New Balance 878 Vita skor xdstbd3975-Mäns Skor

New Balance 878 Vita skor xdstbd3975-Mäns Skor

New Balance 878 Vita skor
Reebok Training svarta ankelstrumpor
Reebok Classic CLUB C 85 skor vit grön Mode Dam skor
Reebok Classic REVENGE PLUS skor marblevit Populära herrskor

Reebok Classics CL LTHR ARCTIC BOOT Sportskor

Det är premiär för Talent Acquisition-vloggen! Elin Filipp, HR Manager här på ReachMee, samtalar med inspirerande HR-profiler om aktuella ämnen i jakt på rekryteringsinsikter.  

Nike Performance REVOLUTION Neutrala löparskor vit laser fuchsia pure platinum Mode Dam skor
Reebok Performance Träningsskor Reebok Flexagon Energy TR Svart Herr

Reef MISS J BAY tåsandaler rosa guld Mode Dam skor

Det viktiga samarbetet med den rekryterande chefen i rekryteringsprocessen är inte alltid helt lätt och när det går snett kan det få konsekvenser i form av dålig kandidatupplevelse, att ni tappar kandidater eller att ni gör kostsamma felrekrytering. Samarbete och kommunikation är a och o när det kommer till att få det här samspelet att lyckas. Men det finns också en hel del fällor att falla i – här hjälper vi dig att undvika fem av dem.

Läs mer

Ämnen: Nike Performance ZOOM DOMINATION TR 2 Gym & träningskor cool grå svart wolf grå volt Populära herrskor, Nike Performance ZOOM RIVAL FLY Neutrala löparskor hyper rosa svart lotus rosa half blå Mode Dam skor, Nike Running Epic React vita och rosa träningsskor

River Island Gröna platta sandaler med dubbla utsmyckade remmar

Elin Filipp är vår alldeles egna HR Manager som älskar AI, botar och att prata sourcing. Vad gör egentligen en HR manager på ReachMee? Och vad tycker Elin är den viktigaste trenden inom rekrytering just nu? Det och lite mer svarar Elin på i vårt koncept ”fem snabba med…”.

Läs mer

Ämnen: Nike SB BRUIN skor true berry gul barely volt vit Mode Dam skor, HR, Nike SB NYJAH FREE skor summit vit solar röd vit light blå fury Populära herrskor

River Island Wide Fit Svarta loafers

Nu när du lyckats med att skapa samsyn inom din organisation kring kompetensbehov och prioriteringar är det dags att ta nästa steg genom en inventering av den kompetens ni redan har och de behov organisationen ser att det behöver framöver, och därigenom göra en gapanalys.

Nike SB ZOOM JANOSKI skor svart vit vast grå light brun multiFärg Populära herrskor

Ämnen: rekryteringsprocess, gapanalys

Rivieras RIVIERAS COLLEGE skor

Det pratas mycket om kandidatupplevelse och vi jobbar hårt för att även kandidater som inte får jobbet ska vara nöjda med rekryteringsprocessen. Men det är lätt att glömma att stor del av kandidatupplevelsen faktiskt speglas i hur transparent er rekryteringsprocess är. Första steget till inkluderande rekrytering börjar med att alla potentiella kandidater har samma möjlighet att söka jobbet. Skippa krångliga steg, onödig information och fokusera på den information ni faktiskt behöver. Men hur bygger du en inkluderande rekryteringsprocess och vad är det bra att fokusera på? Nedan listar vi tre steg som hjälper er att bli mer inkluderande i er rekrytering.

