Ilse Tunika T-shirt99 Svart - Dam Jacobsen - xdrezi2673-Damkläder

Ilse Tunika T-shirt99 Svart - Dam Jacobsen - xdrezi2673-Damkläder

Ilse Jacobsen Tunika T-shirt99 - Svart - Dam
Lacoste T-shirt - bas - ruisseau Vackra billiga damkläder
LASCANA Push up-bh - svart eggplant Vackra billiga damkläder
Lauren Ralph Lauren Buttoned Cotton Blend Sweater Ögrönlar

Lauren Ralph Lauren Glen Plaid Jacquard Knit Dress Klänningar

Det är premiär för Talent Acquisition-vloggen! Elin Filipp, HR Manager här på ReachMee, samtalar med inspirerande HR-profiler om aktuella ämnen i jakt på rekryteringsinsikter.  

Jack & Jones Premium Skjorta med farfarskrage och smal passform
Lauren Ralph Lauren Logo Striped Cotton Tee Ögrönlar

Lauren Ralph Lauren Satin Trim Tuxedo Jacket Ytterkläder

Det viktiga samarbetet med den rekryterande chefen i rekryteringsprocessen är inte alltid helt lätt och när det går snett kan det få konsekvenser i form av dålig kandidatupplevelse, att ni tappar kandidater eller att ni gör kostsamma felrekrytering. Samarbete och kommunikation är a och o när det kommer till att få det här samspelet att lyckas. Men det finns också en hel del fällor att falla i – här hjälper vi dig att undvika fem av dem.

Läs mer

Ämnen: Jack & Jones Skjorta jorChris Shirt LS One Pocket - Grön - Herr, Jack & Jones Skjorta jprArizona Flower Shirt L S Pre, slim fit - Grå - Herr, Jack & Jones Skjorta jprDouglas Shirt L S One Pocket, slim fit - Vit - Herr

Lee CHORE JACKET - Jeansjacka - power blå Vackra billiga damkläder

Elin Filipp är vår alldeles egna HR Manager som älskar AI, botar och att prata sourcing. Vad gör egentligen en HR manager på ReachMee? Och vad tycker Elin är den viktigaste trenden inom rekrytering just nu? Det och lite mer svarar Elin på i vårt koncept ”fem snabba med…”.

Läs mer

Ämnen: Jack & Jones Sweatshirt jcoFrank Sweat Hood - Blå - Herr, HR, Jack & Jones Sweatshirt jorFloral Pocket Sweat - Blå - Herr

Lee Jeans Rider - Grå - Herr

Nu när du lyckats med att skapa samsyn inom din organisation kring kompetensbehov och prioriteringar är det dags att ta nästa steg genom en inventering av den kompetens ni redan har och de behov organisationen ser att det behöver framöver, och därigenom göra en gapanalys.

Jack & Jones Tröja jcoGunner Knit Crew Neck - lila - Herr

Ämnen: rekryteringsprocess, gapanalys

Lee SCARLETT CROPPED - Jeans Skinny Fit - svart rinse Vackra billiga damkläder

Det pratas mycket om kandidatupplevelse och vi jobbar hårt för att även kandidater som inte får jobbet ska vara nöjda med rekryteringsprocessen. Men det är lätt att glömma att stor del av kandidatupplevelsen faktiskt speglas i hur transparent er rekryteringsprocess är. Första steget till inkluderande rekrytering börjar med att alla potentiella kandidater har samma möjlighet att söka jobbet. Skippa krångliga steg, onödig information och fokusera på den information ni faktiskt behöver. Men hur bygger du en inkluderande rekryteringsprocess och vad är det bra att fokusera på? Nedan listar vi tre steg som hjälper er att bli mer inkluderande i er rekrytering.

