Superfit blå blåa Online Starlight Skor xdstbd975-Böter Skor

Superfit blå blåa Online Starlight Skor xdstbd975-Böter Skor

Superfit Starlight blå blåa Skor Online
Whyröd Beeton Patent Navy gråa Skor Online
Wildflower Cabeza svart svarta Skor Online
Wildflower Flora 06 svart bruna Skor Online

Wildflower Licha svart svarta Skor Online

Det är premiär för Talent Acquisition-vloggen! Elin Filipp, HR Manager här på ReachMee, samtalar med inspirerande HR-profiler om aktuella ämnen i jakt på rekryteringsinsikter.  

Ten Points Alicia 743020 brun beige Skor Online
Wildflower Reguera guld bruna Skor Online

Wolverine Apprentice Twig bruna Skor Online

Det viktiga samarbetet med den rekryterande chefen i rekryteringsprocessen är inte alltid helt lätt och när det går snett kan det få konsekvenser i form av dålig kandidatupplevelse, att ni tappar kandidater eller att ni gör kostsamma felrekrytering. Samarbete och kommunikation är a och o när det kommer till att få det här samspelet att lyckas. Men det finns också en hel del fällor att falla i – här hjälper vi dig att undvika fem av dem.

Läs mer

Ämnen: Ten Points Anna 383004 svart svarta Skor Online, Ten Points Atena 743001 Lightrosa lila Skor Online, Ten Points vit 420002 svart svarta Skor Online

Xti 27710 Jeans bruna Skor Online

Elin Filipp är vår alldeles egna HR Manager som älskar AI, botar och att prata sourcing. Vad gör egentligen en HR manager på ReachMee? Och vad tycker Elin är den viktigaste trenden inom rekrytering just nu? Det och lite mer svarar Elin på i vårt koncept ”fem snabba med…”.

Läs mer

Ämnen: Ten Points Ella svart bruna Skor Online, HR, Ten Points Eva svart gråa Skor Online

Xti 34089 svart bruna Skor Online

Nu när du lyckats med att skapa samsyn inom din organisation kring kompetensbehov och prioriteringar är det dags att ta nästa steg genom en inventering av den kompetens ni redan har och de behov organisationen ser att det behöver framöver, och därigenom göra en gapanalys.

Ten Points Jolie 470011 svart svarta Skor Online

Ämnen: rekryteringsprocess, gapanalys

Xti 47959 svart svarta Skor Online

Det pratas mycket om kandidatupplevelse och vi jobbar hårt för att även kandidater som inte får jobbet ska vara nöjda med rekryteringsprocessen. Men det är lätt att glömma att stor del av kandidatupplevelsen faktiskt speglas i hur transparent er rekryteringsprocess är. Första steget till inkluderande rekrytering börjar med att alla potentiella kandidater har samma möjlighet att söka jobbet. Skippa krångliga steg, onödig information och fokusera på den information ni faktiskt behöver. Men hur bygger du en inkluderande rekryteringsprocess och vad är det bra att fokusera på? Nedan listar vi tre steg som hjälper er att bli mer inkluderande i er rekrytering.

Kurt Geiger London BARBICAN Stövlar

Läs mer

Ämnen: Ten Points Madeleine gul beige Skor Online, kompetensbaserad rekrytering, Ten Points New Toulouse 233003 Cognac bruna Skor Online, rekryteringsprocess

La Sportiva TRANGO TRK GTX Vandringskängor carbon pumpkin Populära herrskor

Nu har det blivit dags för Robert Ventura, vår alldeles egna scrum master att få svara på några frågor i vårt koncept "fem snabba med...". Robert är vår första och enda scrum master och i denna artikel får ni veta lite mer om hur han hamnade på ReachMee, hans bästa tips på effektiv teambuilding och vad de bästa med hans jobb är. Så här svarade Robert på våra fem snabba...

Läs mer

Lacoste CHAYMON skor svart Populära herrskor

De flesta organisationer vittnar idag om utmaningar inom den strategiska planhalvan av HR. Det sker förändringar inom samhälle, teknologi, näringsliv och vårt mänskliga beteende vilket gör att det är mer utmanade än någonsin att attrahera, rekrytera, utveckla och behålla kompetenser till den egna organisationen.

Ten Points Pandora 124002 Rust röda Skor Online

Ämnen: Ten Points Pandora 129010 Lt rosa rosa Skor Online, kompetensförsörjning

Lacoste skor CHAUMONT 118 3 SFA skor

Kommer ni ihåg att publicera anställningsannonserna på intranätet eller i en intern kanal där era anställda ser den? Det finns flera orsaker till att detta är bra att göra, delvis för att sprida information internt för potentiell internrekrytering men också för möjligheterna till extern delning av annonsen med hjälp av era medarbetare. Personer som funderar på att byta jobb är många gånger villiga att gå ner i lön i utbyte mot karriärmöjligheter och spännande arbetsuppgifter. Har du råd att förlora en duktig anställd för att det inte finns tydliga karriär- och utvecklingsmöjligheter internt?

Ten Points Tea 501001 svart svarta Skor Online

Ämnen: Teva M Original Universal grå bruna Skor Online, Teva W Tirra svart grå svarta Skor Online

Lauren Ralph Lauren Metallic Leather Flats Platta skor

Vad innebär det egentligen att rekrytera på potential och så kallade soft skills? Hur ska man tänka och vad kan ni vinna på det som organisation? Det och lite till reder vi ut i den här artikeln.

The North Face W Base Camp Mini Vintagewht eveningsandpnk gråa Skor Online

Ämnen: Rekrytering, soft skills

LEMON JELLY CRYSTAL Sandaler translucid blå Mode Dam skor

Digitaliseringen har förändrat, och kommer att fortsätta förändra, sättet vi arbetar på. Du som arbetar på HR har en central roll i denna förändringsresa eftersom det inte bara handlar om nya system och verktyg utan också förmågan att utveckla medarbetare i rätt riktning. Läs mer om detta, och svara på en undersökning med fokus på digital transformation som testleverantören cut-e just nu utför.

The vit Brand Beach Please rosa rosa Skor Online
Liu Jo Jeans KARLIE skor sand Mode Dam skor

Lost Ink CORY MID COURT skor Klassiska pumps fuchsia Mode Dam skor

I ReachMees blogg hittar du allt du vill och behöver veta om rekrytering. Lär dig mer om allt ifrån karriärsidor till att attrahera kandidater, arbeta med employer branding och att lyckas med er jobbannonsering. Självfallet hittar du även information om rekryteringsprocessen, metoder för urval och att praktisk genomföra lyckade rekryteringar.

Prenumerera på vår blogg så får du varje vecka hem de senaste artiklarna direkt till din inkorg.

Lowa RENEGADE GTX MID Hikingskor stein espresso Populära herrskor

Madden Girl PERLA Klassiska pumps svart Mode Dam skor

Mango Leather high leg boots Stövlar

Marc O'Polo Slip ins vit Mode Dam skor

Se alla