Jack Jones Jeans jjOriginal AM 836 - Blå - Herr & jjiClark xdrezi3142-Herrkläder

Jack Jones Jeans jjOriginal AM 836 - Blå - Herr & jjiClark xdrezi3142-Herrkläder

Jack & Jones Jeans jjiClark jjOriginal AM 836 - Blå - Herr
Life Is Beautiful Unisex Batikfärgad t-shirt i overStorlek-modell
Lindbergh Plain fine twill shirt,WF Ögrönlar
Line of Oslo Annabel solid Klänningar

Lipsy Svart pennkjol i läderimitation

Det är premiär för Talent Acquisition-vloggen! Elin Filipp, HR Manager här på ReachMee, samtalar med inspirerande HR-profiler om aktuella ämnen i jakt på rekryteringsinsikter.  

Junarosa Jeansshorts JrQueen Slim - Blå - Dam
Little Mistress Tyllkjol Balkjol i maxiängd

Lost Ink Mönstrad midaxiklänning i rak modell

Det viktiga samarbetet med den rekryterande chefen i rekryteringsprocessen är inte alltid helt lätt och när det går snett kan det få konsekvenser i form av dålig kandidatupplevelse, att ni tappar kandidater eller att ni gör kostsamma felrekrytering. Samarbete och kommunikation är a och o när det kommer till att få det här samspelet att lyckas. Men det finns också en hel del fällor att falla i – här hjälper vi dig att undvika fem av dem.

Läs mer

Ämnen: Junarosa Parkas jrJaliva Solid LS Parka Coat - Blå - Dam, Junarosa Topp jrAbha SS Blouse - Gul - Dam, Junarosa Topp JrSilja - Blå - Dam

Lyle & Scott Logo T shirt Ögrönlar

Elin Filipp är vår alldeles egna HR Manager som älskar AI, botar och att prata sourcing. Vad gör egentligen en HR manager på ReachMee? Och vad tycker Elin är den viktigaste trenden inom rekrytering just nu? Det och lite mer svarar Elin på i vårt koncept ”fem snabba med…”.

Läs mer

Ämnen: Just Female Tanner trousers Byxor, HR, Just Junkies Main New Stripe Byxor

Mademoiselle R Cardigan med dekor - Svart - Dam

Nu när du lyckats med att skapa samsyn inom din organisation kring kompetensbehov och prioriteringar är det dags att ta nästa steg genom en inventering av den kompetens ni redan har och de behov organisationen ser att det behöver framöver, och därigenom göra en gapanalys.

Kaffe AMBER - Tunika - grape leaf Vackra billiga damkläder

Ämnen: rekryteringsprocess, gapanalys

Mads Nørgaard Indigo Summer Downy Frill Klänningar

Det pratas mycket om kandidatupplevelse och vi jobbar hårt för att även kandidater som inte får jobbet ska vara nöjda med rekryteringsprocessen. Men det är lätt att glömma att stor del av kandidatupplevelsen faktiskt speglas i hur transparent er rekryteringsprocess är. Första steget till inkluderande rekrytering börjar med att alla potentiella kandidater har samma möjlighet att söka jobbet. Skippa krångliga steg, onödig information och fokusera på den information ni faktiskt behöver. Men hur bygger du en inkluderande rekryteringsprocess och vad är det bra att fokusera på? Nedan listar vi tre steg som hjälper er att bli mer inkluderande i er rekrytering.

MAGIC Bodyfashion DREAM BRA - Topp - snow vit Vackra billiga damkläder

Läs mer

Ämnen: Kaffe INDIA V-NECK - Fodralklänning - svart deep Vackra billiga damkläder, kompetensbaserad rekrytering, Kaffe JILLIAN SKIRT - Pennkjol - midnight marine Vackra billiga damkläder, rekryteringsprocess

Maidenform BRALETTE CASUAL COMFORT - Triangel-bh - vit Vackra billiga damkläder

Nu har det blivit dags för Robert Ventura, vår alldeles egna scrum master att få svara på några frågor i vårt koncept "fem snabba med...". Robert är vår första och enda scrum master och i denna artikel får ni veta lite mer om hur han hamnade på ReachMee, hans bästa tips på effektiv teambuilding och vad de bästa med hans jobb är. Så här svarade Robert på våra fem snabba...

Läs mer

Maison Scotch Cardigan, lång - Dam

De flesta organisationer vittnar idag om utmaningar inom den strategiska planhalvan av HR. Det sker förändringar inom samhälle, teknologi, näringsliv och vårt mänskliga beteende vilket gör att det är mer utmanade än någonsin att attrahera, rekrytera, utveckla och behålla kompetenser till den egna organisationen.

Kaporal FRERE - T-shirt med print - lime Vackra billiga damkläder

Ämnen: Kappa - t-shirt med tejpad logga och broderad logga på bröstet i marinblå, kompetensförsörjning

Mamalicious Randig skjortklänning för amning

Kommer ni ihåg att publicera anställningsannonserna på intranätet eller i en intern kanal där era anställda ser den? Det finns flera orsaker till att detta är bra att göra, delvis för att sprida information internt för potentiell internrekrytering men också för möjligheterna till extern delning av annonsen med hjälp av era medarbetare. Personer som funderar på att byta jobb är många gånger villiga att gå ner i lön i utbyte mot karriärmöjligheter och spännande arbetsuppgifter. Har du råd att förlora en duktig anställd för att det inte finns tydliga karriär- och utvecklingsmöjligheter internt?

Kari Traa FÆRE L HOODIE Ytterkläder

Ämnen: Kari Traa Mjukisbyxor Traa Capri - Blå - Dam, Kari Traa Topp Tveito Top - orange - Dam

Mango - Blå jeans jacka med sliten kant

Vad innebär det egentligen att rekrytera på potential och så kallade soft skills? Hur ska man tänka och vad kan ni vinna på det som organisation? Det och lite till reder vi ut i den här artikeln.

Karl Lagerfeld Logo Collar T Shirt Ögrönlar

Ämnen: Rekrytering, soft skills

Mango Buttoned check blouse Ögrönlar

Digitaliseringen har förändrat, och kommer att fortsätta förändra, sättet vi arbetar på. Du som arbetar på HR har en central roll i denna förändringsresa eftersom det inte bara handlar om nya system och verktyg utan också förmågan att utveckla medarbetare i rätt riktning. Läs mer om detta, och svara på en undersökning med fokus på digital transformation som testleverantören cut-e just nu utför.

Kings Of Indigo Jeanskjol med knäppning
Mango Culotte relaxed jeans Byxor

Mango Houndstooth structuröd blazer Ytterkläder

I ReachMees blogg hittar du allt du vill och behöver veta om rekrytering. Lär dig mer om allt ifrån karriärsidor till att attrahera kandidater, arbeta med employer branding och att lyckas med er jobbannonsering. Självfallet hittar du även information om rekryteringsprocessen, metoder för urval och att praktisk genomföra lyckade rekryteringar.

Prenumerera på vår blogg så får du varje vecka hem de senaste artiklarna direkt till din inkorg.

Mango Man Embroideröd cotton polo Ögrönlar

Mango Man Striped open neck polo shirt Ögrönlar

Mango Pleated suit pants Byxor

Mango Snake print leggings Leggings & tights

Se alla