Ted Baker Cepap svart svarta Skor Online Iguazu 2 xdstbd1475-Böter Skor

Ted Baker Cepap svart svarta Skor Online Iguazu 2 xdstbd1475-Böter Skor

Ted Baker Cepap 2 Iguazu svart svarta Skor Online
Laura Biagiotti Sandaletter grå Mode Dam skor
Lauren Ralph Lauren Sarahfina Sandal Sandaler
Le Temps Des Cerises GABY Platåsandaletter guld Mode Dam skor

Lindbergh LowChelseaboot Stövlar & Kängor

Det är premiär för Talent Acquisition-vloggen! Elin Filipp, HR Manager här på ReachMee, samtalar med inspirerande HR-profiler om aktuella ämnen i jakt på rekryteringsinsikter.  

Unisa Acor_16_Lc Lodo bruna Skor Online
Lloyd OSMOND Eleganta snörskor cognac Populära herrskor

Lost Ink RIVA SQUARE MID FLAröd HEELED Sandaler guld Mode Dam skor

Det viktiga samarbetet med den rekryterande chefen i rekryteringsprocessen är inte alltid helt lätt och när det går snett kan det få konsekvenser i form av dålig kandidatupplevelse, att ni tappar kandidater eller att ni gör kostsamma felrekrytering. Samarbete och kommunikation är a och o när det kommer till att få det här samspelet att lyckas. Men det finns också en hel del fällor att falla i – här hjälper vi dig att undvika fem av dem.

Läs mer

Ämnen: Unisa Faria svart svarta Skor Online, Unisa Kibon_Ks svart svarta Skor Online, Unisa Leila svart gråa Skor Online

Madden Girl CAYTON Klassiska pumps röd Mode Dam skor

Elin Filipp är vår alldeles egna HR Manager som älskar AI, botar och att prata sourcing. Vad gör egentligen en HR manager på ReachMee? Och vad tycker Elin är den viktigaste trenden inom rekrytering just nu? Det och lite mer svarar Elin på i vårt koncept ”fem snabba med…”.

Läs mer

Ämnen: Unisa Obsi Grape lila Skor Online, HR, Unisa Tadeo Bone beige Skor Online

Mango Svarta asymmetriska pumps

Nu när du lyckats med att skapa samsyn inom din organisation kring kompetensbehov och prioriteringar är det dags att ta nästa steg genom en inventering av den kompetens ni redan har och de behov organisationen ser att det behöver framöver, och därigenom göra en gapanalys.

United Nude Fold Mid Mono Geo Skor Online

Ämnen: rekryteringsprocess, gapanalys

Mango Vinyl straps mules Högklackade skor

Det pratas mycket om kandidatupplevelse och vi jobbar hårt för att även kandidater som inte får jobbet ska vara nöjda med rekryteringsprocessen. Men det är lätt att glömma att stor del av kandidatupplevelsen faktiskt speglas i hur transparent er rekryteringsprocess är. Första steget till inkluderande rekrytering börjar med att alla potentiella kandidater har samma möjlighet att söka jobbet. Skippa krångliga steg, onödig information och fokusera på den information ni faktiskt behöver. Men hur bygger du en inkluderande rekryteringsprocess och vad är det bra att fokusera på? Nedan listar vi tre steg som hjälper er att bli mer inkluderande i er rekrytering.

Marc O'Polo tåsandaler gul Mode Dam skor

Läs mer

Ämnen: Vagabond 4125 180 Kasai Coral beige Skor Online, kompetensbaserad rekrytering, Vagabond 4228 101 20 Grace 20 svart svarta Skor Online, rekryteringsprocess

Marco Tozzi Slip ins sky Mode Dam skor

Nu har det blivit dags för Robert Ventura, vår alldeles egna scrum master att få svara på några frågor i vårt koncept "fem snabba med...". Robert är vår första och enda scrum master och i denna artikel får ni veta lite mer om hur han hamnade på ReachMee, hans bästa tips på effektiv teambuilding och vad de bästa med hans jobb är. Så här svarade Robert på våra fem snabba...

Läs mer

Merrell BARE ACCESS FLEX Neutrala löparskor tropical punch Populära herrskor

De flesta organisationer vittnar idag om utmaningar inom den strategiska planhalvan av HR. Det sker förändringar inom samhälle, teknologi, näringsliv och vårt mänskliga beteende vilket gör att det är mer utmanade än någonsin att attrahera, rekrytera, utveckla och behålla kompetenser till den egna organisationen.

Vagabond Bree 4033 250 20 svart svarta Skor Online

Ämnen: Vagabond Cary 4220 301 20 svart gråa Skor Online, kompetensförsörjning

Mexx CATALEYA skor vit Mode Dam skor

Kommer ni ihåg att publicera anställningsannonserna på intranätet eller i en intern kanal där era anställda ser den? Det finns flera orsaker till att detta är bra att göra, delvis för att sprida information internt för potentiell internrekrytering men också för möjligheterna till extern delning av annonsen med hjälp av era medarbetare. Personer som funderar på att byta jobb är många gånger villiga att gå ner i lön i utbyte mot karriärmöjligheter och spännande arbetsuppgifter. Har du råd att förlora en duktig anställd för att det inte finns tydliga karriär- och utvecklingsmöjligheter internt?

Vagabond Dioon 4247 201 20 svart svarta Skor Online

Ämnen: Vagabond Frances Sister 4707 101 20 svart gråa Skor Online, Vagabond Hustle 4163 201 20 svart svarta Skor Online

Miss Selfridge Ormskinnsmönstrade flätade sandaler

Vad innebär det egentligen att rekrytera på potential och så kallade soft skills? Hur ska man tänka och vad kan ni vinna på det som organisation? Det och lite till reder vi ut i den här artikeln.

Vagabond Lily 4340 280 11 11 Toffee bruna Skor Online

Ämnen: Rekrytering, soft skills

Mizuno WAVE BOLT 7 Indoorskor ombre blå safety gul svart Populära herrskor

Digitaliseringen har förändrat, och kommer att fortsätta förändra, sättet vi arbetar på. Du som arbetar på HR har en central roll i denna förändringsresa eftersom det inte bara handlar om nya system och verktyg utan också förmågan att utveckla medarbetare i rätt riktning. Läs mer om detta, och svara på en undersökning med fokus på digital transformation som testleverantören cut-e just nu utför.

Vagabond Mya 4619 001 20 svart svarta Skor Online
Morris Boots Chukka Suede Brun Herr

Mtng Sandaletter svart Mode Dam skor

I ReachMees blogg hittar du allt du vill och behöver veta om rekrytering. Lär dig mer om allt ifrån karriärsidor till att attrahera kandidater, arbeta med employer branding och att lyckas med er jobbannonsering. Självfallet hittar du även information om rekryteringsprocessen, metoder för urval och att praktisk genomföra lyckade rekryteringar.

Prenumerera på vår blogg så får du varje vecka hem de senaste artiklarna direkt till din inkorg.

Mustang skor khaki Populära herrskor

New Balance 247v2 Grå skor

New Balance GM500 skor grön grå Populära herrskor

New Balance MSX90 skor grå blå Populära herrskor

Se alla