Pistol med AR Summertime - uteleksaker & sportleksaker funktion xdrfcw475-Leksaker

Pistol med AR Summertime - uteleksaker & sportleksaker funktion xdrfcw475-Leksaker

Pistol med AR funktion  Summertime - uteleksaker & sportleksaker
Schleich Frisian Stallion Riding - figurer & miniatyrer
PAW Patrol - Säsong 3 Vol 7 - De hungriga björnarna & andra äventyr Fox
Klosståg Pumpkin Grön Kids Concept - klossar & byggleksaker

Småland Leksaksset Lundby - dockskåp & tillbehör

Det är premiär för Talent Acquisition-vloggen! Elin Filipp, HR Manager här på ReachMee, samtalar med inspirerande HR-profiler om aktuella ämnen i jakt på rekryteringsinsikter.  

UV-tält Swimpy - uteleksaker & sportleksaker
Allt vi inte pratar om en bok för killar och män - Ida Östensson Thor Rutgersson - pocket (9789175038469) Bokhandel

De kommer att drunkna i sina mödrars tårar - Johannes Anyuru - böcker (9789113073132) Bokhandel

Det viktiga samarbetet med den rekryterande chefen i rekryteringsprocessen är inte alltid helt lätt och när det går snett kan det få konsekvenser i form av dålig kandidatupplevelse, att ni tappar kandidater eller att ni gör kostsamma felrekrytering. Samarbete och kommunikation är a och o när det kommer till att få det här samspelet att lyckas. Men det finns också en hel del fällor att falla i – här hjälper vi dig att undvika fem av dem.

Läs mer

Ämnen: Shimmer docka 15 cm Slingat hår Shimmer and Shine Shimmer & Shine, Teddy Heaters Enhörning Teddykompaniet - gosedjur, Barbies Trähus Barbie - dockor & tillbehör

Socialrätt 2019 - Författningssamling i socialrätt - - böcker (9789144128986) Bokhandel

Elin Filipp är vår alldeles egna HR Manager som älskar AI, botar och att prata sourcing. Vad gör egentligen en HR manager på ReachMee? Och vad tycker Elin är den viktigaste trenden inom rekrytering just nu? Det och lite mer svarar Elin på i vårt koncept ”fem snabba med…”.

Läs mer

Ämnen: Veterinärväska med hundvalp Ecoiffier - rollek, HR, Nerf Longshot Smash - leksaksbilar & fordon

Deliberate Practice for Psychotherapists - Tony Rousmaniere - böcker (9781138203181) Bokhandel

Nu när du lyckats med att skapa samsyn inom din organisation kring kompetensbehov och prioriteringar är det dags att ta nästa steg genom en inventering av den kompetens ni redan har och de behov organisationen ser att det behöver framöver, och därigenom göra en gapanalys.

Brandstation Brio Träjärnväg (33833) - leksaksbilar & fordon

Ämnen: rekryteringsprocess, gapanalys

I fel sällskap - Viveca Sten - böcker (9789137141916) Bokhandel

Det pratas mycket om kandidatupplevelse och vi jobbar hårt för att även kandidater som inte får jobbet ska vara nöjda med rekryteringsprocessen. Men det är lätt att glömma att stor del av kandidatupplevelsen faktiskt speglas i hur transparent er rekryteringsprocess är. Första steget till inkluderande rekrytering börjar med att alla potentiella kandidater har samma möjlighet att söka jobbet. Skippa krångliga steg, onödig information och fokusera på den information ni faktiskt behöver. Men hur bygger du en inkluderande rekryteringsprocess och vad är det bra att fokusera på? Nedan listar vi tre steg som hjälper er att bli mer inkluderande i er rekrytering.

