Merrell Access Flex High Rise Sportskor Bare 2 xdstbd3642-Mäns Skor

Merrell Access Flex High Rise Sportskor Bare 2 xdstbd3642-Mäns Skor

Merrell Bare Access Flex 2 High Rise Sportskor
Puma EPIC tåsandaler peacoat vit Populära herrskor
Puma JOGGER OG skor quiet shade svart whisper vit mineral gul Mode Dam skor
Puma PLATFORM TRACE skor svart bright peach Mode Dam skor

Puma SMASH skor iron gate Mode Dam skor

Det är premiär för Talent Acquisition-vloggen! Elin Filipp, HR Manager här på ReachMee, samtalar med inspirerande HR-profiler om aktuella ämnen i jakt på rekryteringsinsikter.  

New Look Tanfärgade loafers med tofsar i läderimitation
PUMA SUEDE CLASSIC WN'S skor

Quiksilver Flip flop Molokai Layback Svart Herr

Det viktiga samarbetet med den rekryterande chefen i rekryteringsprocessen är inte alltid helt lätt och när det går snett kan det få konsekvenser i form av dålig kandidatupplevelse, att ni tappar kandidater eller att ni gör kostsamma felrekrytering. Samarbete och kommunikation är a och o när det kommer till att få det här samspelet att lyckas. Men det finns också en hel del fällor att falla i – här hjälper vi dig att undvika fem av dem.

Läs mer

Ämnen: New Look ALDEN DESERT Sportiga snörskor svart Populära herrskor, New Look BOXTER Klassiska stövletter svart Mode Dam skor, New Look CHUNK Platåstövletter mid grå Mode Dam skor

RAID KATY Klassiska pumps svart Mode Dam skor

Elin Filipp är vår alldeles egna HR Manager som älskar AI, botar och att prata sourcing. Vad gör egentligen en HR manager på ReachMee? Och vad tycker Elin är den viktigaste trenden inom rekrytering just nu? Det och lite mer svarar Elin på i vårt koncept ”fem snabba med…”.

Läs mer

Ämnen: New Look GROVE Slip ins tan Mode Dam skor, HR, New Look IBIZA tåsandaler stone Mode Dam skor

RAID SOPHIA Stövletter svart Mode Dam skor

Nu när du lyckats med att skapa samsyn inom din organisation kring kompetensbehov och prioriteringar är det dags att ta nästa steg genom en inventering av den kompetens ni redan har och de behov organisationen ser att det behöver framöver, och därigenom göra en gapanalys.

New Look NORG Tofflor & inneskor camel Mode Dam skor

Ämnen: rekryteringsprocess, gapanalys

RAID Wide Fit WIDE FIT TRINA Platåsandaletter multiFärg Mode Dam skor

Det pratas mycket om kandidatupplevelse och vi jobbar hårt för att även kandidater som inte får jobbet ska vara nöjda med rekryteringsprocessen. Men det är lätt att glömma att stor del av kandidatupplevelsen faktiskt speglas i hur transparent er rekryteringsprocess är. Första steget till inkluderande rekrytering börjar med att alla potentiella kandidater har samma möjlighet att söka jobbet. Skippa krångliga steg, onödig information och fokusera på den information ni faktiskt behöver. Men hur bygger du en inkluderande rekryteringsprocess och vad är det bra att fokusera på? Nedan listar vi tre steg som hjälper er att bli mer inkluderande i er rekrytering.

Reebok Training svarta ankelstrumpor

Läs mer

Ämnen: New Look SCREECH Klassiska stövletter dark khaki Mode Dam skor, kompetensbaserad rekrytering, New Look STRAP Sandaletter bright röd Mode Dam skor, rekryteringsprocess

Reebok Classic DMX SERIES 1200 skor vit cloud grå blå Mode Dam skor

Nu har det blivit dags för Robert Ventura, vår alldeles egna scrum master att få svara på några frågor i vårt koncept "fem snabba med...". Robert är vår första och enda scrum master och i denna artikel får ni veta lite mer om hur han hamnade på ReachMee, hans bästa tips på effektiv teambuilding och vad de bästa med hans jobb är. Så här svarade Robert på våra fem snabba...

Läs mer

Reebok Classic skor true grå vit Populära herrskor

De flesta organisationer vittnar idag om utmaningar inom den strategiska planhalvan av HR. Det sker förändringar inom samhälle, teknologi, näringsliv och vårt mänskliga beteende vilket gör att det är mer utmanade än någonsin att attrahera, rekrytera, utveckla och behålla kompetenser till den egna organisationen.

New Look Wide Fit WIDE FIT FLAVOUR tåsandaler svart Mode Dam skor

Ämnen: New Look Wide Fit WIDE FIT JILLIE Sandaler tan Mode Dam skor, kompetensförsörjning

Reebok GURESU 2.0 Gym & träningskor vit porcelain Mode Dam skor

Kommer ni ihåg att publicera anställningsannonserna på intranätet eller i en intern kanal där era anställda ser den? Det finns flera orsaker till att detta är bra att göra, delvis för att sprida information internt för potentiell internrekrytering men också för möjligheterna till extern delning av annonsen med hjälp av era medarbetare. Personer som funderar på att byta jobb är många gånger villiga att gå ner i lön i utbyte mot karriärmöjligheter och spännande arbetsuppgifter. Har du råd att förlora en duktig anställd för att det inte finns tydliga karriär- och utvecklingsmöjligheter internt?

New Look WOWEE Sandaletter brun Mode Dam skor

Ämnen: Nike Air force 1 Beigefärgade träningsskor, Nike Air Jordan 1 Svarta halvhöga skor 554724 050

Replay SHINA skor svart Mode Dam skor

Vad innebär det egentligen att rekrytera på potential och så kallade soft skills? Hur ska man tänka och vad kan ni vinna på det som organisation? Det och lite till reder vi ut i den här artikeln.

Nike Vapormax 19 lila träningsskor

Ämnen: Rekrytering, soft skills

River Island Marinblå tofflor med guldfärgad detalj

Digitaliseringen har förändrat, och kommer att fortsätta förändra, sättet vi arbetar på. Du som arbetar på HR har en central roll i denna förändringsresa eftersom det inte bara handlar om nya system och verktyg utan också förmågan att utveckla medarbetare i rätt riktning. Läs mer om detta, och svara på en undersökning med fokus på digital transformation som testleverantören cut-e just nu utför.

Nike Performance AIR MAX WILDCARD HC Multicourt skor vast grå indigo force Populära herrskor
River Island Sandaler tan Mode Dam skor

Roxy SANDY tåsandaler svart multiFärg Mode Dam skor

I ReachMees blogg hittar du allt du vill och behöver veta om rekrytering. Lär dig mer om allt ifrån karriärsidor till att attrahera kandidater, arbeta med employer branding och att lyckas med er jobbannonsering. Självfallet hittar du även information om rekryteringsprocessen, metoder för urval och att praktisk genomföra lyckade rekryteringar.

Prenumerera på vår blogg så får du varje vecka hem de senaste artiklarna direkt till din inkorg.

Royal RepubliQ SPARTACUS skor vit Populära herrskor

S.Oliver svart LABEL Slip ins röd Mode Dam skor

Salewa MS MTN TRAINER Vandringskängor ombre blå tender shot Populära herrskor

Sam Edelman DANIA skor

Se alla