Wildflower vit gråa Online Ima Skor xdstbd2809-Böter Skor

Wildflower vit gråa Online Ima Skor xdstbd2809-Böter Skor

Wildflower Ima vit gråa Skor Online
Nike SB ZOOM JANOSKI Slip ins svart vit svart light brun photo blå hyper rosa Populära herrskor
Nike Sportswear AIR MAX 720 skor svart bright crimson volt Populära herrskor
Nike Sportswear BENASSI JDI Badsandaler whire varsity royal vit Populära herrskor

Nike Sportswear M2K TEKNO skor particle beige summit vit Mode Dam skor

Det är premiär för Talent Acquisition-vloggen! Elin Filipp, HR Manager här på ReachMee, samtalar med inspirerande HR-profiler om aktuella ämnen i jakt på rekryteringsinsikter.  

Liu Jo Jeans KARLIE skor sand Mode Dam skor
No Name CITY RUN JOGGER skor peach Mode Dam skor

Oasis FORMAL SLIDER Slip ins multiFärg Mode Dam skor

Det viktiga samarbetet med den rekryterande chefen i rekryteringsprocessen är inte alltid helt lätt och när det går snett kan det få konsekvenser i form av dålig kandidatupplevelse, att ni tappar kandidater eller att ni gör kostsamma felrekrytering. Samarbete och kommunikation är a och o när det kommer till att få det här samspelet att lyckas. Men det finns också en hel del fällor att falla i – här hjälper vi dig att undvika fem av dem.

Läs mer

Ämnen: Lloyd MAINE Eleganta snörskor bottle Populära herrskor, Lloyd ORWIN Eleganta snörskor cognac Populära herrskor, Lost Ink BEA LOAFER ANKLE STRAP SQUARE TOE Slip ins nude Mode Dam skor

Office WARNER Slip ins svart Mode Dam skor

Elin Filipp är vår alldeles egna HR Manager som älskar AI, botar och att prata sourcing. Vad gör egentligen en HR manager på ReachMee? Och vad tycker Elin är den viktigaste trenden inom rekrytering just nu? Det och lite mer svarar Elin på i vårt koncept ”fem snabba med…”.

Läs mer

Ämnen: Lost Ink CORY MID COURT skor Klassiska pumps blå Mode Dam skor, HR, Lost Ink MILO CHUNKY FLATFORM skor svart Mode Dam skor

ONLY skor ONLAMANDA HEELED Sandaler rosa glo Mode Dam skor

Nu när du lyckats med att skapa samsyn inom din organisation kring kompetensbehov och prioriteringar är det dags att ta nästa steg genom en inventering av den kompetens ni redan har och de behov organisationen ser att det behöver framöver, och därigenom göra en gapanalys.

Lost Ink Wide Fit WIDE FIT COURT Klassiska pumps röd Mode Dam skor

Ämnen: rekryteringsprocess, gapanalys

Palladium LONDON MID Ankelboots mahogany rosa Mode Dam skor

Det pratas mycket om kandidatupplevelse och vi jobbar hårt för att även kandidater som inte får jobbet ska vara nöjda med rekryteringsprocessen. Men det är lätt att glömma att stor del av kandidatupplevelsen faktiskt speglas i hur transparent er rekryteringsprocess är. Första steget till inkluderande rekrytering börjar med att alla potentiella kandidater har samma möjlighet att söka jobbet. Skippa krångliga steg, onödig information och fokusera på den information ni faktiskt behöver. Men hur bygger du en inkluderande rekryteringsprocess och vad är det bra att fokusera på? Nedan listar vi tre steg som hjälper er att bli mer inkluderande i er rekrytering.

Panama Jack PANAMA 03 LIMITED Snörstövletter beige Populära herrskor

Läs mer

Ämnen: LOYALTY & FAITH AERO skor skor vit grön Populära herrskor, kompetensbaserad rekrytering, Lyle & Scott Delaney skor, rekryteringsprocess

Pavement Silke Studs Högklackade skor

Nu har det blivit dags för Robert Ventura, vår alldeles egna scrum master att få svara på några frågor i vårt koncept "fem snabba med...". Robert är vår första och enda scrum master och i denna artikel får ni veta lite mer om hur han hamnade på ReachMee, hans bästa tips på effektiv teambuilding och vad de bästa med hans jobb är. Så här svarade Robert på våra fem snabba...

Läs mer

Peter Kaiser CARRY Högklackade skor

De flesta organisationer vittnar idag om utmaningar inom den strategiska planhalvan av HR. Det sker förändringar inom samhälle, teknologi, näringsliv och vårt mänskliga beteende vilket gör att det är mer utmanade än någonsin att attrahera, rekrytera, utveckla och behålla kompetenser till den egna organisationen.

Madden Girl HARPER Sandaletter svart paris Mode Dam skor

Ämnen: Madden Girl VALERIE Ankelboots multiFärg Mode Dam skor, kompetensförsörjning

Pier One Ballerinaskor med slingback cognac Mode Dam skor

Kommer ni ihåg att publicera anställningsannonserna på intranätet eller i en intern kanal där era anställda ser den? Det finns flera orsaker till att detta är bra att göra, delvis för att sprida information internt för potentiell internrekrytering men också för möjligheterna till extern delning av annonsen med hjälp av era medarbetare. Personer som funderar på att byta jobb är många gånger villiga att gå ner i lön i utbyte mot karriärmöjligheter och spännande arbetsuppgifter. Har du råd att förlora en duktig anställd för att det inte finns tydliga karriär- och utvecklingsmöjligheter internt?

Mango orange sandaler med öppen häl

Ämnen: Mango FORMEN Sandaler cream vit Mode Dam skor, Mango Man Lace up leather skor skor

Pier One Sportiga snörskor cigaro Populära herrskor

Vad innebär det egentligen att rekrytera på potential och så kallade soft skills? Hur ska man tänka och vad kan ni vinna på det som organisation? Det och lite till reder vi ut i den här artikeln.

Marc O'Polo Sandaler cognac guld Mode Dam skor

Ämnen: Rekrytering, soft skills

Playboy Footwear Alfröd skor

Digitaliseringen har förändrat, och kommer att fortsätta förändra, sättet vi arbetar på. Du som arbetar på HR har en central roll i denna förändringsresa eftersom det inte bara handlar om nya system och verktyg utan också förmågan att utveckla medarbetare i rätt riktning. Läs mer om detta, och svara på en undersökning med fokus på digital transformation som testleverantören cut-e just nu utför.

Marco Tozzi Klassiska pumps navy Mode Dam skor
Polo Ralph Lauren CALF LEATHER SELENE BO CSL Stövlar

Polo Ralph Lauren THORTON skor deep olive Populära herrskor

I ReachMees blogg hittar du allt du vill och behöver veta om rekrytering. Lär dig mer om allt ifrån karriärsidor till att attrahera kandidater, arbeta med employer branding och att lyckas med er jobbannonsering. Självfallet hittar du även information om rekryteringsprocessen, metoder för urval och att praktisk genomföra lyckade rekryteringar.

Prenumerera på vår blogg så får du varje vecka hem de senaste artiklarna direkt till din inkorg.

PS Paul Smith Miyata Vita träningsskor i läder

Public Desire Hustle svarta sockstövlar med nitade klackar

Puma Svarta skor i mocka

Puma CLASSIC skor pomegranate vit svart Populära herrskor

Se alla