Vagabond Cary 4620 svart gråa Skor Online 20 001 xdstbd2142-Böter Skor

Vagabond Cary 4620 svart gråa Skor Online 20 001 xdstbd2142-Böter Skor

Vagabond Cary 4620 001 20 svart gråa Skor Online
Musse & Cloud ILIA Sandaler vit Mode Dam skor
Mustang Snörstövletter graphit Populära herrskor
Natural World INGLES Espadrillos kaki Mode Dam skor

New Balance CM 997 skor team away grå Populära herrskor

Det är premiär för Talent Acquisition-vloggen! Elin Filipp, HR Manager här på ReachMee, samtalar med inspirerande HR-profiler om aktuella ämnen i jakt på rekryteringsinsikter.  

Viking Vendela Jr. W fleece Sock svart gråa Skor Online
New Balance ML373 skor svart Populära herrskor

New Balance MX608 skor vit rosa Mode Dam skor

Det viktiga samarbetet med den rekryterande chefen i rekryteringsprocessen är inte alltid helt lätt och när det går snett kan det få konsekvenser i form av dålig kandidatupplevelse, att ni tappar kandidater eller att ni gör kostsamma felrekrytering. Samarbete och kommunikation är a och o när det kommer till att få det här samspelet att lyckas. Men det finns också en hel del fällor att falla i – här hjälper vi dig att undvika fem av dem.

Läs mer

Ämnen: Vincent Algot Fuchsia rosa Skor Online, Vincent Elina svart gråa Skor Online, Vincent Matilda Rasberry rosa rosa Skor Online

New Look Djurmönstrade sandaler med blockklack och smala remmar

Elin Filipp är vår alldeles egna HR Manager som älskar AI, botar och att prata sourcing. Vad gör egentligen en HR manager på ReachMee? Och vad tycker Elin är den viktigaste trenden inom rekrytering just nu? Det och lite mer svarar Elin på i vårt koncept ”fem snabba med…”.

Läs mer

Ämnen: WeSC Desert Boot svart svarta Skor Online, HR, WeSC ODS02 Off Deck skor Desert Stone bruna Skor Online

New Look Svarta låga sandaler med blockklack

Nu när du lyckats med att skapa samsyn inom din organisation kring kompetensbehov och prioriteringar är det dags att ta nästa steg genom en inventering av den kompetens ni redan har och de behov organisationen ser att det behöver framöver, och därigenom göra en gapanalys.

Whyröd Diannah svart 090 svarta Skor Online

Ämnen: rekryteringsprocess, gapanalys

New Look COMFORT POTTER Sandaler dark gul Mode Dam skor

Det pratas mycket om kandidatupplevelse och vi jobbar hårt för att även kandidater som inte får jobbet ska vara nöjda med rekryteringsprocessen. Men det är lätt att glömma att stor del av kandidatupplevelsen faktiskt speglas i hur transparent er rekryteringsprocess är. Första steget till inkluderande rekrytering börjar med att alla potentiella kandidater har samma möjlighet att söka jobbet. Skippa krångliga steg, onödig information och fokusera på den information ni faktiskt behöver. Men hur bygger du en inkluderande rekryteringsprocess och vad är det bra att fokusera på? Nedan listar vi tre steg som hjälper er att bli mer inkluderande i er rekrytering.

New Look NILLE Tofflor & inneskor light rosa Mode Dam skor

Läs mer

Ämnen: Wildflower Botas Waterproof svart svarta Skor Online, kompetensbaserad rekrytering, Wildflower Carlos 31 Tan bruna Skor Online, rekryteringsprocess

New Look SUZANNE Klassiska pumps mid grå Mode Dam skor

Nu har det blivit dags för Robert Ventura, vår alldeles egna scrum master att få svara på några frågor i vårt koncept "fem snabba med...". Robert är vår första och enda scrum master och i denna artikel får ni veta lite mer om hur han hamnade på ReachMee, hans bästa tips på effektiv teambuilding och vad de bästa med hans jobb är. Så här svarade Robert på våra fem snabba...

Läs mer

New Look Wide Fit WIDE FIT LOXY Slip ins svart Mode Dam skor

De flesta organisationer vittnar idag om utmaningar inom den strategiska planhalvan av HR. Det sker förändringar inom samhälle, teknologi, näringsliv och vårt mänskliga beteende vilket gör att det är mer utmanade än någonsin att attrahera, rekrytera, utveckla och behålla kompetenser till den egna organisationen.

Wildflower Flow svart svarta Skor Online

Ämnen: Wildflower Henrietta 06 svart svarta Skor Online, kompetensförsörjning

Nike Air Force 1 Sage lila skor

Kommer ni ihåg att publicera anställningsannonserna på intranätet eller i en intern kanal där era anställda ser den? Det finns flera orsaker till att detta är bra att göra, delvis för att sprida information internt för potentiell internrekrytering men också för möjligheterna till extern delning av annonsen med hjälp av era medarbetare. Personer som funderar på att byta jobb är många gånger villiga att gå ner i lön i utbyte mot karriärmöjligheter och spännande arbetsuppgifter. Har du råd att förlora en duktig anställd för att det inte finns tydliga karriär- och utvecklingsmöjligheter internt?

Wildflower Lid svart svarta Skor Online

Ämnen: Wildflower Meisel II vit bruna Skor Online, Wildflower Olexina svart svarta Skor Online

Nike Performance AIR ZOOM STRUCTURE 22 Löparskor stabilitet svart vit gridiron Mode Dam skor

Vad innebär det egentligen att rekrytera på potential och så kallade soft skills? Hur ska man tänka och vad kan ni vinna på det som organisation? Det och lite till reder vi ut i den här artikeln.

Wildflower Weber 31 Tan bruna Skor Online

Ämnen: Rekrytering, soft skills

Nike Performance IN SEASON TR 8 Gym & träningskor vit half blå Mode Dam skor

Digitaliseringen har förändrat, och kommer att fortsätta förändra, sättet vi arbetar på. Du som arbetar på HR har en central roll i denna förändringsresa eftersom det inte bara handlar om nya system och verktyg utan också förmågan att utveckla medarbetare i rätt riktning. Läs mer om detta, och svara på en undersökning med fokus på digital transformation som testleverantören cut-e just nu utför.

Wonders I 6809 Sauvage Palo rosa Skor Online
Nike Performance REVOLUTION Neutrala löparskor vit laser fuchsia pure platinum Mode Dam skor

Nike SB CHARGE SLR skor svart Populära herrskor

I ReachMees blogg hittar du allt du vill och behöver veta om rekrytering. Lär dig mer om allt ifrån karriärsidor till att attrahera kandidater, arbeta med employer branding och att lyckas med er jobbannonsering. Självfallet hittar du även information om rekryteringsprocessen, metoder för urval och att praktisk genomföra lyckade rekryteringar.

Prenumerera på vår blogg så får du varje vecka hem de senaste artiklarna direkt till din inkorg.

Nike Sportswear AIR MAX 1 skor vit photo blå total orange svart Populära herrskor

Nike Sportswear BENASSI SOLARSOFT Slip ins svart anthracite Populära herrskor

Nike Sportswear ZOOM 2K skor vit infraröd 23 wolf grå svart Populära herrskor

Oasis Tanfärgade sandaler med klack

Se alla