Viking GTX svart svarta Skor Online Sogn vit xdstbd2642-Böter Skor

Viking GTX svart svarta Skor Online Sogn vit xdstbd2642-Böter Skor

Viking Sogn GTX svart vit svarta Skor Online
Nike M2K Tekno Grå träningsskor AV4789 003
Nike Performance AIR ZOOM WILDHORSE 5 Löparskor terräng light orewood brun svart blå fury Populära herrskor
Nike Performance FREE TR ULTRA Gym & träningskor sequoia desert moss nightshade Populära herrskor

Nike Performance METCON FLYKNIT 3 Gym & träningskor svart game royal orange peel Populära herrskor

Det är premiär för Talent Acquisition-vloggen! Elin Filipp, HR Manager här på ReachMee, samtalar med inspirerande HR-profiler om aktuella ämnen i jakt på rekryteringsinsikter.  

Lacoste PARTNER skor vit navy röd Mode Dam skor
Nike Performance ZOOM STRIKE Neutrala löparskor anthracite svart vit Populära herrskor

Nike SB SOLARSOFT PORTMORE skor svart gunsmoke Populära herrskor

Det viktiga samarbetet med den rekryterande chefen i rekryteringsprocessen är inte alltid helt lätt och när det går snett kan det få konsekvenser i form av dålig kandidatupplevelse, att ni tappar kandidater eller att ni gör kostsamma felrekrytering. Samarbete och kommunikation är a och o när det kommer till att få det här samspelet att lyckas. Men det finns också en hel del fällor att falla i – här hjälper vi dig att undvika fem av dem.

Läs mer

Ämnen: Lacoste skor LA PIQUE 119 1 CMA skor, Lacoste skor MASTERS 119 2SFA skor, Lacoste skor STRAIGHTSET 318 1 skor

Nike Sportswear BENASSI JDI Badsandaler svart vit Mode Dam skor

Elin Filipp är vår alldeles egna HR Manager som älskar AI, botar och att prata sourcing. Vad gör egentligen en HR manager på ReachMee? Och vad tycker Elin är den viktigaste trenden inom rekrytering just nu? Det och lite mer svarar Elin på i vårt koncept ”fem snabba med…”.

Läs mer

Ämnen: Lacoste skor Straightset Strap 3181 Röd Dam, HR, LaCrosse Gummistövel Hampton II 10 Svart Dam

Nike Sportswear M2K TEKNO skor summit vit svart hyper jade spruce aura Mode Dam skor

Nu när du lyckats med att skapa samsyn inom din organisation kring kompetensbehov och prioriteringar är det dags att ta nästa steg genom en inventering av den kompetens ni redan har och de behov organisationen ser att det behöver framöver, och därigenom göra en gapanalys.

Laura Biagiotti Slip ins rosa Mode Dam skor

Ämnen: rekryteringsprocess, gapanalys

svartE LINE JACK Sportiga snörskor grå Populära herrskor

Det pratas mycket om kandidatupplevelse och vi jobbar hårt för att även kandidater som inte får jobbet ska vara nöjda med rekryteringsprocessen. Men det är lätt att glömma att stor del av kandidatupplevelsen faktiskt speglas i hur transparent er rekryteringsprocess är. Första steget till inkluderande rekrytering börjar med att alla potentiella kandidater har samma möjlighet att söka jobbet. Skippa krångliga steg, onödig information och fokusera på den information ni faktiskt behöver. Men hur bygger du en inkluderande rekryteringsprocess och vad är det bra att fokusera på? Nedan listar vi tre steg som hjälper er att bli mer inkluderande i er rekrytering.

ODD MOLLY mollyhood low suede boot Stövlar

Läs mer

Ämnen: Lauren Ralph Lauren NALAINE tåsandaler deep saddle tan Mode Dam skor, kompetensbaserad rekrytering, Lauren Ralph Lauren SUPER SOFT RIA Slip ins dark midnight Mode Dam skor, rekryteringsprocess

Office HALLIE Sandaletter med kilklack soft rosa Mode Dam skor

Nu har det blivit dags för Robert Ventura, vår alldeles egna scrum master att få svara på några frågor i vårt koncept "fem snabba med...". Robert är vår första och enda scrum master och i denna artikel får ni veta lite mer om hur han hamnade på ReachMee, hans bästa tips på effektiv teambuilding och vad de bästa med hans jobb är. Så här svarade Robert på våra fem snabba...

Läs mer

Onitsuka Tiger MEXICO skor spruce grön vit Mode Dam skor

De flesta organisationer vittnar idag om utmaningar inom den strategiska planhalvan av HR. Det sker förändringar inom samhälle, teknologi, näringsliv och vårt mänskliga beteende vilket gör att det är mer utmanade än någonsin att attrahera, rekrytera, utveckla och behålla kompetenser till den egna organisationen.

LEMON JELLY COMFY Gummistövlar svart Mode Dam skor

Ämnen: Les Deux CALLÉ skor placid blå Populära herrskor, kompetensförsörjning

ONLY skor ONLSARINA skor svart Mode Dam skor

Kommer ni ihåg att publicera anställningsannonserna på intranätet eller i en intern kanal där era anställda ser den? Det finns flera orsaker till att detta är bra att göra, delvis för att sprida information internt för potentiell internrekrytering men också för möjligheterna till extern delning av annonsen med hjälp av era medarbetare. Personer som funderar på att byta jobb är många gånger villiga att gå ner i lön i utbyte mot karriärmöjligheter och spännande arbetsuppgifter. Har du råd att förlora en duktig anställd för att det inte finns tydliga karriär- och utvecklingsmöjligheter internt?

Lindbergh skor skor skor

Ämnen: Liu Jo Jeans KARLIE skor svart Mode Dam skor, Lloyd KEEDY Snörskor cognac pacific Populära herrskor

Pavement Cruz leather Stövlar

Vad innebär det egentligen att rekrytera på potential och så kallade soft skills? Hur ska man tänka och vad kan ni vinna på det som organisation? Det och lite till reder vi ut i den här artikeln.

Lost Ink LOTTIE TIE DETAIL Ballerinaskor orange Mode Dam skor

Ämnen: Rekrytering, soft skills

Pepe Jeans TINKER SEAL skor vit Populära herrskor

Digitaliseringen har förändrat, och kommer att fortsätta förändra, sättet vi arbetar på. Du som arbetar på HR har en central roll i denna förändringsresa eftersom det inte bara handlar om nya system och verktyg utan också förmågan att utveckla medarbetare i rätt riktning. Läs mer om detta, och svara på en undersökning med fokus på digital transformation som testleverantören cut-e just nu utför.

Lotto BREEZE Neutrala löparskor all svart light asphalt Mode Dam skor
Pier One Ankelboots dark grå Mode Dam skor

Pier One Sandaler dark blå Mode Dam skor

I ReachMees blogg hittar du allt du vill och behöver veta om rekrytering. Lär dig mer om allt ifrån karriärsidor till att attrahera kandidater, arbeta med employer branding och att lyckas med er jobbannonsering. Självfallet hittar du även information om rekryteringsprocessen, metoder för urval och att praktisk genomföra lyckade rekryteringar.

Prenumerera på vår blogg så får du varje vecka hem de senaste artiklarna direkt till din inkorg.

Pier One Sportiga snörskor svart grå navy Populära herrskor

Playboy Footwear IAN Stövlar & Kängor

Polo Ralph Lauren CANVAS POLO BEAR BARRON SH CSL Espadriller

Polo Ralph Lauren TRAIN100 skor indigo newport navy Populära herrskor

Se alla