Vans (Retro Sport) UA Old Skool gråa Skor Online gunmetal xdstbd2309-Böter Skor

Vans (Retro Sport) UA Old Skool gråa Skor Online gunmetal xdstbd2309-Böter Skor

Vans (Retro Sport) gunmetal UA Old Skool gråa Skor Online
New Balance SMF200 Slip ins energy röd Populära herrskor
New Balance WL574 skor rosa mist Mode Dam skor
New Look Grå grova platta boots med snörning

New Look Svarta grova sandaler med remmar

Det är premiär för Talent Acquisition-vloggen! Elin Filipp, HR Manager här på ReachMee, samtalar med inspirerande HR-profiler om aktuella ämnen i jakt på rekryteringsinsikter.  

Wildflower Mina turkosa Skor Online
New Look BUZZ Klassiska stövletter svart Mode Dam skor

New Look KAGLET Ballerinaskor dark khaki Mode Dam skor

Det viktiga samarbetet med den rekryterande chefen i rekryteringsprocessen är inte alltid helt lätt och när det går snett kan det få konsekvenser i form av dålig kandidatupplevelse, att ni tappar kandidater eller att ni gör kostsamma felrekrytering. Samarbete och kommunikation är a och o när det kommer till att få det här samspelet att lyckas. Men det finns också en hel del fällor att falla i – här hjälper vi dig att undvika fem av dem.

Läs mer

Ämnen: Wildflower Panache Big svart svarta Skor Online, Wildflower Rebekka vit vita Skor Online, Wildflower Sabina reglerbar svart svarta Skor Online

New Look Wide Fit WIDE FIT BRUM Klassiska stövlar svart Mode Dam skor

Elin Filipp är vår alldeles egna HR Manager som älskar AI, botar och att prata sourcing. Vad gör egentligen en HR manager på ReachMee? Och vad tycker Elin är den viktigaste trenden inom rekrytering just nu? Det och lite mer svarar Elin på i vårt koncept ”fem snabba med…”.

Läs mer

Ämnen: Wildflower Vallu svart svarta Skor Online, HR, Wilson M Rush HC vit vit grå vita Skor Online

New Look YUMMY Klassiska pumps svart Mode Dam skor

Nu när du lyckats med att skapa samsyn inom din organisation kring kompetensbehov och prioriteringar är det dags att ta nästa steg genom en inventering av den kompetens ni redan har och de behov organisationen ser att det behöver framöver, och därigenom göra en gapanalys.

Wonders Ante svart svart svarta Skor Online

Ämnen: rekryteringsprocess, gapanalys

Nike Air Pegasus '89 Vita skor

Det pratas mycket om kandidatupplevelse och vi jobbar hårt för att även kandidater som inte får jobbet ska vara nöjda med rekryteringsprocessen. Men det är lätt att glömma att stor del av kandidatupplevelsen faktiskt speglas i hur transparent er rekryteringsprocess är. Första steget till inkluderande rekrytering börjar med att alla potentiella kandidater har samma möjlighet att söka jobbet. Skippa krångliga steg, onödig information och fokusera på den information ni faktiskt behöver. Men hur bygger du en inkluderande rekryteringsprocess och vad är det bra att fokusera på? Nedan listar vi tre steg som hjälper er att bli mer inkluderande i er rekrytering.

Nike M2K Tekno Grå träningsskor AV4789 003

Läs mer

Ämnen: Wrangler Creek Cream gråa Skor Online, kompetensbaserad rekrytering, Wrangler Fire Chelsea svart svarta Skor Online, rekryteringsprocess

Nike Performance DOWNSHIFTER 8 Neutrala löparskor blå void indigo fog photo blå röd orbit svart vit Populära herrskor

Nu har det blivit dags för Robert Ventura, vår alldeles egna scrum master att få svara på några frågor i vårt koncept "fem snabba med...". Robert är vår första och enda scrum master och i denna artikel får ni veta lite mer om hur han hamnade på ReachMee, hans bästa tips på effektiv teambuilding och vad de bästa med hans jobb är. Så här svarade Robert på våra fem snabba...

Läs mer

Nike Performance MAMBA FOCUS Indoorskor university röd anthracite svart vit Populära herrskor

De flesta organisationer vittnar idag om utmaningar inom den strategiska planhalvan av HR. Det sker förändringar inom samhälle, teknologi, näringsliv och vårt mänskliga beteende vilket gör att det är mer utmanade än någonsin att attrahera, rekrytera, utveckla och behålla kompetenser till den egna organisationen.

Xti 27724 guld beige Skor Online

Ämnen: Xti 29747 svart svarta Skor Online, kompetensförsörjning

Nike Performance TIEMPO LEGEND 7 PRO FG Fotbollsskor fasta dobbar dark grå svart opti gul Populära herrskor

Kommer ni ihåg att publicera anställningsannonserna på intranätet eller i en intern kanal där era anställda ser den? Det finns flera orsaker till att detta är bra att göra, delvis för att sprida information internt för potentiell internrekrytering men också för möjligheterna till extern delning av annonsen med hjälp av era medarbetare. Personer som funderar på att byta jobb är många gånger villiga att gå ner i lön i utbyte mot karriärmöjligheter och spännande arbetsuppgifter. Har du råd att förlora en duktig anställd för att det inte finns tydliga karriär- och utvecklingsmöjligheter internt?

Xti 33946 svart svarta Skor Online

Ämnen: Xti 35044 Jeans blåa Skor Online, Xti 46591 svart svarta Skor Online

Nike Sportswear AIR MAX 270 skor anthracite volt svart bright crimson vit Populära herrskor

Vad innebär det egentligen att rekrytera på potential och så kallade soft skills? Hur ska man tänka och vad kan ni vinna på det som organisation? Det och lite till reder vi ut i den här artikeln.

K SWISS BRIDGEPORT skor paloma bleached sand Mode Dam skor

Ämnen: Rekrytering, soft skills

Nike Sportswear BENASSI JUST DO IT Slip ins spruce aura svart Mode Dam skor

Digitaliseringen har förändrat, och kommer att fortsätta förändra, sättet vi arbetar på. Du som arbetar på HR har en central roll i denna förändringsresa eftersom det inte bara handlar om nya system och verktyg utan också förmågan att utveckla medarbetare i rätt riktning. Läs mer om detta, och svara på en undersökning med fokus på digital transformation som testleverantören cut-e just nu utför.

Kurt Geiger London LANA skor
Nike Sportswear ULTRA COMFORT3 SLIDE Slip ins wolf grå laser orange laser fuchsia Mode Dam skor

Nude of Scandinavia RENE Stövlar

I ReachMees blogg hittar du allt du vill och behöver veta om rekrytering. Lär dig mer om allt ifrån karriärsidor till att attrahera kandidater, arbeta med employer branding och att lyckas med er jobbannonsering. Självfallet hittar du även information om rekryteringsprocessen, metoder för urval och att praktisk genomföra lyckade rekryteringar.

Prenumerera på vår blogg så får du varje vecka hem de senaste artiklarna direkt till din inkorg.

Office APACHE Cowboy Bikerstövletter svart Mode Dam skor

Onitsuka Tiger BASKETBALL Höga skor cream Mode Dam skor

ONLY skor ONLSAGE skor light rosa Mode Dam skor

Palladium PAMPA OX ORIGINALE skor sahara ecru Populära herrskor

Se alla