Lee T-shirt Färgblock Tee - Vit - Dam

Läs mer

Ämnen: Jack & Jones T-shirt Basic O-Neck Tee L S - Vit - Herr, kompetensbaserad rekrytering, Jack & Jones T-shirt jcoMars Tee SS Crew Neck - Guld - Herr, rekryteringsprocess

Levete Room ALFA - Tygbyxor - sand Vackra billiga damkläder

Nu har det blivit dags för Robert Ventura, vår alldeles egna scrum master att få svara på några frågor i vårt koncept "fem snabba med...". Robert är vår första och enda scrum master och i denna artikel får ni veta lite mer om hur han hamnade på ReachMee, hans bästa tips på effektiv teambuilding och vad de bästa med hans jobb är. Så här svarade Robert på våra fem snabba...

Läs mer

Lexington Clothing Casey Jeans Jeans

De flesta organisationer vittnar idag om utmaningar inom den strategiska planhalvan av HR. Det sker förändringar inom samhälle, teknologi, näringsliv och vårt mänskliga beteende vilket gör att det är mer utmanade än någonsin att attrahera, rekrytera, utveckla och behålla kompetenser till den egna organisationen.

Jack & Jones T-shirt jorMillennium Tee SS Crew Neck - Grå - Herr

Ämnen: Jack & Jones T-shirt jorVole Tee SS Crew Neck - Blå - Herr, kompetensförsörjning

Lexington Skjorta Vanja Lyocell Shirt - Grön - Dam

Kommer ni ihåg att publicera anställningsannonserna på intranätet eller i en intern kanal där era anställda ser den? Det finns flera orsaker till att detta är bra att göra, delvis för att sprida information internt för potentiell internrekrytering men också för möjligheterna till extern delning av annonsen med hjälp av era medarbetare. Personer som funderar på att byta jobb är många gånger villiga att gå ner i lön i utbyte mot karriärmöjligheter och spännande arbetsuppgifter. Har du råd att förlora en duktig anställd för att det inte finns tydliga karriär- och utvecklingsmöjligheter internt?

Jack Wills Callington Marinblå sweatshirt med rund halsringning och tryck

Ämnen: Jack Wills Staplecross Marinblå pikétröja med lång ärm, Jacqueline de Yong blås jdyKorinna S L Top - Blå - Dam

Lindbergh T-shirt Print Tee S S - Blå - Herr

Vad innebär det egentligen att rekrytera på potential och så kallade soft skills? Hur ska man tänka och vad kan ni vinna på det som organisation? Det och lite till reder vi ut i den här artikeln.

Jaded London Festival Tigermönstrad skjorta i regnbågsfärger del av set

Ämnen: Rekrytering, soft skills

Lipsy Petite Svart jumpsuit i funktionsmodell med knappar

Digitaliseringen har förändrat, och kommer att fortsätta förändra, sättet vi arbetar på. Du som arbetar på HR har en central roll i denna förändringsresa eftersom det inte bara handlar om nya system och verktyg utan också förmågan att utveckla medarbetare i rätt riktning. Läs mer om detta, och svara på en undersökning med fokus på digital transformation som testleverantören cut-e just nu utför.

JBS JBS, socks bamboo 7 pairs box Strumpor
Lockstock Grårutig Harringtonjacka med smal passform del av set

Luhta ELEONOORA - Huvtröja med dragkedja - dunkelblå Vackra billiga damkläder

I ReachMees blogg hittar du allt du vill och behöver veta om rekrytering. Lär dig mer om allt ifrån karriärsidor till att attrahera kandidater, arbeta med employer branding och att lyckas med er jobbannonsering. Självfallet hittar du även information om rekryteringsprocessen, metoder för urval och att praktisk genomföra lyckade rekryteringar.

Prenumerera på vår blogg så får du varje vecka hem de senaste artiklarna direkt till din inkorg.

Lyle & Scott Harridge SS Large Logo T Shirt Ögrönlar

Mademoiselle R Sweatshirt - Grön - Dam

Mads Nørgaard Recycled Jersey Thor Ögrönlar

MAGIC Bodyfashion Shapewear - rosa Vackra billiga damkläder

Se alla