rosaie 12 cm My Little Pony - figurer & miniatyrer Pie xdrfcw142-Leksaker

rosaie 12 cm My Little Pony - figurer & miniatyrer Pie xdrfcw142-Leksaker

rosaie Pie 12 cm  My Little Pony - figurer & miniatyrer
Småland Öppen Spis-set Lundby - dockskåp & tillbehör
Dreamtopia Sweetville Slott Barbie - dockor & tillbehör
Cook's Corner Wooden Kitchen Melissa & Doug - rollek

Fingerlings Fingerapa Glitter Sugar WowWee - figurer & miniatyrer

Det är premiär för Talent Acquisition-vloggen! Elin Filipp, HR Manager här på ReachMee, samtalar med inspirerande HR-profiler om aktuella ämnen i jakt på rekryteringsinsikter.  

Barbie och hennes systrar i det stora valpäventyret Universal Sony
Monster High - Fasansfulla frödagskvällen & Är det det här monster kallar kärlek Universal

Minecraft Zombie Mjukisdjur Jinx - gosedjur

Det viktiga samarbetet med den rekryterande chefen i rekryteringsprocessen är inte alltid helt lätt och när det går snett kan det få konsekvenser i form av dålig kandidatupplevelse, att ni tappar kandidater eller att ni gör kostsamma felrekrytering. Samarbete och kommunikation är a och o när det kommer till att få det här samspelet att lyckas. Men det finns också en hel del fällor att falla i – här hjälper vi dig att undvika fem av dem.

Läs mer

Ämnen: Baddräkt Galapagos Blå strl. 104 Reima - badkläder & uv-kläder, Lil´Big Paws Peek a boo Daisy FurReal - interaktiva leksaker, Stiga Snowracer King Storlek GT - uteleksaker & sportleksaker

Bowlingset Shimmer and Shine Shimmer & Shine - uteleksaker & sportleksaker

Elin Filipp är vår alldeles egna HR Manager som älskar AI, botar och att prata sourcing. Vad gör egentligen en HR manager på ReachMee? Och vad tycker Elin är den viktigaste trenden inom rekrytering just nu? Det och lite mer svarar Elin på i vårt koncept ”fem snabba med…”.

Läs mer

Ämnen: Frozen Tält ispalats Disney - uteleksaker & sportleksaker, HR, FIFA 13 Electronic Arts - xbox 360

Lok med app-styrning Brio Träjärnväg (33863) - leksaksbilar & fordon

Nu när du lyckats med att skapa samsyn inom din organisation kring kompetensbehov och prioriteringar är det dags att ta nästa steg genom en inventering av den kompetens ni redan har och de behov organisationen ser att det behöver framöver, och därigenom göra en gapanalys.

Mayka Block Tape Mörkgrön Medium MAYKA - klossar & byggleksaker

Ämnen: rekryteringsprocess, gapanalys

Hörlurar Med Glitter Disney Soy Luna - musikleksaker

Det pratas mycket om kandidatupplevelse och vi jobbar hårt för att även kandidater som inte får jobbet ska vara nöjda med rekryteringsprocessen. Men det är lätt att glömma att stor del av kandidatupplevelsen faktiskt speglas i hur transparent er rekryteringsprocess är. Första steget till inkluderande rekrytering börjar med att alla potentiella kandidater har samma möjlighet att söka jobbet. Skippa krångliga steg, onödig information och fokusera på den information ni faktiskt behöver. Men hur bygger du en inkluderande rekryteringsprocess och vad är det bra att fokusera på? Nedan listar vi tre steg som hjälper er att bli mer inkluderande i er rekrytering.

Schleich Frisian Stallion Riding - figurer & miniatyrer

Läs mer

Ämnen: Snowrider orange Stiga - uteleksaker & sportleksaker, kompetensbaserad rekrytering, Lolli Bunnies liten Blå Teddykompaniet - gosedjur, rekryteringsprocess

Räddningshelikopter Brio Träjärnväg (33797) - leksaksbilar & fordon

Nu har det blivit dags för Robert Ventura, vår alldeles egna scrum master att få svara på några frågor i vårt koncept "fem snabba med...". Robert är vår första och enda scrum master och i denna artikel får ni veta lite mer om hur han hamnade på ReachMee, hans bästa tips på effektiv teambuilding och vad de bästa med hans jobb är. Så här svarade Robert på våra fem snabba...

