Shoppingtjejer Playmobil City (9405) - playmobil Life xdrfcw309-Leksaker

Shoppingtjejer Playmobil City (9405) - playmobil Life xdrfcw309-Leksaker

Shoppingtjejer  Playmobil City Life (9405) - playmobil
Cyberverse Ultimate Optimus Prime Transformers - figurer & miniatyrer
Smashers Sport 3-pack Zuru - figurer & miniatyrer
Aragogs håla LEGO Harry Potter (75950) Lego - lego & duplo

Tax Stort mjukisdjur Melissa & Doug - gosedjur

Det är premiär för Talent Acquisition-vloggen! Elin Filipp, HR Manager här på ReachMee, samtalar med inspirerande HR-profiler om aktuella ämnen i jakt på rekryteringsinsikter.  

SBK 2011 Superbike World Championship UbiSoft - playstation 3
Minecraft Panda Happy Explorer Mjukisdjur Jinx - gosedjur

Kajakäventyr LEGO City Great Vehicles (60240) Lego - lego & duplo

Det viktiga samarbetet med den rekryterande chefen i rekryteringsprocessen är inte alltid helt lätt och när det går snett kan det få konsekvenser i form av dålig kandidatupplevelse, att ni tappar kandidater eller att ni gör kostsamma felrekrytering. Samarbete och kommunikation är a och o när det kommer till att få det här samspelet att lyckas. Men det finns också en hel del fällor att falla i – här hjälper vi dig att undvika fem av dem.

Läs mer

Ämnen: Wooden Make-a-Cake Mixer Set Melissa & Doug - rollek, Nicke Nyfiken - Scenarbetaren Nicke Nyfiken och andra äventyr Universal, Snow Scooter Star Wars - uteleksaker & sportleksaker

Skrållan Bilstol - dockor & tillbehör

Elin Filipp är vår alldeles egna HR Manager som älskar AI, botar och att prata sourcing. Vad gör egentligen en HR manager på ReachMee? Och vad tycker Elin är den viktigaste trenden inom rekrytering just nu? Det och lite mer svarar Elin på i vårt koncept ”fem snabba med…”.

Läs mer

Ämnen: Hotrod R C Blå Summertime - leksaksbilar & fordon, HR, SW SWU E8 HOME ENT PACK Star Wars - figurer & miniatyrer

Hawk Knights Battle Cannon Playmobil - playmobil

Nu när du lyckats med att skapa samsyn inom din organisation kring kompetensbehov och prioriteringar är det dags att ta nästa steg genom en inventering av den kompetens ni redan har och de behov organisationen ser att det behöver framöver, och därigenom göra en gapanalys.

Plus Plus MINI Neon 600 bitar - klossar & byggleksaker

Ämnen: rekryteringsprocess, gapanalys

Svensk Lag 2019 - - böcker (9789177370505) Bokhandel

Det pratas mycket om kandidatupplevelse och vi jobbar hårt för att även kandidater som inte får jobbet ska vara nöjda med rekryteringsprocessen. Men det är lätt att glömma att stor del av kandidatupplevelsen faktiskt speglas i hur transparent er rekryteringsprocess är. Första steget till inkluderande rekrytering börjar med att alla potentiella kandidater har samma möjlighet att söka jobbet. Skippa krångliga steg, onödig information och fokusera på den information ni faktiskt behöver. Men hur bygger du en inkluderande rekryteringsprocess och vad är det bra att fokusera på? Nedan listar vi tre steg som hjälper er att bli mer inkluderande i er rekrytering.

Utan nåd - Frödrik Virtanen - böcker (9788293670575) Bokhandel

Läs mer

Ämnen: EA Create Electronic Arts - pc & mac, kompetensbaserad rekrytering, Blöjbadbyxor Belize Grön Reima - badkläder & uv-kläder, rekryteringsprocess

Godnattsagor för rebelltjejer 100 berättelser om fantastiska kvinnor - Elena Favilli Francesca Cavallo - böcker (9789171264282) Bokhandel

Nu har det blivit dags för Robert Ventura, vår alldeles egna scrum master att få svara på några frågor i vårt koncept "fem snabba med...". Robert är vår första och enda scrum master och i denna artikel får ni veta lite mer om hur han hamnade på ReachMee, hans bästa tips på effektiv teambuilding och vad de bästa med hans jobb är. Så här svarade Robert på våra fem snabba...

