IVY OAK SLEEVE - blås - sand Vackra billiga damkläder & BLOUSE xdrezi2809-Fashion Kläder

IVY OAK SLEEVE - blås - sand Vackra billiga damkläder & BLOUSE xdrezi2809-Fashion Kläder

IVY & OAK SLEEVE BLOUSE - blås - sand Vackra billiga damkläder
Lauren Ralph Lauren NI STRTCH SLD POPLN FITTED WARREN L Ögrönlar
Lauren Ralph Lauren SLICKER PU SLICKER W AT HOOD Ytterkläder
Lauren kvinnor Keyhole Stretch Jersey Dress Klänningar

Lee Denimjacka Rider, slim fit - Blå - Dam

Det är premiär för Talent Acquisition-vloggen! Elin Filipp, HR Manager här på ReachMee, samtalar med inspirerande HR-profiler om aktuella ämnen i jakt på rekryteringsinsikter.  

Jack & Jones T-shirt jprAlbert Tee SS - Svart - Herr
Lee Jeans Rider - Blå - Herr

Lee Pikétröja Pique Polo - Vit - Herr

Det viktiga samarbetet med den rekryterande chefen i rekryteringsprocessen är inte alltid helt lätt och när det går snett kan det få konsekvenser i form av dålig kandidatupplevelse, att ni tappar kandidater eller att ni gör kostsamma felrekrytering. Samarbete och kommunikation är a och o när det kommer till att få det här samspelet att lyckas. Men det finns också en hel del fällor att falla i – här hjälper vi dig att undvika fem av dem.

Läs mer

Ämnen: Jack & Jones T-shirt jprSean. blå. Tee SS Crew Neck - Grå - Herr, Jack Wills Blakeshall Blå badshorts, Jack Wills Holcombe Sweatshirt med raglanärmar och logga

Les Deux Piece Sweatshirt Ögrönlar

Elin Filipp är vår alldeles egna HR Manager som älskar AI, botar och att prata sourcing. Vad gör egentligen en HR manager på ReachMee? Och vad tycker Elin är den viktigaste trenden inom rekrytering just nu? Det och lite mer svarar Elin på i vårt koncept ”fem snabba med…”.

Läs mer

Ämnen: Jacqueline de Yong blås jdyKorinna S L Top - Vit - Dam, HR, Jacqueline de Yong Kavaj jdyJudy Faux Suede Short Jacket - Svart - Dam

Levete Room Topp LR Any 2 - lila - Dam

Nu när du lyckats med att skapa samsyn inom din organisation kring kompetensbehov och prioriteringar är det dags att ta nästa steg genom en inventering av den kompetens ni redan har och de behov organisationen ser att det behöver framöver, och därigenom göra en gapanalys.

Jacqueline de Yong Topp jdyAva L S Top - Vit - Dam

Ämnen: rekryteringsprocess, gapanalys

Lexington Klänning Jen Knit Dress - Blå - Dam

Det pratas mycket om kandidatupplevelse och vi jobbar hårt för att även kandidater som inte får jobbet ska vara nöjda med rekryteringsprocessen. Men det är lätt att glömma att stor del av kandidatupplevelsen faktiskt speglas i hur transparent er rekryteringsprocess är. Första steget till inkluderande rekrytering börjar med att alla potentiella kandidater har samma möjlighet att söka jobbet. Skippa krångliga steg, onödig information och fokusera på den information ni faktiskt behöver. Men hur bygger du en inkluderande rekryteringsprocess och vad är det bra att fokusera på? Nedan listar vi tre steg som hjälper er att bli mer inkluderande i er rekrytering.

