Jack & Jones T-shirt jjePocket Tee SS O-Neck PS - Grön - Herr xdrezi3309-Herrkläder

Jack & Jones T-shirt jjePocket Tee SS O-Neck PS - Grön - Herr xdrezi3309-Herrkläder

Jack & Jones T-shirt jjePocket Tee SS O-Neck PS - Grön - Herr
Lost Ink POCKET DETAIL - Skjorta - svart Vackra billiga damkläder
Lyle & Scott rosa kortärmad oxfordskjorta
Lyle & Scott LS Polo Shirt Ögrönlar

Mademoiselle R blås - Grön - Dam

Det är premiär för Talent Acquisition-vloggen! Elin Filipp, HR Manager här på ReachMee, samtalar med inspirerande HR-profiler om aktuella ämnen i jakt på rekryteringsinsikter.  

Kari Traa NORA SINGLET Ögrönlar
Mads Nørgaard Florella Dulca Klänningar

MAGIC Bodyfashion Body - nude Vackra billiga damkläder

Det viktiga samarbetet med den rekryterande chefen i rekryteringsprocessen är inte alltid helt lätt och när det går snett kan det få konsekvenser i form av dålig kandidatupplevelse, att ni tappar kandidater eller att ni gör kostsamma felrekrytering. Samarbete och kommunikation är a och o när det kommer till att få det här samspelet att lyckas. Men det finns också en hel del fällor att falla i – här hjälper vi dig att undvika fem av dem.

Läs mer

Ämnen: Kari Traa Träningslinne Rong Top - Vit - Dam, Kari Traa VILDE TIGHTS Leggings & tights, Karl Kani RETRO JACKET - Jeansjacka - vit Vackra billiga damkläder

Maidenform Shapingbody Take Inches med ben - Natur - Dam

Elin Filipp är vår alldeles egna HR Manager som älskar AI, botar och att prata sourcing. Vad gör egentligen en HR manager på ReachMee? Och vad tycker Elin är den viktigaste trenden inom rekrytering just nu? Det och lite mer svarar Elin på i vårt koncept ”fem snabba med…”.

Läs mer

Ämnen: Karl Lagerfeld Ikonik Rhinestone Karl T Shirt Ögrönlar, HR, Karl Lagerfeld Neon Lights Logo Sweatshirt Ögrönlar

Makia SIGHT LIGHT SWEATSHIRT Ögrönlar

Nu när du lyckats med att skapa samsyn inom din organisation kring kompetensbehov och prioriteringar är det dags att ta nästa steg genom en inventering av den kompetens ni redan har och de behov organisationen ser att det behöver framöver, och därigenom göra en gapanalys.

Kenzo Trousers Main Jeans

Ämnen: rekryteringsprocess, gapanalys

Mamalicious Gravidtopp mlMivana Top - Blå - Dam

Det pratas mycket om kandidatupplevelse och vi jobbar hårt för att även kandidater som inte får jobbet ska vara nöjda med rekryteringsprocessen. Men det är lätt att glömma att stor del av kandidatupplevelsen faktiskt speglas i hur transparent er rekryteringsprocess är. Första steget till inkluderande rekrytering börjar med att alla potentiella kandidater har samma möjlighet att söka jobbet. Skippa krångliga steg, onödig information och fokusera på den information ni faktiskt behöver. Men hur bygger du en inkluderande rekryteringsprocess och vad är det bra att fokusera på? Nedan listar vi tre steg som hjälper er att bli mer inkluderande i er rekrytering.

Mango Blå midikjol i bomullsväv

Läs mer

Ämnen: KIOMI blås - off-vit Vackra billiga damkläder, kompetensbaserad rekrytering, KIOMI Kofta - beige Vackra billiga damkläder, rekryteringsprocess

Mango ARMAND - Stickad tröja - sand Vackra billiga damkläder

Nu har det blivit dags för Robert Ventura, vår alldeles egna scrum master att få svara på några frågor i vårt koncept "fem snabba med...". Robert är vår första och enda scrum master och i denna artikel får ni veta lite mer om hur han hamnade på ReachMee, hans bästa tips på effektiv teambuilding och vad de bästa med hans jobb är. Så här svarade Robert på våra fem snabba...

Läs mer

Mango Camp collar shirt Ögrönlar

De flesta organisationer vittnar idag om utmaningar inom den strategiska planhalvan av HR. Det sker förändringar inom samhälle, teknologi, näringsliv och vårt mänskliga beteende vilket gör att det är mer utmanade än någonsin att attrahera, rekrytera, utveckla och behålla kompetenser till den egna organisationen.

KIOMI TALL Fodralklänning - sky captain Vackra billiga damkläder

Ämnen: KIOMI T-shirt - bas - goblinblå Vackra billiga damkläder, kompetensförsörjning

Mango Decorative embroidery blouse Ögrönlar

Kommer ni ihåg att publicera anställningsannonserna på intranätet eller i en intern kanal där era anställda ser den? Det finns flera orsaker till att detta är bra att göra, delvis för att sprida information internt för potentiell internrekrytering men också för möjligheterna till extern delning av annonsen med hjälp av era medarbetare. Personer som funderar på att byta jobb är många gånger villiga att gå ner i lön i utbyte mot karriärmöjligheter och spännande arbetsuppgifter. Har du råd att förlora en duktig anställd för att det inte finns tydliga karriär- och utvecklingsmöjligheter internt?

Knowledge Cotton Apparel Bath robe GOTS Sov & loungeplagg

Ämnen: Knowledge Cotton Apparel Short striped shirt GOTS Vegan Ögrönlar, Knowledge Cotton Apparel Wave o neck knit GOTS Ögrönlar

Mango Man Faded medium wash denim jacket Ytterkläder

Vad innebär det egentligen att rekrytera på potential och så kallade soft skills? Hur ska man tänka och vad kan ni vinna på det som organisation? Det och lite till reder vi ut i den här artikeln.

K-Way LE VRAI CLAUDETTE - Regnjacka - svart Vackra billiga damkläder

Ämnen: Rekrytering, soft skills

Mango Man Striped cotton piqu polo shirt Ögrönlar

Digitaliseringen har förändrat, och kommer att fortsätta förändra, sättet vi arbetar på. Du som arbetar på HR har en central roll i denna förändringsresa eftersom det inte bara handlar om nya system och verktyg utan också förmågan att utveckla medarbetare i rätt riktning. Läs mer om detta, och svara på en undersökning med fokus på digital transformation som testleverantören cut-e just nu utför.

La rödoute Blommig byxa i vid modell - Blå - Dam
Mango Pencil skirt Kjolar

Mango SEUL - Jacka i konstläder - rosa Vackra billiga damkläder

I ReachMees blogg hittar du allt du vill och behöver veta om rekrytering. Lär dig mer om allt ifrån karriärsidor till att attrahera kandidater, arbeta med employer branding och att lyckas med er jobbannonsering. Självfallet hittar du även information om rekryteringsprocessen, metoder för urval och att praktisk genomföra lyckade rekryteringar.

Prenumerera på vår blogg så får du varje vecka hem de senaste artiklarna direkt till din inkorg.

Mango Towel fabric top Ögrönlar

Marc O'Polo DENIM BLOUSE PATCH - blås - röd Vackra billiga damkläder

Marc O'Polo ROUNDED HEM - Shorts - pale oyster Vackra billiga damkläder

Marella NOLI - Festklänning - aquamarine Vackra billiga damkläder

Se alla