New Naturvita loafers stavdetalj Look med xdstbd4142-Damskor

New Naturvita loafers stavdetalj Look med xdstbd4142-Damskor

New Look Naturvita loafers med stavdetalj
Refresh Platåsandaletter nude Mode Dam skor
Rieker Ballerinasko i skinn Svart Dam
River Island Guldfärgade skor med kilklack och band som knyts runt benet

River Island Wide Fit Bruna loafers

Det är premiär för Talent Acquisition-vloggen! Elin Filipp, HR Manager här på ReachMee, samtalar med inspirerande HR-profiler om aktuella ämnen i jakt på rekryteringsinsikter.  

Nike Sportswear ULTRA COMFORT3 SLIDE Slip ins wolf grå laser orange laser fuchsia Mode Dam skor
River Island Wide Fit Slip ins med klack svart Mode Dam skor

Royal RepubliQ Alias Crepe Derby skor Snörskor

Det viktiga samarbetet med den rekryterande chefen i rekryteringsprocessen är inte alltid helt lätt och när det går snett kan det få konsekvenser i form av dålig kandidatupplevelse, att ni tappar kandidater eller att ni gör kostsamma felrekrytering. Samarbete och kommunikation är a och o när det kommer till att få det här samspelet att lyckas. Men det finns också en hel del fällor att falla i – här hjälper vi dig att undvika fem av dem.

Läs mer

Ämnen: Nike Training Metcon dsx Flyknit Marinblå träningsskor av3839 400, No Name ARCADE skor brass honey Mode Dam skor, svartE LINE FOX Espadrillos olive Populära herrskor

S.Oliver Ballerinaskor med slingback saffron Mode Dam skor

Elin Filipp är vår alldeles egna HR Manager som älskar AI, botar och att prata sourcing. Vad gör egentligen en HR manager på ReachMee? Och vad tycker Elin är den viktigaste trenden inom rekrytering just nu? Det och lite mer svarar Elin på i vårt koncept ”fem snabba med…”.

Läs mer

Ämnen: Nude of Scandinavia POLLY Stövlar, HR, Oasis Tanfärgade flätade huarachesandaler

S.Oliver skor sand Populära herrskor

Nu när du lyckats med att skapa samsyn inom din organisation kring kompetensbehov och prioriteringar är det dags att ta nästa steg genom en inventering av den kompetens ni redan har och de behov organisationen ser att det behöver framöver, och därigenom göra en gapanalys.

Odd Molly Slippers Walkability Svart Dam

Ämnen: rekryteringsprocess, gapanalys

Salomon Löparskor XA Pro 3D GTX® W Blå Dam

Det pratas mycket om kandidatupplevelse och vi jobbar hårt för att även kandidater som inte får jobbet ska vara nöjda med rekryteringsprocessen. Men det är lätt att glömma att stor del av kandidatupplevelsen faktiskt speglas i hur transparent er rekryteringsprocess är. Första steget till inkluderande rekrytering börjar med att alla potentiella kandidater har samma möjlighet att söka jobbet. Skippa krångliga steg, onödig information och fokusera på den information ni faktiskt behöver. Men hur bygger du en inkluderande rekryteringsprocess och vad är det bra att fokusera på? Nedan listar vi tre steg som hjälper er att bli mer inkluderande i er rekrytering.

Samsøe & Samsøe Kim 7556 skor

Läs mer

Ämnen: Office AUBURN Stövletter brun Mode Dam skor, kompetensbaserad rekrytering, Office HALFMOON Sandaletter svart Mode Dam skor, rekryteringsprocess

Saucony JAZZ ORIGINAL VINTAGE skor grå svart vit Populära herrskor

Nu har det blivit dags för Robert Ventura, vår alldeles egna scrum master att få svara på några frågor i vårt koncept "fem snabba med...". Robert är vår första och enda scrum master och i denna artikel får ni veta lite mer om hur han hamnade på ReachMee, hans bästa tips på effektiv teambuilding och vad de bästa med hans jobb är. Så här svarade Robert på våra fem snabba...

Läs mer

Scholl ELON Slip ins med klack hell rosa Mode Dam skor

De flesta organisationer vittnar idag om utmaningar inom den strategiska planhalvan av HR. Det sker förändringar inom samhälle, teknologi, näringsliv och vårt mänskliga beteende vilket gör att det är mer utmanade än någonsin att attrahera, rekrytera, utveckla och behålla kompetenser till den egna organisationen.

O'Neill PRINT Badsandaler svart grön Mode Dam skor

Ämnen: Onitsuka Tiger MEXICO skor svart svart Mode Dam skor, kompetensförsörjning

Sebago Naples NBK Båtskor

Kommer ni ihåg att publicera anställningsannonserna på intranätet eller i en intern kanal där era anställda ser den? Det finns flera orsaker till att detta är bra att göra, delvis för att sprida information internt för potentiell internrekrytering men också för möjligheterna till extern delning av annonsen med hjälp av era medarbetare. Personer som funderar på att byta jobb är många gånger villiga att gå ner i lön i utbyte mot karriärmöjligheter och spännande arbetsuppgifter. Har du råd att förlora en duktig anställd för att det inte finns tydliga karriär- och utvecklingsmöjligheter internt?

ONLY skor ONLALLIE CROSSED Sandaletter sunshine Mode Dam skor

Ämnen: ONLY skor ONLMANDALA CrödVER Sandaler tan glitter Mode Dam skor, ONLY skor ONLSILJA skor vit Mode Dam skor

skor The Bear AGNETE SLINGBACK L Högklackade skor

Vad innebär det egentligen att rekrytera på potential och så kallade soft skills? Hur ska man tänka och vad kan ni vinna på det som organisation? Det och lite till reder vi ut i den här artikeln.

Palladium Pampa Hi Organic M skor

Ämnen: Rekrytering, soft skills

skor The Bear POLAR Snörstövletter brun Populära herrskor

Digitaliseringen har förändrat, och kommer att fortsätta förändra, sättet vi arbetar på. Du som arbetar på HR har en central roll i denna förändringsresa eftersom det inte bara handlar om nya system och verktyg utan också förmågan att utveckla medarbetare i rätt riktning. Läs mer om detta, och svara på en undersökning med fokus på digital transformation som testleverantören cut-e just nu utför.

Paradox London rosa MARINA Brudskor ivory Mode Dam skor
Simply Be WIDE FIT BREE CUT OUT Ankelboots svart Mode Dam skor

Skechers HESTON SANTANO skor svart Populära herrskor

I ReachMees blogg hittar du allt du vill och behöver veta om rekrytering. Lär dig mer om allt ifrån karriärsidor till att attrahera kandidater, arbeta med employer branding och att lyckas med er jobbannonsering. Självfallet hittar du även information om rekryteringsprocessen, metoder för urval och att praktisk genomföra lyckade rekryteringar.

Prenumerera på vår blogg så får du varje vecka hem de senaste artiklarna direkt till din inkorg.

Skechers Sport FLEX ADVANTAGE 2.0 THE HAPPS skor svart Populära herrskor

Slydes DEFLECT Badsandaler navy röd Populära herrskor

Sofie Schnoor Boot buckle suede Stövlar

SPM SHRAMMIE Stövletter svart Mode Dam skor

Se alla