Life Is Beautiful Unisex Batikfärgad t-shirt i overStorlek-modell

Läs mer

Ämnen: Jaded London Svarta ormskinnsmönstrade byxor i PU, kompetensbaserad rekrytering, JBS JBS 2 pack singlet bamboo, rekryteringsprocess

Lindbergh Skjorta Linen Shirt S S - Vit - Herr

Nu har det blivit dags för Robert Ventura, vår alldeles egna scrum master att få svara på några frågor i vårt koncept "fem snabba med...". Robert är vår första och enda scrum master och i denna artikel får ni veta lite mer om hur han hamnade på ReachMee, hans bästa tips på effektiv teambuilding och vad de bästa med hans jobb är. Så här svarade Robert på våra fem snabba...

Läs mer

LingaDore DAILY - String - ivory Vackra billiga damkläder

De flesta organisationer vittnar idag om utmaningar inom den strategiska planhalvan av HR. Det sker förändringar inom samhälle, teknologi, näringsliv och vårt mänskliga beteende vilket gör att det är mer utmanade än någonsin att attrahera, rekrytera, utveckla och behålla kompetenser till den egna organisationen.

JDY ÄRMELN LOCKERES - blås - blå horizon Vackra billiga damkläder

Ämnen: JDY JDYAPPA SCALLOP - blås - woodrosa Vackra billiga damkläder, kompetensförsörjning

Liquor N Poker Svarta skinny jeans med blekta sidor

Kommer ni ihåg att publicera anställningsannonserna på intranätet eller i en intern kanal där era anställda ser den? Det finns flera orsaker till att detta är bra att göra, delvis för att sprida information internt för potentiell internrekrytering men också för möjligheterna till extern delning av annonsen med hjälp av era medarbetare. Personer som funderar på att byta jobb är många gånger villiga att gå ner i lön i utbyte mot karriärmöjligheter och spännande arbetsuppgifter. Har du råd att förlora en duktig anställd för att det inte finns tydliga karriär- och utvecklingsmöjligheter internt?

JDY JDYGEGGO ANCLE PANT - Tygbyxor - thyme Vackra billiga damkläder

Ämnen: JDY JDYJUNE - blås - cloud dancer Vackra billiga damkläder, JDY JDYPINTO MIDI DRESS - Skjortklänning - woodrosa Vackra billiga damkläder

Lyle & Scott ljusblå t-shirt med konstrasterande kantband

Vad innebär det egentligen att rekrytera på potential och så kallade soft skills? Hur ska man tänka och vad kan ni vinna på det som organisation? Det och lite till reder vi ut i den här artikeln.

JDY JDYYAKINI SINGLET - Linne - tangerine tango Vackra billiga damkläder

Ämnen: Rekrytering, soft skills

Lyle & Scott Pique Stripe Polo Shirt Ögrönlar

Digitaliseringen har förändrat, och kommer att fortsätta förändra, sättet vi arbetar på. Du som arbetar på HR har en central roll i denna förändringsresa eftersom det inte bara handlar om nya system och verktyg utan också förmågan att utveckla medarbetare i rätt riktning. Läs mer om detta, och svara på en undersökning med fokus på digital transformation som testleverantören cut-e just nu utför.

Joelle blås Begonia - Blå - Dam
Mads Nørgaard 100% Wool Klemens Zip Ögrönlar

Mads Nørgaard TEASY - T-shirt - bas - vit Vackra billiga damkläder

I ReachMees blogg hittar du allt du vill och behöver veta om rekrytering. Lär dig mer om allt ifrån karriärsidor till att attrahera kandidater, arbeta med employer branding och att lyckas med er jobbannonsering. Självfallet hittar du även information om rekryteringsprocessen, metoder för urval och att praktisk genomföra lyckade rekryteringar.

Prenumerera på vår blogg så får du varje vecka hem de senaste artiklarna direkt till din inkorg.

MAGIC Bodyfashion TUMMY SQUEEZER - Shapewear - svart Vackra billiga damkläder

Maidenform SLEEK SMOOTHERS - Shapewear - paris nude Vackra billiga damkläder

Mamalicious Monokrom randig mamma-t-shirtklänning i minimodell med dragsko

MAMALICIOUS MLNEWMIVANA CAP DRESS - Cocktailklänning - rosa Vackra billiga damkläder

Se alla