Mademoiselle Sandaletter i med kilklack, pärlor och fransar Röd Dam R skinn xdstbd3475-Damskor

Mademoiselle Sandaletter i med kilklack, pärlor och fransar Röd Dam R skinn xdstbd3475-Damskor

Mademoiselle R Sandaletter i skinn med kilklack, pärlor och fransar Röd Dam
PrettyLittleThing Grå ormskinnsmönstrade sandaler med platåklack och ankelrem
Public Desire Betty Svarta sandaler med klack och knytband
Public Desire FREYA Sandaler natural Mode Dam skor

Puma 2 pack röda randiga strumpor

Det är premiär för Talent Acquisition-vloggen! Elin Filipp, HR Manager här på ReachMee, samtalar med inspirerande HR-profiler om aktuella ämnen i jakt på rekryteringsinsikter.  

New Balance FRESH FOAM CRUZ Neutrala löparskor mineral grön Populära herrskor
Puma BASKET CLASSIC skor svart team guld Populära herrskor

Puma DEFY Gym & träningskor beige Mode Dam skor

Det viktiga samarbetet med den rekryterande chefen i rekryteringsprocessen är inte alltid helt lätt och när det går snett kan det få konsekvenser i form av dålig kandidatupplevelse, att ni tappar kandidater eller att ni gör kostsamma felrekrytering. Samarbete och kommunikation är a och o när det kommer till att få det här samspelet att lyckas. Men det finns också en hel del fällor att falla i – här hjälper vi dig att undvika fem av dem.

Läs mer

Ämnen: New Balance Löparskor Fuelcore Coast V4 Svart Herr, New Balance MH574 skor canyon Populära herrskor, New Balance ML373 skor grå vit Populära herrskor

Puma PALACE GUARD skor vit puma svart röd Populära herrskor

Elin Filipp är vår alldeles egna HR Manager som älskar AI, botar och att prata sourcing. Vad gör egentligen en HR manager på ReachMee? Och vad tycker Elin är den viktigaste trenden inom rekrytering just nu? Det och lite mer svarar Elin på i vårt koncept ”fem snabba med…”.

Läs mer

Ämnen: New Balance MS247 skor cu pigment röd castlerock Populära herrskor, HR, New Balance MSX90 skor grå blå Mode Dam skor

Puma SMASH V2 BUCK skor iron gate puma svart Populära herrskor

Nu när du lyckats med att skapa samsyn inom din organisation kring kompetensbehov och prioriteringar är det dags att ta nästa steg genom en inventering av den kompetens ni redan har och de behov organisationen ser att det behöver framöver, och därigenom göra en gapanalys.

New Balance skor lilac Mode Dam skor

Ämnen: rekryteringsprocess, gapanalys

PUMA Suede Platform Pebble Wn's skor

Det pratas mycket om kandidatupplevelse och vi jobbar hårt för att även kandidater som inte får jobbet ska vara nöjda med rekryteringsprocessen. Men det är lätt att glömma att stor del av kandidatupplevelsen faktiskt speglas i hur transparent er rekryteringsprocess är. Första steget till inkluderande rekrytering börjar med att alla potentiella kandidater har samma möjlighet att söka jobbet. Skippa krångliga steg, onödig information och fokusera på den information ni faktiskt behöver. Men hur bygger du en inkluderande rekryteringsprocess och vad är det bra att fokusera på? Nedan listar vi tre steg som hjälper er att bli mer inkluderande i er rekrytering.

RAID Apple Svarta chelseaboots med nitar

Läs mer

Ämnen: New Balance WL574 skor air Mode Dam skor, kompetensbaserad rekrytering, New Balance WLZHKL Sportskor, rekryteringsprocess

RAID BROOK Klassiska pumps nude Mode Dam skor

Nu har det blivit dags för Robert Ventura, vår alldeles egna scrum master att få svara på några frågor i vårt koncept "fem snabba med...". Robert är vår första och enda scrum master och i denna artikel får ni veta lite mer om hur han hamnade på ReachMee, hans bästa tips på effektiv teambuilding och vad de bästa med hans jobb är. Så här svarade Robert på våra fem snabba...

Läs mer

RAID MOUNA Klassiska pumps offvit Mode Dam skor

De flesta organisationer vittnar idag om utmaningar inom den strategiska planhalvan av HR. Det sker förändringar inom samhälle, teknologi, näringsliv och vårt mänskliga beteende vilket gör att det är mer utmanade än någonsin att attrahera, rekrytera, utveckla och behålla kompetenser till den egna organisationen.

New Look grönmönstrade pumps med spetsig tå

Ämnen: New Look Marinblå seglarskor, kompetensförsörjning

RAID Wide Fit WIDE FIT DAVIDA Slip ins svart Mode Dam skor

Kommer ni ihåg att publicera anställningsannonserna på intranätet eller i en intern kanal där era anställda ser den? Det finns flera orsaker till att detta är bra att göra, delvis för att sprida information internt för potentiell internrekrytering men också för möjligheterna till extern delning av annonsen med hjälp av era medarbetare. Personer som funderar på att byta jobb är många gånger villiga att gå ner i lön i utbyte mot karriärmöjligheter och spännande arbetsuppgifter. Har du råd att förlora en duktig anställd för att det inte finns tydliga karriär- och utvecklingsmöjligheter internt?

New Look Svarta klackskor med hälrem och marmorfärgad klack

Ämnen: New Look Svarta vävda loafers i PU och wide fit, New Look Wide Fit Tanfärgade flätade sandaler med blocklack

Reebok Classic CLASSIC SLIDE Slip ins svart shark Mode Dam skor

Vad innebär det egentligen att rekrytera på potential och så kallade soft skills? Hur ska man tänka och vad kan ni vinna på det som organisation? Det och lite till reder vi ut i den här artikeln.

New Look HOOPY tåsandaler burnt orange Mode Dam skor

Ämnen: Rekrytering, soft skills

Reebok Classic RIPPLE skor teal fog neon lime lee Mode Dam skor

Digitaliseringen har förändrat, och kommer att fortsätta förändra, sättet vi arbetar på. Du som arbetar på HR har en central roll i denna förändringsresa eftersom det inte bara handlar om nya system och verktyg utan också förmågan att utveckla medarbetare i rätt riktning. Läs mer om detta, och svara på en undersökning med fokus på digital transformation som testleverantören cut-e just nu utför.

New Look PENNY Sandaletter svart Mode Dam skor
Reebok FLEXAGON FORCE Gym & träningskor lilac vit lila guava Mode Dam skor

Reebok STUDIO BASICS Gym & träningskor chalk lilac brass Mode Dam skor

I ReachMees blogg hittar du allt du vill och behöver veta om rekrytering. Lär dig mer om allt ifrån karriärsidor till att attrahera kandidater, arbeta med employer branding och att lyckas med er jobbannonsering. Självfallet hittar du även information om rekryteringsprocessen, metoder för urval och att praktisk genomföra lyckade rekryteringar.

Prenumerera på vår blogg så får du varje vecka hem de senaste artiklarna direkt till din inkorg.

Replay PALME Platåsandaletter svart Mode Dam skor

River Island orange sandaler med blockklack

River Island Slip ins svart Mode Dam skor

Royal RepubliQ ALIAS CLASSIC DERBY Eleganta snörskor tan Populära herrskor

Se alla