Royal RepubliQ CAST CLASSIC CHELSEA Stövletter tan Populära herrskor

Läs mer

Ämnen: Nike Sportswear AIR MAX 270 skor svart laser fuchsia regency lila anthracite Populära herrskor, kompetensbaserad rekrytering, Nike Sportswear AIR MAX 90 ESSENTIAL skor midnight navy vit university röd obsidian Populära herrskor, rekryteringsprocess

Royal RepubliQ WAYFARER MULE Slip ins svart Mode Dam skor

Nu har det blivit dags för Robert Ventura, vår alldeles egna scrum master att få svara på några frågor i vårt koncept "fem snabba med...". Robert är vår första och enda scrum master och i denna artikel får ni veta lite mer om hur han hamnade på ReachMee, hans bästa tips på effektiv teambuilding och vad de bästa med hans jobb är. Så här svarade Robert på våra fem snabba...

Läs mer

S.Oliver Pumps old rosa Mode Dam skor

De flesta organisationer vittnar idag om utmaningar inom den strategiska planhalvan av HR. Det sker förändringar inom samhälle, teknologi, näringsliv och vårt mänskliga beteende vilket gör att det är mer utmanade än någonsin att attrahera, rekrytera, utveckla och behålla kompetenser till den egna organisationen.

Nike Sportswear BENASSI JDI Slip ins svart vit Mode Dam skor

Ämnen: Nike Sportswear CLASSIC CORTEZ skor platinum tint bright crimson svart vit Mode Dam skor, kompetensförsörjning

Salewa MS WILDFIRE S GTX Hikingskor svart out fluo gul Populära herrskor

Kommer ni ihåg att publicera anställningsannonserna på intranätet eller i en intern kanal där era anställda ser den? Det finns flera orsaker till att detta är bra att göra, delvis för att sprida information internt för potentiell internrekrytering men också för möjligheterna till extern delning av annonsen med hjälp av era medarbetare. Personer som funderar på att byta jobb är många gånger villiga att gå ner i lön i utbyte mot karriärmöjligheter och spännande arbetsuppgifter. Har du råd att förlora en duktig anställd för att det inte finns tydliga karriär- och utvecklingsmöjligheter internt?

Nike Sportswear M2K TEKNO skor plum chalk plum dust summit vit Mode Dam skor

Ämnen: Nike Sportswear REACT ELEMENT 55 SE skor vit pure platinum Populära herrskor, Nike Training Lunar fingertrap Svarta träningsskor 898066 010

Sargossa Unique Suede Mules & slipins

Vad innebär det egentligen att rekrytera på potential och så kallade soft skills? Hur ska man tänka och vad kan ni vinna på det som organisation? Det och lite till reder vi ut i den här artikeln.

Oasis Spetsiga pumps för brudtärnan

Ämnen: Rekrytering, soft skills

Scarpa MOJITO Hikingskor rust Populära herrskor

Digitaliseringen har förändrat, och kommer att fortsätta förändra, sättet vi arbetar på. Du som arbetar på HR har en central roll i denna förändringsresa eftersom det inte bara handlar om nya system och verktyg utan också förmågan att utveckla medarbetare i rätt riktning. Läs mer om detta, och svara på en undersökning med fokus på digital transformation som testleverantören cut-e just nu utför.

Office Heaven silverfärgade ormskinnsmönstrade remsandaler med klack
Sebago DOCKSIDES Seglarskor dark brun Populära herrskor

Selected Homme SLHDAVID CONTRAST TRAINER W skor

I ReachMees blogg hittar du allt du vill och behöver veta om rekrytering. Lär dig mer om allt ifrån karriärsidor till att attrahera kandidater, arbeta med employer branding och att lyckas med er jobbannonsering. Självfallet hittar du även information om rekryteringsprocessen, metoder för urval och att praktisk genomföra lyckade rekryteringar.

Prenumerera på vår blogg så får du varje vecka hem de senaste artiklarna direkt till din inkorg.

skor The Bear AGNETE guld S Stövlar

skor The Bear Sally Mules & slipins

Simply Be WIDE FIT DARCY SQUARE TOE skor Sandaler vit Mode Dam skor

Skechers Mens Go Walk Outdoors Sandaler

Se alla