MJUS space Mode skor Ballerinaskor Dam xdstbd3809-Damskor

MJUS space Mode skor Ballerinaskor Dam xdstbd3809-Damskor

MJUS Ballerinaskor space Mode Dam skor
RAID Apple Svarta chelseaboots med nitar
RAID ANUSHA Sandaletter wine Mode Dam skor
RAID KIAYA Klassiska stövletter svart Mode Dam skor

RAID SLOANE Klassiska stövletter wine Mode Dam skor

Det är premiär för Talent Acquisition-vloggen! Elin Filipp, HR Manager här på ReachMee, samtalar med inspirerande HR-profiler om aktuella ämnen i jakt på rekryteringsinsikter.  

Nike Air Force 1 Vita mid '07 skor 315123 111
RAID Wide Fit WIDE FIT rosa Sandaler röd Mode Dam skor

Reebok Daytona DMX MU Svarta skor

Det viktiga samarbetet med den rekryterande chefen i rekryteringsprocessen är inte alltid helt lätt och när det går snett kan det få konsekvenser i form av dålig kandidatupplevelse, att ni tappar kandidater eller att ni gör kostsamma felrekrytering. Samarbete och kommunikation är a och o när det kommer till att få det här samspelet att lyckas. Men det finns också en hel del fällor att falla i – här hjälper vi dig att undvika fem av dem.

Läs mer

Ämnen: Nike Air Max 270 skor i vitt AH8050 100, Nike Air Max 90 Vita skor i basmodell, Nike Air Pegasus '83 Vita och blå skor

Reebok Classic REVENGE PLUS skor collegiate navy vit Mode Dam skor

Elin Filipp är vår alldeles egna HR Manager som älskar AI, botar och att prata sourcing. Vad gör egentligen en HR manager på ReachMee? Och vad tycker Elin är den viktigaste trenden inom rekrytering just nu? Det och lite mer svarar Elin på i vårt koncept ”fem snabba med…”.

Läs mer

Ämnen: Nike React Element 55 lila träningsskor, HR, Nike  Air Max Dia  rosa skor

Reebok Classics CLASSIC LEATHER skor

Nu när du lyckats med att skapa samsyn inom din organisation kring kompetensbehov och prioriteringar är det dags att ta nästa steg genom en inventering av den kompetens ni redan har och de behov organisationen ser att det behöver framöver, och därigenom göra en gapanalys.

Nike Performance AIR MAX ALPHA TRAINER Gym & träningskor svart Populära herrskor

Ämnen: rekryteringsprocess, gapanalys

Reebok R CROSSFIT NANO 8.0 Gym & träningskor shark grå svart gul Populära herrskor

Det pratas mycket om kandidatupplevelse och vi jobbar hårt för att även kandidater som inte får jobbet ska vara nöjda med rekryteringsprocessen. Men det är lätt att glömma att stor del av kandidatupplevelsen faktiskt speglas i hur transparent er rekryteringsprocess är. Första steget till inkluderande rekrytering börjar med att alla potentiella kandidater har samma möjlighet att söka jobbet. Skippa krångliga steg, onödig information och fokusera på den information ni faktiskt behöver. Men hur bygger du en inkluderande rekryteringsprocess och vad är det bra att fokusera på? Nedan listar vi tre steg som hjälper er att bli mer inkluderande i er rekrytering.

Refresh Platåsandaletter nude Mode Dam skor

Läs mer

Ämnen: Nike Performance AIR ZOOM VAPOR X HC Multicourt skor svart vast grå anthracite Populära herrskor, kompetensbaserad rekrytering, Nike Performance COURT LITE Multicourt skor indigo force rosa blast half blå vit Mode Dam skor, rekryteringsprocess

Rieker Skor med silgröntaljer silver Dam

Nu har det blivit dags för Robert Ventura, vår alldeles egna scrum master att få svara på några frågor i vårt koncept "fem snabba med...". Robert är vår första och enda scrum master och i denna artikel får ni veta lite mer om hur han hamnade på ReachMee, hans bästa tips på effektiv teambuilding och vad de bästa med hans jobb är. Så här svarade Robert på våra fem snabba...