Läs mer

Cordy Roy Dino 41 cm Jellycat - gosedjur

De flesta organisationer vittnar idag om utmaningar inom den strategiska planhalvan av HR. Det sker förändringar inom samhälle, teknologi, näringsliv och vårt mänskliga beteende vilket gör att det är mer utmanade än någonsin att attrahera, rekrytera, utveckla och behålla kompetenser till den egna organisationen.

Disney Infinity 3.0 Star Wars Startpaket Wii U - dataspel & spelkonsoler

Ämnen: Transformers - Dark of the Moon - Autobots inkl Transformersbil Activision Blizzard, kompetensförsörjning

Ryttartävling Playmobil Country (6930) - playmobil

Kommer ni ihåg att publicera anställningsannonserna på intranätet eller i en intern kanal där era anställda ser den? Det finns flera orsaker till att detta är bra att göra, delvis för att sprida information internt för potentiell internrekrytering men också för möjligheterna till extern delning av annonsen med hjälp av era medarbetare. Personer som funderar på att byta jobb är många gånger villiga att gå ner i lön i utbyte mot karriärmöjligheter och spännande arbetsuppgifter. Har du råd att förlora en duktig anställd för att det inte finns tydliga karriär- och utvecklingsmöjligheter internt?

ABC- Gosedjur Elefant Skip Hop - gosedjur

Ämnen: Mayka Block Tape Grå Small MAYKA - klossar & byggleksaker, Badbyxor Röd Mörkblå Paw Patrol - badkläder & uv-kläder

Testamente - Nina Wähä - pocket (9789113093475) Bokhandel

Vad innebär det egentligen att rekrytera på potential och så kallade soft skills? Hur ska man tänka och vad kan ni vinna på det som organisation? Det och lite till reder vi ut i den här artikeln.

EyePet & Friends - Essentials Sony Computer Entertainment

Ämnen: Rekrytering, soft skills

Trauma smittar Allt du behöver veta om sekundärtrauma - Kerstin Asker Palmer - böcker (9789172511897) Bokhandel

Digitaliseringen har förändrat, och kommer att fortsätta förändra, sättet vi arbetar på. Du som arbetar på HR har en central roll i denna förändringsresa eftersom det inte bara handlar om nya system och verktyg utan också förmågan att utveckla medarbetare i rätt riktning. Läs mer om detta, och svara på en undersökning med fokus på digital transformation som testleverantören cut-e just nu utför.

Teddy Baby Big Ears Elefant Teddykompaniet - gosedjur
Trafikförfattningar 2018 19 - Norstedts Juridik - böcker (9789139021117) Bokhandel

Stora boken om ekonomi - - böcker (9789174612776) Bokhandel

I ReachMees blogg hittar du allt du vill och behöver veta om rekrytering. Lär dig mer om allt ifrån karriärsidor till att attrahera kandidater, arbeta med employer branding och att lyckas med er jobbannonsering. Självfallet hittar du även information om rekryteringsprocessen, metoder för urval och att praktisk genomföra lyckade rekryteringar.

Prenumerera på vår blogg så får du varje vecka hem de senaste artiklarna direkt till din inkorg.

Det stora könsexperimentet så uppnår vi riktig jämställdhet - David Eberhard - böcker (9789188429766) Bokhandel

The Count of Monte Cristo - Alexandre Dumas - böcker (9783941579163) Bokhandel

Bålehus om skånskt skiftesverk - Gunnar Henriksson - böcker (9789185352418) Bokhandel

Spirits of the Earth A Guide to Native American Nature Symbols Stories and Ceremonies - Bobby Lake-Thom - böcker (9780452276505) Bokhandel

Se alla