J.LINDEBERG PEKA - - ocean blå Vackra billiga damkläder Piké xdrezi2975-Fashion Kläder

J.LINDEBERG PEKA - - ocean blå Vackra billiga damkläder Piké xdrezi2975-Fashion Kläder

J.LINDEBERG PEKA - Piké - ocean blå Vackra billiga damkläder
Lee Skjorta Buttondown - Natur - Herr
Lee T-shirt Botanical Tee - Svart - Herr
Les Deux Psycadelic Swimshorts Badkläder

Levete Room Topp LR Alvina 13 - Vit - Dam

Det är premiär för Talent Acquisition-vloggen! Elin Filipp, HR Manager här på ReachMee, samtalar med inspirerande HR-profiler om aktuella ämnen i jakt på rekryteringsinsikter.  

JDY JDYKIMMI BUTTON SKIRT - A-linjekjol - cloud dancer Vackra billiga damkläder
Lexington Jacka Wallis Long Jacket - Svart - Dam

LF Markey Fat Boys Hängselbyxor

Det viktiga samarbetet med den rekryterande chefen i rekryteringsprocessen är inte alltid helt lätt och när det går snett kan det få konsekvenser i form av dålig kandidatupplevelse, att ni tappar kandidater eller att ni gör kostsamma felrekrytering. Samarbete och kommunikation är a och o när det kommer till att få det här samspelet att lyckas. Men det finns också en hel del fällor att falla i – här hjälper vi dig att undvika fem av dem.

Läs mer

Ämnen: JDY JDYPULLI - Stickad tröja - cloud dancer Vackra billiga damkläder, JDY JDYSARA SKIRT BOX - A-linjekjol - svart denim Vackra billiga damkläder, JDY JDYSTAR 3 4 OFF SHOULDER DRESS - Vardagsklänning - blå depths cloud dancer Vackra billiga damkläder

Lindex Svart osynlig stringtrosa med hög midja

Elin Filipp är vår alldeles egna HR Manager som älskar AI, botar och att prata sourcing. Vad gör egentligen en HR manager på ReachMee? Och vad tycker Elin är den viktigaste trenden inom rekrytering just nu? Det och lite mer svarar Elin på i vårt koncept ”fem snabba med…”.

Läs mer

Ämnen: JDY JDYTRICK TREATS FRILL DRESS - Vardagsklänning - sky captain sandshell Vackra billiga damkläder, HR, JDY Kofta - svart Vackra billiga damkläder

Lipsy Vit stickad midiklänning med djup urringning

Nu när du lyckats med att skapa samsyn inom din organisation kring kompetensbehov och prioriteringar är det dags att ta nästa steg genom en inventering av den kompetens ni redan har och de behov organisationen ser att det behöver framöver, och därigenom göra en gapanalys.

JDY Stickad tröja - grön sheen Vackra billiga damkläder

Ämnen: rekryteringsprocess, gapanalys

Little Mistress Plus Omlottlagd maxiklänning i metallic-färgade ränder med spetspaneler

Det pratas mycket om kandidatupplevelse och vi jobbar hårt för att även kandidater som inte får jobbet ska vara nöjda med rekryteringsprocessen. Men det är lätt att glömma att stor del av kandidatupplevelsen faktiskt speglas i hur transparent er rekryteringsprocess är. Första steget till inkluderande rekrytering börjar med att alla potentiella kandidater har samma möjlighet att söka jobbet. Skippa krångliga steg, onödig information och fokusera på den information ni faktiskt behöver. Men hur bygger du en inkluderande rekryteringsprocess och vad är det bra att fokusera på? Nedan listar vi tre steg som hjälper er att bli mer inkluderande i er rekrytering.

Lost Ink POCKET DETAIL - Skjorta - svart Vackra billiga damkläder

Läs mer

Ämnen: Joelle Linne Aruba - Svart - Dam, kompetensbaserad rekrytering, Joelle Tunika Wildflower - Svart - Dam, rekryteringsprocess

Lyle & Scott T-shirt med färgblock i vit rosa

Nu har det blivit dags för Robert Ventura, vår alldeles egna scrum master att få svara på några frågor i vårt koncept "fem snabba med...". Robert är vår första och enda scrum master och i denna artikel får ni veta lite mer om hur han hamnade på ReachMee, hans bästa tips på effektiv teambuilding och vad de bästa med hans jobb är. Så här svarade Robert på våra fem snabba...

Läs mer

Lyle & Scott Sport Innes Zip Through Padded Gilet Ytterkläder

De flesta organisationer vittnar idag om utmaningar inom den strategiska planhalvan av HR. Det sker förändringar inom samhälle, teknologi, näringsliv och vårt mänskliga beteende vilket gör att det är mer utmanade än någonsin att attrahera, rekrytera, utveckla och behålla kompetenser till den egna organisationen.

JoJo Maman Bébé Topp - svart Vackra billiga damkläder

Ämnen: Jumperfabriken Cardigan Siv Cotton - Röd - Dam, kompetensförsörjning

Mads Nørgaard Coburg Sonic Ögrönlar

Kommer ni ihåg att publicera anställningsannonserna på intranätet eller i en intern kanal där era anställda ser den? Det finns flera orsaker till att detta är bra att göra, delvis för att sprida information internt för potentiell internrekrytering men också för möjligheterna till extern delning av annonsen med hjälp av era medarbetare. Personer som funderar på att byta jobb är många gånger villiga att gå ner i lön i utbyte mot karriärmöjligheter och spännande arbetsuppgifter. Har du råd att förlora en duktig anställd för att det inte finns tydliga karriär- och utvecklingsmöjligheter internt?

Junarosa Randiga shorts med knytning i midjan

Ämnen: Junarosa Jacka jrKarisa LS Short PU Jacket - Svart - Dam, Junarosa Klänning jrTanine Keenan Dress - Blå - Dam

MAGIC Bodyfashion VA VA VOOM - Axelbandslös bh Multifunktionsbh - svart Vackra billiga damkläder

Vad innebär det egentligen att rekrytera på potential och så kallade soft skills? Hur ska man tänka och vad kan ni vinna på det som organisation? Det och lite till reder vi ut i den här artikeln.

Just Junkies Flex Bistretch 2.0 Byxor

Ämnen: Rekrytering, soft skills

Maidenform Shapingtrosa Sleek Smoothers 2-pack - Svart - Dam

Digitaliseringen har förändrat, och kommer att fortsätta förändra, sättet vi arbetar på. Du som arbetar på HR har en central roll i denna förändringsresa eftersom det inte bara handlar om nya system och verktyg utan också förmågan att utveckla medarbetare i rätt riktning. Läs mer om detta, och svara på en undersökning med fokus på digital transformation som testleverantören cut-e just nu utför.

Kaffe AMBER V NECK - Tunika - chalk Vackra billiga damkläder
Mamalicious Mammakläder Rutig kjol i jersey

MAMALICIOUS MLLUNA PINTUC - Pennkjol - dark grå Vackra billiga damkläder

I ReachMees blogg hittar du allt du vill och behöver veta om rekrytering. Lär dig mer om allt ifrån karriärsidor till att attrahera kandidater, arbeta med employer branding och att lyckas med er jobbannonsering. Självfallet hittar du även information om rekryteringsprocessen, metoder för urval och att praktisk genomföra lyckade rekryteringar.

Prenumerera på vår blogg så får du varje vecka hem de senaste artiklarna direkt till din inkorg.

Mango Vita vida byxor med elastisk linning

Mango Buttoned linen blend dress Klänningar

Mango Dark denim shorts Shorts

Mango Knot detail blouse Ögrönlar

Se alla