Vero Moda Vmastrid svart svarta Skor Online Boot Leather xdstbd2475-Böter Skor

Vero Moda Vmastrid svart svarta Skor Online Boot Leather xdstbd2475-Böter Skor

Vero Moda Vmastrid Leather Boot svart svarta Skor Online
New Look NILLE Tofflor & inneskor light rosa Mode Dam skor
New Look SIMS Sandaletter mid grå Mode Dam skor
New Look Wide Fit WIDE FIT ERIN Klassiska stövletter bright röd Mode Dam skor

New Look Wide Fit WIDE FIT ZOW Sandaletter mint grön Mode Dam skor

Det är premiär för Talent Acquisition-vloggen! Elin Filipp, HR Manager här på ReachMee, samtalar med inspirerande HR-profiler om aktuella ämnen i jakt på rekryteringsinsikter.  

Xti 45031 C.grå gråa Skor Online
Nike Air Max 95 Röda skor AJ2018 600

Nike Air Jordan Vita halvhöga skor

Det viktiga samarbetet med den rekryterande chefen i rekryteringsprocessen är inte alltid helt lätt och när det går snett kan det få konsekvenser i form av dålig kandidatupplevelse, att ni tappar kandidater eller att ni gör kostsamma felrekrytering. Samarbete och kommunikation är a och o när det kommer till att få det här samspelet att lyckas. Men det finns också en hel del fällor att falla i – här hjälper vi dig att undvika fem av dem.

Läs mer

Ämnen: Xti 46696 Camel bruna Skor Online, Xti 46756 svart bruna Skor Online, Xti 47740 Off vit gråa Skor Online

Nike Performance FREE RN FLYKNIT 3.0 Löparskor pure platinum svart luminous grön Populära herrskor

Elin Filipp är vår alldeles egna HR Manager som älskar AI, botar och att prata sourcing. Vad gör egentligen en HR manager på ReachMee? Och vad tycker Elin är den viktigaste trenden inom rekrytering just nu? Det och lite mer svarar Elin på i vårt koncept ”fem snabba med…”.

Läs mer

Ämnen: Xti Model 25605 bruna Skor Online, HR, K SWISS COURT CHASSEUR skor vit bone corporate Populära herrskor

Nike Performance METCON FLYKNIT 3 Gym & träningskor vit platinum tint svart Populära herrskor

Nu när du lyckats med att skapa samsyn inom din organisation kring kompetensbehov och prioriteringar är det dags att ta nästa steg genom en inventering av den kompetens ni redan har och de behov organisationen ser att det behöver framöver, och därigenom göra en gapanalys.

Kurt Geiger London BERNER 90 Mules & slipins

Ämnen: rekryteringsprocess, gapanalys

Nike Running Epic React Flyknit Gråsvarta skor

Det pratas mycket om kandidatupplevelse och vi jobbar hårt för att även kandidater som inte får jobbet ska vara nöjda med rekryteringsprocessen. Men det är lätt att glömma att stor del av kandidatupplevelsen faktiskt speglas i hur transparent er rekryteringsprocess är. Första steget till inkluderande rekrytering börjar med att alla potentiella kandidater har samma möjlighet att söka jobbet. Skippa krångliga steg, onödig information och fokusera på den information ni faktiskt behöver. Men hur bygger du en inkluderande rekryteringsprocess och vad är det bra att fokusera på? Nedan listar vi tre steg som hjälper er att bli mer inkluderande i er rekrytering.

Nike SB ZOOM JANOSKI Slip ins svart vit svart light brun photo blå hyper rosa Populära herrskor

Läs mer

Ämnen: Kurt Geiger London RICKY Sandaler, kompetensbaserad rekrytering, La Sportiva BUSHIDO II Löparskor terräng opal apple grön Populära herrskor, rekryteringsprocess

Nike Sportswear AIR MAX '95 skor svart anthracite Populära herrskor

Nu har det blivit dags för Robert Ventura, vår alldeles egna scrum master att få svara på några frågor i vårt koncept "fem snabba med...". Robert är vår första och enda scrum master och i denna artikel får ni veta lite mer om hur han hamnade på ReachMee, hans bästa tips på effektiv teambuilding och vad de bästa med hans jobb är. Så här svarade Robert på våra fem snabba...

Läs mer

Nike Sportswear CLASSIC CORTEZ skor vit svart Populära herrskor

De flesta organisationer vittnar idag om utmaningar inom den strategiska planhalvan av HR. Det sker förändringar inom samhälle, teknologi, näringsliv och vårt mänskliga beteende vilket gör att det är mer utmanade än någonsin att attrahera, rekrytera, utveckla och behålla kompetenser till den egna organisationen.

Lacoste Lerond BL 1 Vita träningsskor

Ämnen: Lacoste CARNABY EVO skor vit Populära herrskor, kompetensförsörjning

Nike Training Cushion 3 pack korta strumpor SX4926 901

Kommer ni ihåg att publicera anställningsannonserna på intranätet eller i en intern kanal där era anställda ser den? Det finns flera orsaker till att detta är bra att göra, delvis för att sprida information internt för potentiell internrekrytering men också för möjligheterna till extern delning av annonsen med hjälp av era medarbetare. Personer som funderar på att byta jobb är många gånger villiga att gå ner i lön i utbyte mot karriärmöjligheter och spännande arbetsuppgifter. Har du råd att förlora en duktig anställd för att det inte finns tydliga karriär- och utvecklingsmöjligheter internt?

Lacoste LEROND skor guld Mode Dam skor

Ämnen: Lacoste NOVAS skor vit Populära herrskor, Lacoste skor GRADUATE BL 1 SFA skor

Office ASHLEIGH Stövletter natural Mode Dam skor

Vad innebär det egentligen att rekrytera på potential och så kallade soft skills? Hur ska man tänka och vad kan ni vinna på det som organisation? Det och lite till reder vi ut i den här artikeln.

Lacoste ZIANE CHUNKY skor vit Mode Dam skor

Ämnen: Rekrytering, soft skills

O'Neill tåsandaler svart out Mode Dam skor

Digitaliseringen har förändrat, och kommer att fortsätta förändra, sättet vi arbetar på. Du som arbetar på HR har en central roll i denna förändringsresa eftersom det inte bara handlar om nya system och verktyg utan också förmågan att utveckla medarbetare i rätt riktning. Läs mer om detta, och svara på en undersökning med fokus på digital transformation som testleverantören cut-e just nu utför.

Lauren Ralph Lauren Elmarie Cotton Linen Sandal Mules & slipins
ONLY skor ONLMARGIT SPLIT TOE SANDAL tåsandaler nude Mode Dam skor

Palladium PAMPA HI Snörstövletter sahara Mode Dam skor

I ReachMees blogg hittar du allt du vill och behöver veta om rekrytering. Lär dig mer om allt ifrån karriärsidor till att attrahera kandidater, arbeta med employer branding och att lyckas med er jobbannonsering. Självfallet hittar du även information om rekryteringsprocessen, metoder för urval och att praktisk genomföra lyckade rekryteringar.

Prenumerera på vår blogg så får du varje vecka hem de senaste artiklarna direkt till din inkorg.

Pavement CAMILLA Platåsandaletter tan Mode Dam skor

Pepe Jeans TRAVELLER skor vit Populära herrskor

Pier One Ballerinaskor rosa Mode Dam skor

Pier One Sandaletter dark blå Mode Dam skor

Se alla