Esprit Crepe Jersey Svart - Dam Topp - xdrezi309-Damkläder

Esprit Crepe Jersey Svart - Dam Topp - xdrezi309-Damkläder

Esprit Topp Crepe Jersey - Svart - Dam
Gym King Svart muscle fit-sweatshirt med rund halsringning och ränder på sidan
Halti Pallas W Jacket Ytterkläder
Hanro MOMENTS MAXI BRIEF - Briefs - mineral röd Vackra billiga damkläder

Head FIONA DRESS - Sportklänning - royal blå magenta Vackra billiga damkläder

Det är premiär för Talent Acquisition-vloggen! Elin Filipp, HR Manager här på ReachMee, samtalar med inspirerande HR-profiler om aktuella ämnen i jakt på rekryteringsinsikter.  

FILA Sport-bh Moa Top - Vit - Dam
Helly Hansen CREW CLUB LS SHIRT Ögrönlar

Hermano Naturvit t-shirt med sidorand del av set

Det viktiga samarbetet med den rekryterande chefen i rekryteringsprocessen är inte alltid helt lätt och när det går snett kan det få konsekvenser i form av dålig kandidatupplevelse, att ni tappar kandidater eller att ni gör kostsamma felrekrytering. Samarbete och kommunikation är a och o när det kommer till att få det här samspelet att lyckas. Men det finns också en hel del fällor att falla i – här hjälper vi dig att undvika fem av dem.

Läs mer

Ämnen: FILA Träningslinne Teresa Tank - lila - Dam, FILA T-shirt Francis Tee - Blå - Herr, Fila URBAN CULOTTE 2 PACK - Briefs - grå Vackra billiga damkläder

Honey Punch LONG SLEEVE KEYHOLE - blås - ivory Vackra billiga damkläder

Elin Filipp är vår alldeles egna HR Manager som älskar AI, botar och att prata sourcing. Vad gör egentligen en HR manager på ReachMee? Och vad tycker Elin är den viktigaste trenden inom rekrytering just nu? Det och lite mer svarar Elin på i vårt koncept ”fem snabba med…”.

Läs mer

Ämnen: Filippa K CROSS BACK SWIMSUIT - Baddräkt - svart Vackra billiga damkläder, HR, Filippa K Emma Trousers Byxor

Houdini W's Venture Vest Ytterkläder

Nu när du lyckats med att skapa samsyn inom din organisation kring kompetensbehov och prioriteringar är det dags att ta nästa steg genom en inventering av den kompetens ni redan har och de behov organisationen ser att det behöver framöver, och därigenom göra en gapanalys.

Filippa K Kimono Shirt Dress Klänningar

Ämnen: rekryteringsprocess, gapanalys

HUGO Daranto  Svart randig pikétröja med ståkrage

Det pratas mycket om kandidatupplevelse och vi jobbar hårt för att även kandidater som inte får jobbet ska vara nöjda med rekryteringsprocessen. Men det är lätt att glömma att stor del av kandidatupplevelsen faktiskt speglas i hur transparent er rekryteringsprocess är. Första steget till inkluderande rekrytering börjar med att alla potentiella kandidater har samma möjlighet att söka jobbet. Skippa krångliga steg, onödig information och fokusera på den information ni faktiskt behöver. Men hur bygger du en inkluderande rekryteringsprocess och vad är det bra att fokusera på? Nedan listar vi tre steg som hjälper er att bli mer inkluderande i er rekrytering.

HUGO Anfröd182 Kostymer & kavajer

Läs mer

Ämnen: Filippa K Sasha Twill Blazer Ytterkläder, kompetensbaserad rekrytering, Filippa K Soft Sport Bandeau Strap Top Badkläder, rekryteringsprocess

HUGO KABECCI - Fodralklänning - svart Vackra billiga damkläder

Nu har det blivit dags för Robert Ventura, vår alldeles egna scrum master att få svara på några frågor i vårt koncept "fem snabba med...". Robert är vår första och enda scrum master och i denna artikel får ni veta lite mer om hur han hamnade på ReachMee, hans bästa tips på effektiv teambuilding och vad de bästa med hans jobb är. Så här svarade Robert på våra fem snabba...

Läs mer

Hummel Hive hmlARTHUR JACKET Ytterkläder

De flesta organisationer vittnar idag om utmaningar inom den strategiska planhalvan av HR. Det sker förändringar inom samhälle, teknologi, näringsliv och vårt mänskliga beteende vilket gör att det är mer utmanade än någonsin att attrahera, rekrytera, utveckla och behålla kompetenser till den egna organisationen.

Filippa K TENCEL ELBOW SLEEVE - T-shirt - bas - svart Vackra billiga damkläder

Ämnen: FIVEUNITS Angelie 238 Zip, svart Jeggin, Pants Byxor, kompetensförsörjning

Hunkemöller Brianna bx string r Trosor

Kommer ni ihåg att publicera anställningsannonserna på intranätet eller i en intern kanal där era anställda ser den? Det finns flera orsaker till att detta är bra att göra, delvis för att sprida information internt för potentiell internrekrytering men också för möjligheterna till extern delning av annonsen med hjälp av era medarbetare. Personer som funderar på att byta jobb är många gånger villiga att gå ner i lön i utbyte mot karriärmöjligheter och spännande arbetsuppgifter. Har du råd att förlora en duktig anställd för att det inte finns tydliga karriär- och utvecklingsmöjligheter internt?

Flounce London Petite Flerfärgad ormskinnsmönstrad miniklänning med snurrad knut fram

Ämnen: Forét FROG SHIRT Ögrönlar, Forever New Blommiga vida byxor med hög midja del av set

IBEN svart Dress Klänningar

Vad innebär det egentligen att rekrytera på potential och så kallade soft skills? Hur ska man tänka och vad kan ni vinna på det som organisation? Det och lite till reder vi ut i den här artikeln.

Fransa Beflower 1 Top Ögrönlar

Ämnen: Rekrytering, soft skills

Ilse Jacobsen Byxor Vaiha01 Pants - rosa - Dam

Digitaliseringen har förändrat, och kommer att fortsätta förändra, sättet vi arbetar på. Du som arbetar på HR har en central roll i denna förändringsresa eftersom det inte bara handlar om nya system och verktyg utan också förmågan att utveckla medarbetare i rätt riktning. Läs mer om detta, och svara på en undersökning med fokus på digital transformation som testleverantören cut-e just nu utför.

Fransa Zablazer 1 Blazer Ytterkläder
Ilse Jacobsen Tunika T-shirt99 - Svart - Dam

InWear Klänning Beretta Short Dress - Svart - Dam

I ReachMees blogg hittar du allt du vill och behöver veta om rekrytering. Lär dig mer om allt ifrån karriärsidor till att attrahera kandidater, arbeta med employer branding och att lyckas med er jobbannonsering. Självfallet hittar du även information om rekryteringsprocessen, metoder för urval och att praktisk genomföra lyckade rekryteringar.

Prenumerera på vår blogg så får du varje vecka hem de senaste artiklarna direkt till din inkorg.

InWear Tröja Rumi V-neck - rosa - Dam

IVY & OAK Maxiklänning - röd Vackra billiga damkläder

IZOD HUNTINGTON GRAPHIC TEE Ögrönlar

J. Lindeberg Lisette Silky Cotton Klänningar

Se alla