Läs mer

River Island svarta cowboyboots i läder med grov klack

De flesta organisationer vittnar idag om utmaningar inom den strategiska planhalvan av HR. Det sker förändringar inom samhälle, teknologi, näringsliv och vårt mänskliga beteende vilket gör att det är mer utmanade än någonsin att attrahera, rekrytera, utveckla och behålla kompetenser till den egna organisationen.

Nike Performance HYPERFLORA FREE TR ULTRA Gym & träningskor svart vit anthracite Mode Dam skor

Ämnen: Nike Performance Löparskor svart vit Mode Dam skor, kompetensförsörjning

River Island Slip ins khaki Mode Dam skor

Kommer ni ihåg att publicera anställningsannonserna på intranätet eller i en intern kanal där era anställda ser den? Det finns flera orsaker till att detta är bra att göra, delvis för att sprida information internt för potentiell internrekrytering men också för möjligheterna till extern delning av annonsen med hjälp av era medarbetare. Personer som funderar på att byta jobb är många gånger villiga att gå ner i lön i utbyte mot karriärmöjligheter och spännande arbetsuppgifter. Har du råd att förlora en duktig anställd för att det inte finns tydliga karriär- och utvecklingsmöjligheter internt?

Nike Performance METCON FLYKNIT 3 Gym & träningskor mystic röd sail röd orbit Populära herrskor

Ämnen: Nike Performance RENEW RIVAL kvinnor Neutrala löparskor iron lila sapphire svart indigo haze palest lila hyper rosa Mode Dam skor, Nike Performance TIEMPO LUNAR LEGENDX 7 PRO TF Fotbollsskor universaldobbar svart metallic vivid guld Populära herrskor

Royal RepubliQ SPARTACUS OXFORD skor tan Populära herrskor

Vad innebär det egentligen att rekrytera på potential och så kallade soft skills? Hur ska man tänka och vad kan ni vinna på det som organisation? Det och lite till reder vi ut i den här artikeln.

Nike SB CHECK SOLAR skor teal tint vit cool grå Mode Dam skor

Ämnen: Rekrytering, soft skills

S.Oliver svart LABEL Slip ins fuxia Mode Dam skor

Digitaliseringen har förändrat, och kommer att fortsätta förändra, sättet vi arbetar på. Du som arbetar på HR har en central roll i denna förändringsresa eftersom det inte bara handlar om nya system och verktyg utan också förmågan att utveckla medarbetare i rätt riktning. Läs mer om detta, och svara på en undersökning med fokus på digital transformation som testleverantören cut-e just nu utför.

Nike SB Zoom Stefan Janoski Svarta träningsskor i mocka 333824 067
Salamander TATANO Eleganta snörskor svart Populära herrskor

Salomon XA DISCOVERY Löparskor terräng svart lime grön magnet Populära herrskor

I ReachMees blogg hittar du allt du vill och behöver veta om rekrytering. Lär dig mer om allt ifrån karriärsidor till att attrahera kandidater, arbeta med employer branding och att lyckas med er jobbannonsering. Självfallet hittar du även information om rekryteringsprocessen, metoder för urval och att praktisk genomföra lyckade rekryteringar.

Prenumerera på vår blogg så får du varje vecka hem de senaste artiklarna direkt till din inkorg.

Sargossa Fairytale Suede Högklackade skor

Scarpa MOJITO FRESH Hikingskor coral mineral blå Populära herrskor

Sebago DOCKSIDES PORTLAND WAXED Seglarskor dark grå Populära herrskor

Selected Homme SLHROYCE DERBY LIGHT Eleganta snörskor brun Populära herrskor

Se alla