läs mer

Ämnen: Superfit Earth Smoke Combi gråa Skor Online, Superfit Fairy Gore Tex® Mid 5 00062 17 silver gråa Skor Online, Superfit Flavia Boot Gore Tex Stone combi lila Skor Online

Vagabond Vince 4779 077 67 Indigo blåa Skor Online

Elin Filipp är vår alldeles egna HR Manager som älskar AI, botar och att prata sourcing. Vad gör egentligen en HR manager på ReachMee? Och vad tycker Elin är den viktigaste trenden inom rekrytering just nu? Det och lite mer svarar Elin på i vårt koncept ”fem snabba med…”.

Läs mer

Ämnen: Superfit Henry svart svarta Skor Online, HR, Superfit Husky GORE TEX® Ocean blåa Skor Online

Vans Classic Slip On Whispering rosa vit De vit beige Skor Online

Nu när du lyckats med att skapa samsyn inom din organisation kring kompetensbehov och prioriteringar är det dags att ta nästa steg genom en inventering av den kompetens ni redan har och de behov organisationen ser att det behöver framöver, och därigenom göra en gapanalys.

Superfit Korkis silver bruna Skor Online

Ämnen: rekryteringsprocess, gapanalys

Vans U Authentic Espresso bruna Skor Online

Det pratas mycket om kandidatupplevelse och vi jobbar hårt för att även kandidater som inte får jobbet ska vara nöjda med rekryteringsprocessen. Men det är lätt att glömma att stor del av kandidatupplevelsen faktiskt speglas i hur transparent er rekryteringsprocess är. Första steget till inkluderande rekrytering börjar med att alla potentiella kandidater har samma möjlighet att söka jobbet. Skippa krångliga steg, onödig information och fokusera på den information ni faktiskt behöver. Men hur bygger du en inkluderande rekryteringsprocess och vad är det bra att fokusera på? Nedan listar vi tre steg som hjälper er att bli mer inkluderande i er rekrytering.

Vans UA Classic Slip On (Moto Leather) svart vit Skor Online

Läs mer

Ämnen: Superfit Merida Gore tex® grå blå gråa Skor Online, kompetensbaserad rekrytering, Superfit Moppy GORE TEX® SURROUND® Ocean Kombi blåa Skor Online, rekryteringsprocess

Vans Ua Old Skool Hot Sauce snow vit röda Skor Online

Nu har det blivit dags för Robert Ventura, vår alldeles egna scrum master att få svara på några frågor i vårt koncept "fem snabba med...". Robert är vår första och enda scrum master och i denna artikel får ni veta lite mer om hur han hamnade på ReachMee, hans bästa tips på effektiv teambuilding och vad de bästa med hans jobb är. Så här svarade Robert på våra fem snabba...

Läs mer

Vero Moda Vmane Leahter Boot Thai Curry röda Skor Online

De flesta organisationer vittnar idag om utmaningar inom den strategiska planhalvan av HR. Det sker förändringar inom samhälle, teknologi, näringsliv och vårt mänskliga beteende vilket gör att det är mer utmanade än någonsin att attrahera, rekrytera, utveckla och behålla kompetenser till den egna organisationen.

Superfit Sport5 Gore Tex Pacific blåa Skor Online

Ämnen: Superfit Sport5 röd rosa rosa Skor Online, kompetensförsörjning

Viking blåster II Gtx Marine orange blåa Skor Online

Kommer ni ihåg att publicera anställningsannonserna på intranätet eller i en intern kanal där era anställda ser den? Det finns flera orsaker till att detta är bra att göra, delvis för att sprida information internt för potentiell internrekrytering men också för möjligheterna till extern delning av annonsen med hjälp av era medarbetare. Personer som funderar på att byta jobb är många gånger villiga att gå ner i lön i utbyte mot karriärmöjligheter och spännande arbetsuppgifter. Har du råd att förlora en duktig anställd för att det inte finns tydliga karriär- och utvecklingsmöjligheter internt?

Superfit Ulli Ocean Combi blåa Skor Online

Ämnen: Superga 2750 Cotu Scarlet röda Skor Online, Superga 2750 cotu Classic Lime gröna Skor Online

Viking Maverick GTX Navy Lime blåa Skor Online

Vad innebär det egentligen att rekrytera på potential och så kallade soft skills? Hur ska man tänka och vad kan ni vinna på det som organisation? Det och lite till reder vi ut i den här artikeln.

Superga SUS001820 guld beige Skor Online

Ämnen: Rekrytering, soft skills

Viking Seim Gore Tex® blå röd blåa Skor Online

Digitaliseringen har förändrat, och kommer att fortsätta förändra, sättet vi arbetar på. Du som arbetar på HR har en central roll i denna förändringsresa eftersom det inte bara handlar om nya system och verktyg utan också förmågan att utveckla medarbetare i rätt riktning. Läs mer om detta, och svara på en undersökning med fokus på digital transformation som testleverantören cut-e just nu utför.

Svea Åmål 9 svart svarta Skor Online
Viking Vendela Jr. W fleece Sock svart gråa Skor Online

WeSC Edmond Beluga gråa Skor Online

I ReachMees blogg hittar du allt du vill och behöver veta om rekrytering. Lär dig mer om allt ifrån karriärsidor till att attrahera kandidater, arbeta med employer branding och att lyckas med er jobbannonsering. Självfallet hittar du även information om rekryteringsprocessen, metoder för urval och att praktisk genomföra lyckade rekryteringar.

Prenumerera på vår blogg så får du varje vecka hem de senaste artiklarna direkt till din inkorg.

Wildflower Berta big svart svarta Skor Online

Wildflower guldy svart svarta Skor Online

Wildflower Nancy svart svarta Skor Online

Wilson M Rush Pro HC vit grå guld vita Skor Online

Se alla