Xti 30101 svarta Skor Online Antelina svart xdstbd2975-Böter Skor

Xti 30101 svarta Skor Online Antelina svart xdstbd2975-Böter Skor

Xti 30101 Antelina svart svarta Skor Online
ODD MOLLY mollyhood low suede boot Stövlar
Office FRASIER Slip ins svart Mode Dam skor
O'Neill BATIDA BEADS tåsandaler marl brun Mode Dam skor

ONLY skor ONLALLIE CROSSED Sandaletter svart Mode Dam skor

Det är premiär för Talent Acquisition-vloggen! Elin Filipp, HR Manager här på ReachMee, samtalar med inspirerande HR-profiler om aktuella ämnen i jakt på rekryteringsinsikter.  

Mango Heel leather boot Stövlar
Palladium Ax_Eon Lace K skor

Palladium RETRO LITE SUPPLY Snörstövletter smoked pearl Mode Dam skor

Det viktiga samarbetet med den rekryterande chefen i rekryteringsprocessen är inte alltid helt lätt och när det går snett kan det få konsekvenser i form av dålig kandidatupplevelse, att ni tappar kandidater eller att ni gör kostsamma felrekrytering. Samarbete och kommunikation är a och o när det kommer till att få det här samspelet att lyckas. Men det finns också en hel del fällor att falla i – här hjälper vi dig att undvika fem av dem.

Läs mer

Ämnen: Mango Man Suede driver loafers Business, Mango ROMA Sandaler svart Mode Dam skor, Mango Stich leather sandals Sandaler

Pepe Jeans ROXY skor vit Mode Dam skor

Elin Filipp är vår alldeles egna HR Manager som älskar AI, botar och att prata sourcing. Vad gör egentligen en HR manager på ReachMee? Och vad tycker Elin är den viktigaste trenden inom rekrytering just nu? Det och lite mer svarar Elin på i vårt koncept ”fem snabba med…”.

Läs mer

Ämnen: Marc O'Polo Footwear North 1A skor, HR, Marc O'Polo Slip ins sand Mode Dam skor

Pieces PSKATIE Espadrillos svart Mode Dam skor

Nu när du lyckats med att skapa samsyn inom din organisation kring kompetensbehov och prioriteringar är det dags att ta nästa steg genom en inventering av den kompetens ni redan har och de behov organisationen ser att det behöver framöver, och därigenom göra en gapanalys.

Marco Tozzi Ankelboots svart Mode Dam skor

Ämnen: rekryteringsprocess, gapanalys

Pier One Klassiska stövlar dark grå Mode Dam skor

Det pratas mycket om kandidatupplevelse och vi jobbar hårt för att även kandidater som inte får jobbet ska vara nöjda med rekryteringsprocessen. Men det är lätt att glömma att stor del av kandidatupplevelsen faktiskt speglas i hur transparent er rekryteringsprocess är. Första steget till inkluderande rekrytering börjar med att alla potentiella kandidater har samma möjlighet att söka jobbet. Skippa krångliga steg, onödig information och fokusera på den information ni faktiskt behöver. Men hur bygger du en inkluderande rekryteringsprocess och vad är det bra att fokusera på? Nedan listar vi tre steg som hjälper er att bli mer inkluderande i er rekrytering.

Pier One Slip ins grön Mode Dam skor

Läs mer

Ämnen: Marco Tozzi Sandaler platinum Mode Dam skor, kompetensbaserad rekrytering, Marco Tozzi Slip ins navy Mode Dam skor, rekryteringsprocess

Pier One tåsandaler grå Mode Dam skor

Nu har det blivit dags för Robert Ventura, vår alldeles egna scrum master att få svara på några frågor i vårt koncept "fem snabba med...". Robert är vår första och enda scrum master och i denna artikel får ni veta lite mer om hur han hamnade på ReachMee, hans bästa tips på effektiv teambuilding och vad de bästa med hans jobb är. Så här svarade Robert på våra fem snabba...

Läs mer

Playboy Footwear skor Mifas Svart Herr

De flesta organisationer vittnar idag om utmaningar inom den strategiska planhalvan av HR. Det sker förändringar inom samhälle, teknologi, näringsliv och vårt mänskliga beteende vilket gör att det är mer utmanade än någonsin att attrahera, rekrytera, utveckla och behålla kompetenser till den egna organisationen.

Matinique Arto Stövlar & Kängor

Ämnen: Merrell ANNEX TRAK LOW Hikingskor clay Populära herrskor, kompetensförsörjning

Polo Ralph Lauren COURT skor french navy vit Populära herrskor

Kommer ni ihåg att publicera anställningsannonserna på intranätet eller i en intern kanal där era anställda ser den? Det finns flera orsaker till att detta är bra att göra, delvis för att sprida information internt för potentiell internrekrytering men också för möjligheterna till extern delning av annonsen med hjälp av era medarbetare. Personer som funderar på att byta jobb är många gånger villiga att gå ner i lön i utbyte mot karriärmöjligheter och spännande arbetsuppgifter. Har du råd att förlora en duktig anställd för att det inte finns tydliga karriär- och utvecklingsmöjligheter internt?

Merrell Sandal Terrant Strap Brun Herr

Ämnen: Merrell Walkingsko hikingsko Thermo Freeze WP från Merrell Svart Herr, Mexx CHAELA Sandaler vit Mode Dam skor

PS Paul Smith GERALD Stövletter tan Populära herrskor

Vad innebär det egentligen att rekrytera på potential och så kallade soft skills? Hur ska man tänka och vad kan ni vinna på det som organisation? Det och lite till reder vi ut i den här artikeln.

Mint&berry Overkneeskor taupe Mode Dam skor

Ämnen: Rekrytering, soft skills

Public Desire HOOKED Sandaletter svart Mode Dam skor

Digitaliseringen har förändrat, och kommer att fortsätta förändra, sättet vi arbetar på. Du som arbetar på HR har en central roll i denna förändringsresa eftersom det inte bara handlar om nya system och verktyg utan också förmågan att utveckla medarbetare i rätt riktning. Läs mer om detta, och svara på en undersökning med fokus på digital transformation som testleverantören cut-e just nu utför.

Mint&berry tåsandaler blå Mode Dam skor
Puma PopCat Vita tofflor 36026512

PUMA Cell Venom Reflective skor

I ReachMees blogg hittar du allt du vill och behöver veta om rekrytering. Lär dig mer om allt ifrån karriärsidor till att attrahera kandidater, arbeta med employer branding och att lyckas med er jobbannonsering. Självfallet hittar du även information om rekryteringsprocessen, metoder för urval och att praktisk genomföra lyckade rekryteringar.

Prenumerera på vår blogg så får du varje vecka hem de senaste artiklarna direkt till din inkorg.

PUMA IGNITE Flash evoKNIT Sportskor

PUMA Puma Platform Mid Wn's skor

Puma skor vit svart Populära herrskor

Pura Lopez ONEIDA Högklackade skor

Se alla