Tiger of Sweden 01 Sable brun bruna Skor Online Harvey xdstbd1809-Böter Skor

Tiger of Sweden 01 Sable brun bruna Skor Online Harvey xdstbd1809-Böter Skor

Tiger of Sweden Harvey 01 Sable brun bruna Skor Online
Marc O'Polo tåsandaler gul Mode Dam skor
Marco Tozzi Sandaletter navy Mode Dam skor
Marstrand PLAIN DRIVING LOAFER SDE Business

Merrell Sandal Terran Post II Grå Dam

Det är premiär för Talent Acquisition-vloggen! Elin Filipp, HR Manager här på ReachMee, samtalar med inspirerande HR-profiler om aktuella ämnen i jakt på rekryteringsinsikter.  

Vans Iso Moc svart svarta Skor Online
Millet FRICTION Klätterskor anthracite Populära herrskor

Mint&berry Sandaler guld Mode Dam skor

Det viktiga samarbetet med den rekryterande chefen i rekryteringsprocessen är inte alltid helt lätt och när det går snett kan det få konsekvenser i form av dålig kandidatupplevelse, att ni tappar kandidater eller att ni gör kostsamma felrekrytering. Samarbete och kommunikation är a och o när det kommer till att få det här samspelet att lyckas. Men det finns också en hel del fällor att falla i – här hjälper vi dig att undvika fem av dem.

Läs mer

Ämnen: Vans SK8 Hi MTE (MTE) svart lime punch gråa Skor Online, Vans Slip On Lite + svart Classic vit vita Skor Online, Vans U Authentic svart svart svarta Skor Online

Missguided Raffiavävda platta skor

Elin Filipp är vår alldeles egna HR Manager som älskar AI, botar och att prata sourcing. Vad gör egentligen en HR manager på ReachMee? Och vad tycker Elin är den viktigaste trenden inom rekrytering just nu? Det och lite mer svarar Elin på i vårt koncept ”fem snabba med…”.

Läs mer

Ämnen: Vans U Sk8 Hi Reissue Baja svart svarta Skor Online, HR, Vans UA Authentic classic vit french blå blåa Skor Online

Monki JANNIKE Platåsandaletter gul Mode Dam skor

Nu när du lyckats med att skapa samsyn inom din organisation kring kompetensbehov och prioriteringar är det dags att ta nästa steg genom en inventering av den kompetens ni redan har och de behov organisationen ser att det behöver framöver, och därigenom göra en gapanalys.

Vans Ua Classic Slip on (suede) Grape Leaf dusty Olive gråa Skor Online

Ämnen: rekryteringsprocess, gapanalys

Mtng KONG Stövlar med kilklack karma tan Mode Dam skor

Det pratas mycket om kandidatupplevelse och vi jobbar hårt för att även kandidater som inte får jobbet ska vara nöjda med rekryteringsprocessen. Men det är lätt att glömma att stor del av kandidatupplevelsen faktiskt speglas i hur transparent er rekryteringsprocess är. Första steget till inkluderande rekrytering börjar med att alla potentiella kandidater har samma möjlighet att söka jobbet. Skippa krångliga steg, onödig information och fokusera på den information ni faktiskt behöver. Men hur bygger du en inkluderande rekryteringsprocess och vad är det bra att fokusera på? Nedan listar vi tre steg som hjälper er att bli mer inkluderande i er rekrytering.

Musse & Cloud ILIA Sandaler vit Mode Dam skor

Läs mer

Ämnen: Vans UA Iso 1.5 True vit vita Skor Online, kompetensbaserad rekrytering, Vans UA Old Skool DX Tumble Leather mahogany rosa rosa Skor Online, rekryteringsprocess

NA KD CHUNKY SOLE skor natural Mode Dam skor

Nu har det blivit dags för Robert Ventura, vår alldeles egna scrum master att få svara på några frågor i vårt koncept "fem snabba med...". Robert är vår första och enda scrum master och i denna artikel får ni veta lite mer om hur han hamnade på ReachMee, hans bästa tips på effektiv teambuilding och vad de bästa med hans jobb är. Så här svarade Robert på våra fem snabba...

Läs mer

New Balance 608 Vita skor

De flesta organisationer vittnar idag om utmaningar inom den strategiska planhalvan av HR. Det sker förändringar inom samhälle, teknologi, näringsliv och vårt mänskliga beteende vilket gör att det är mer utmanade än någonsin att attrahera, rekrytera, utveckla och behålla kompetenser till den egna organisationen.

Vans UY Authentic Glitter & Iridescent turkosa Skor Online

Ämnen: Vero Moda Mena skor Azalea Comb gröna Skor Online, kompetensförsörjning

New Balance GW500 skor svart Mode Dam skor

Kommer ni ihåg att publicera anställningsannonserna på intranätet eller i en intern kanal där era anställda ser den? Det finns flera orsaker till att detta är bra att göra, delvis för att sprida information internt för potentiell internrekrytering men också för möjligheterna till extern delning av annonsen med hjälp av era medarbetare. Personer som funderar på att byta jobb är många gånger villiga att gå ner i lön i utbyte mot karriärmöjligheter och spännande arbetsuppgifter. Har du råd att förlora en duktig anställd för att det inte finns tydliga karriär- och utvecklingsmöjligheter internt?

Vibram Fivefingers V Trail Magenta orange lila Skor Online

Ämnen: Viking Anchor lila Mint lila Skor Online, Viking Bryne Dark blå blå blåa Skor Online

New Balance WL520 skor vit agave Mode Dam skor

Vad innebär det egentligen att rekrytera på potential och så kallade soft skills? Hur ska man tänka och vad kan ni vinna på det som organisation? Det och lite till reder vi ut i den här artikeln.

Viking Fryd rosa Multi rosa Skor Online

Ämnen: Rekrytering, soft skills

New Look Kamelfärgade spetsiga skor med hög klack och spänne

Digitaliseringen har förändrat, och kommer att fortsätta förändra, sättet vi arbetar på. Du som arbetar på HR har en central roll i denna förändringsresa eftersom det inte bara handlar om nya system och verktyg utan också förmågan att utveckla medarbetare i rätt riktning. Läs mer om detta, och svara på en undersökning med fokus på digital transformation som testleverantören cut-e just nu utför.

Viking Jolly Winter Navy blåa Skor Online
New Look Tanfärgade loafers med tofsar i läderimitation

New Look GROVE Slip ins vit Mode Dam skor

I ReachMees blogg hittar du allt du vill och behöver veta om rekrytering. Lär dig mer om allt ifrån karriärsidor till att attrahera kandidater, arbeta med employer branding och att lyckas med er jobbannonsering. Självfallet hittar du även information om rekryteringsprocessen, metoder för urval och att praktisk genomföra lyckade rekryteringar.

Prenumerera på vår blogg så får du varje vecka hem de senaste artiklarna direkt till din inkorg.

New Look SANDY Pumps light brun Mode Dam skor

New Look Wide Fit WIDE FIT HAMMER tåsandaler svart Mode Dam skor

Nike Air Force 1 07 SE Premium rosa skor

Nike  Cortez Naturvita skor

Se alla