Sköna Marie svarta Skor Online Polly svart xdstbd475-Damskor

Sköna Marie svarta Skor Online Polly svart xdstbd475-Damskor

Sköna Marie Polly svart svarta Skor Online
Vagabond Mario 4161 201 20 svart svarta Skor Online
Vagabond Rodrigo 4073 101 20 svart svarta Skor Online
Vagabond Zoe 4121 580 12 Almond beige Skor Online

Vans Classic Slip On Mule (Leather) svart svart svarta Skor Online

Det är premiär för Talent Acquisition-vloggen! Elin Filipp, HR Manager här på ReachMee, samtalar med inspirerande HR-profiler om aktuella ämnen i jakt på rekryteringsinsikter.  

Superga 2750 FGLU vit gråa Skor Online
Vans T Old Skool V svart svarta Skor Online

Vans UA Authentic Lite (Canvas) svart svart svarta Skor Online

Det viktiga samarbetet med den rekryterande chefen i rekryteringsprocessen är inte alltid helt lätt och när det går snett kan det få konsekvenser i form av dålig kandidatupplevelse, att ni tappar kandidater eller att ni gör kostsamma felrekrytering. Samarbete och kommunikation är a och o när det kommer till att få det här samspelet att lyckas. Men det finns också en hel del fällor att falla i – här hjälper vi dig att undvika fem av dem.

Läs mer

Ämnen: Superga 2750 Cotu Classic röd Coral röda Skor Online, Superga 2750 cotu Classic Total Bright blåa Skor Online, Superga 2754 Cotu Mid Dark grå Iron bruna Skor Online

Vans Ua Slip on 59 (flannel) svart bruna Skor Online

Elin Filipp är vår alldeles egna HR Manager som älskar AI, botar och att prata sourcing. Vad gör egentligen en HR manager på ReachMee? Och vad tycker Elin är den viktigaste trenden inom rekrytering just nu? Det och lite mer svarar Elin på i vårt koncept ”fem snabba med…”.

Läs mer

Ämnen: Superga Macramew Ecru beige Skor Online, HR, Superga SUS008YA0 vit vita Skor Online

Vibram Fivefingers V Train svart svarta Skor Online

Nu när du lyckats med att skapa samsyn inom din organisation kring kompetensbehov och prioriteringar är det dags att ta nästa steg genom en inventering av den kompetens ni redan har och de behov organisationen ser att det behöver framöver, och därigenom göra en gapanalys.

Svea Alex Logo Navy blåa Skor Online

Ämnen: rekryteringsprocess, gapanalys

Viking Eagle Iv Gtx svart svarta Skor Online

Det pratas mycket om kandidatupplevelse och vi jobbar hårt för att även kandidater som inte får jobbet ska vara nöjda med rekryteringsprocessen. Men det är lätt att glömma att stor del av kandidatupplevelsen faktiskt speglas i hur transparent er rekryteringsprocess är. Första steget till inkluderande rekrytering börjar med att alla potentiella kandidater har samma möjlighet att söka jobbet. Skippa krångliga steg, onödig information och fokusera på den information ni faktiskt behöver. Men hur bygger du en inkluderande rekryteringsprocess och vad är det bra att fokusera på? Nedan listar vi tre steg som hjälper er att bli mer inkluderande i er rekrytering.

Viking Impulse GTX W svart grå svarta Skor Online

Läs mer

Ämnen: Svea Arlo Two Studio grön gråa Skor Online, kompetensbaserad rekrytering, Svea Billie vit vita Skor Online, rekryteringsprocess

Viking Noble Vinter röd röda Skor Online

Nu har det blivit dags för Robert Ventura, vår alldeles egna scrum master att få svara på några frågor i vårt koncept "fem snabba med...". Robert är vår första och enda scrum master och i denna artikel får ni veta lite mer om hur han hamnade på ReachMee, hans bästa tips på effektiv teambuilding och vad de bästa med hans jobb är. Så här svarade Robert på våra fem snabba...

Läs mer

Viking Smestad svart svarta Skor Online

De flesta organisationer vittnar idag om utmaningar inom den strategiska planhalvan av HR. Det sker förändringar inom samhälle, teknologi, näringsliv och vårt mänskliga beteende vilket gör att det är mer utmanade än någonsin att attrahera, rekrytera, utveckla och behålla kompetenser till den egna organisationen.

Svea Örnsköldsvik 3 Dk brun 22 bruna Skor Online

Ämnen: Svea Smögen 53 vit vita Skor Online, kompetensförsörjning

Viking Wildfire Girl lila Fuchsia lila Skor Online

Kommer ni ihåg att publicera anställningsannonserna på intranätet eller i en intern kanal där era anställda ser den? Det finns flera orsaker till att detta är bra att göra, delvis för att sprida information internt för potentiell internrekrytering men också för möjligheterna till extern delning av annonsen med hjälp av era medarbetare. Personer som funderar på att byta jobb är många gånger villiga att gå ner i lön i utbyte mot karriärmöjligheter och spännande arbetsuppgifter. Har du råd att förlora en duktig anställd för att det inte finns tydliga karriär- och utvecklingsmöjligheter internt?

Swedish Hasbeens Cross Strap Debutant röd beige Skor Online

Ämnen: Swedish Hasbeens Mirja blå Nubuck bruna Skor Online, Swedish Hasbeens Swedish Husband Nature beige Skor Online

Wildflower Bliss Big svart svarta Skor Online

Vad innebär det egentligen att rekrytera på potential och så kallade soft skills? Hur ska man tänka och vad kan ni vinna på det som organisation? Det och lite till reder vi ut i den här artikeln.

Swims Stride Lace Loafer Alloy orange gråa Skor Online

Ämnen: Rekrytering, soft skills

Wildflower Giggle Big vit vita Skor Online

Digitaliseringen har förändrat, och kommer att fortsätta förändra, sättet vi arbetar på. Du som arbetar på HR har en central roll i denna förändringsresa eftersom det inte bara handlar om nya system och verktyg utan också förmågan att utveckla medarbetare i rätt riktning. Läs mer om detta, och svara på en undersökning med fokus på digital transformation som testleverantören cut-e just nu utför.

Tamaris 1 1 22407 26 805 Navy blåa Skor Online
Wildflower Mina turkosa Skor Online

Wildflower Venla big Leopard beige Skor Online

I ReachMees blogg hittar du allt du vill och behöver veta om rekrytering. Lär dig mer om allt ifrån karriärsidor till att attrahera kandidater, arbeta med employer branding och att lyckas med er jobbannonsering. Självfallet hittar du även information om rekryteringsprocessen, metoder för urval och att praktisk genomföra lyckade rekryteringar.

Prenumerera på vår blogg så får du varje vecka hem de senaste artiklarna direkt till din inkorg.

Wrangler Churlish blåa Skor Online

Xti 27933 svart bruna Skor Online

Xti 46010 svart svarta Skor Online

K SWISS COURT CHASSEUR skor vit spanish villa Mode Dam skor

Se alla