Mina Första Mästerverk för barn som tar sin konst på allvar - Johan Halldelius Maria Nilsson - böcker (9789198044157) Bokhandel

Läs mer

Ämnen: Sea Patrol Vehicle Marshall Paw Patrol - figurer & miniatyrer, kompetensbaserad rekrytering, Brokiga Teservis - rollek, rekryteringsprocess

Samlade dikter - Karin Boye - böcker (9789177817949) Bokhandel

Nu har det blivit dags för Robert Ventura, vår alldeles egna scrum master att få svara på några frågor i vårt koncept "fem snabba med...". Robert är vår första och enda scrum master och i denna artikel får ni veta lite mer om hur han hamnade på ReachMee, hans bästa tips på effektiv teambuilding och vad de bästa med hans jobb är. Så här svarade Robert på våra fem snabba...

Läs mer

Vrödens druvor - John Steinbeck - pocket (9789174290899) Bokhandel

De flesta organisationer vittnar idag om utmaningar inom den strategiska planhalvan av HR. Det sker förändringar inom samhälle, teknologi, näringsliv och vårt mänskliga beteende vilket gör att det är mer utmanade än någonsin att attrahera, rekrytera, utveckla och behålla kompetenser till den egna organisationen.

My little pony 2-pack Twilight Sparkle & Applejack My Little Pony

Ämnen: Blå docka Blond Tiny Treasure - dockor & tillbehör, kompetensförsörjning

Sonetten om andningen - Caterina Pascual Söderbaum - böcker (9789100173326) Bokhandel

Kommer ni ihåg att publicera anställningsannonserna på intranätet eller i en intern kanal där era anställda ser den? Det finns flera orsaker till att detta är bra att göra, delvis för att sprida information internt för potentiell internrekrytering men också för möjligheterna till extern delning av annonsen med hjälp av era medarbetare. Personer som funderar på att byta jobb är många gånger villiga att gå ner i lön i utbyte mot karriärmöjligheter och spännande arbetsuppgifter. Har du råd att förlora en duktig anställd för att det inte finns tydliga karriär- och utvecklingsmöjligheter internt?

Kreativ verktygslåda LEGO BOOST (17101) Lego - lego & duplo

Ämnen: Mini-klubbset Pittsburgh Penguins SportMe - uteleksaker & sportleksaker, Mjukis som pratar och sjunger Gecko Pyjamashjältarna

Sex & Character - Otto Weininger - pocket (9781428600621) Bokhandel

Vad innebär det egentligen att rekrytera på potential och så kallade soft skills? Hur ska man tänka och vad kan ni vinna på det som organisation? Det och lite till reder vi ut i den här artikeln.

Deluxe Trendsetter BABY born Zapf Baby Born - dockor & tillbehör

Ämnen: Rekrytering, soft skills

Promenaden och Bilden av fadern - Robert Walser - böcker (9789198499780) Bokhandel

Digitaliseringen har förändrat, och kommer att fortsätta förändra, sättet vi arbetar på. Du som arbetar på HR har en central roll i denna förändringsresa eftersom det inte bara handlar om nya system och verktyg utan också förmågan att utveckla medarbetare i rätt riktning. Läs mer om detta, och svara på en undersökning med fokus på digital transformation som testleverantören cut-e just nu utför.

Jetski med bananbåt Playmobil Family Fun (6980) - playmobil
Synaptic Self How Our Brains Become Who We Are - Joseph LeDoux - böcker (9780142001783) Bokhandel

Writing to Awaken - Mark Matousek - böcker (9781626258686) Bokhandel

I ReachMees blogg hittar du allt du vill och behöver veta om rekrytering. Lär dig mer om allt ifrån karriärsidor till att attrahera kandidater, arbeta med employer branding och att lyckas med er jobbannonsering. Självfallet hittar du även information om rekryteringsprocessen, metoder för urval och att praktisk genomföra lyckade rekryteringar.

Prenumerera på vår blogg så får du varje vecka hem de senaste artiklarna direkt till din inkorg.

Heavenly Mathematics - Glen Van Brummelen - böcker (9780691175997) Bokhandel

Händelser vid vatten - Kerstin Ekman - böcker (9789101000607) Bokhandel

Den kompletta hundboken en lydig hund är en lycklig hund - David Meyer Abbie Moore Pia Salk - böcker (9788283433388) Bokhandel

Cornwall & Devon - - böcker (9789174254310) Bokhandel

Se alla