Läs mer

Life Is Strange Collection - Emma Vieceli - böcker (9781785866456) Bokhandel

De flesta organisationer vittnar idag om utmaningar inom den strategiska planhalvan av HR. Det sker förändringar inom samhälle, teknologi, näringsliv och vårt mänskliga beteende vilket gör att det är mer utmanade än någonsin att attrahera, rekrytera, utveckla och behålla kompetenser till den egna organisationen.

Litet Glidflygplan Tobar - retroleksaker

Ämnen: Rampool blå 16015 liter Bestway - vattenleksaker, kompetensförsörjning

Blå längtan - Elisabet Nemert - pocket (9789175039152) Bokhandel

Kommer ni ihåg att publicera anställningsannonserna på intranätet eller i en intern kanal där era anställda ser den? Det finns flera orsaker till att detta är bra att göra, delvis för att sprida information internt för potentiell internrekrytering men också för möjligheterna till extern delning av annonsen med hjälp av era medarbetare. Personer som funderar på att byta jobb är många gånger villiga att gå ner i lön i utbyte mot karriärmöjligheter och spännande arbetsuppgifter. Har du råd att förlora en duktig anställd för att det inte finns tydliga karriär- och utvecklingsmöjligheter internt?

12-in-1 Electrolab Alga Science - experiment- & aktivitetslådor

Ämnen: Darth Vader Elektronisk Duellfigur 30 cm Star Wars - actionfigurer, Fluttershy 12 cm My Little Pony - figurer & miniatyrer

Styrelsens faktabok för framgångsrikt styrelsearbete - Bengt Wiberg Jan Salomonson - böcker (9789163755101) Bokhandel

Vad innebär det egentligen att rekrytera på potential och så kallade soft skills? Hur ska man tänka och vad kan ni vinna på det som organisation? Det och lite till reder vi ut i den här artikeln.

Fresh Mart Grocery Store Companion Set Melissa & Doug

Ämnen: Rekrytering, soft skills

The Count of Monte Cristo - Alexandre Dumas - pocket (9780812565683) Bokhandel

Digitaliseringen har förändrat, och kommer att fortsätta förändra, sättet vi arbetar på. Du som arbetar på HR har en central roll i denna förändringsresa eftersom det inte bara handlar om nya system och verktyg utan också förmågan att utveckla medarbetare i rätt riktning. Läs mer om detta, och svara på en undersökning med fokus på digital transformation som testleverantören cut-e just nu utför.

Barn Resväska Pirater Set 3-pack Övriga varumärken - sportleksaker
Åtta månader - Magnus Montelius - böcker (9789100176228) Bokhandel

Resilient Life The Art of Living Dangerously - - böcker (9780745671536) Bokhandel

I ReachMees blogg hittar du allt du vill och behöver veta om rekrytering. Lär dig mer om allt ifrån karriärsidor till att attrahera kandidater, arbeta med employer branding och att lyckas med er jobbannonsering. Självfallet hittar du även information om rekryteringsprocessen, metoder för urval och att praktisk genomföra lyckade rekryteringar.

Prenumerera på vår blogg så får du varje vecka hem de senaste artiklarna direkt till din inkorg.

De hängda hundarna - Jens Henrik Jensen - böcker (9789188647009) Bokhandel

Ringens brödraskap första delen av Ringarnas herre - J. R. R. Tolkien - pocket (9789113044910) Bokhandel

The Power of Six - Pittacus Lore - böcker (9780061974571) Bokhandel

Plutarch's Lives - Plutarch John Dryden Plutarch - pocket (9780548819500) Bokhandel

Se alla