Hummel Hive hmlASMUS JACKET Ytterkläder xdrezi2475-Herrkläder

Hummel Hive hmlASMUS JACKET Ytterkläder xdrezi2475-Herrkläder

Hummel Hive hmlASMUS JACKET Ytterkläder
La rödoute Collections Rak skjorta med ståkrage och lång ärm - rosa - Dam
La rödoute Collections Skjorta med ståkrage och lång ärm - Vit - Dam
La rödoute Collections Topp med textmotiv, rund halsringning och kort ärm - Vit - Dam

La rödoute Finstickat linne - Gul - Dam

Det är premiär för Talent Acquisition-vloggen! Elin Filipp, HR Manager här på ReachMee, samtalar med inspirerande HR-profiler om aktuella ämnen i jakt på rekryteringsinsikter.  

Jack & Jones Core Vit kortärmad skjorta i smal passform med platt krage och heltäckande loggamönster
La rödoute Smårutig kjol i rak, kort modell - Svart - Dam

Lacoste Marinblå pikétröja med smal passform

Det viktiga samarbetet med den rekryterande chefen i rekryteringsprocessen är inte alltid helt lätt och när det går snett kan det få konsekvenser i form av dålig kandidatupplevelse, att ni tappar kandidater eller att ni gör kostsamma felrekrytering. Samarbete och kommunikation är a och o när det kommer till att få det här samspelet att lyckas. Men det finns också en hel del fällor att falla i – här hjälper vi dig att undvika fem av dem.

Läs mer

Ämnen: Jack & Jones Essentials Vit skjorta i linneblandning med smal passform och murarkrage, Jack & Jones Kamouflagemönstrade strumpor i 4-pack, Jack & Jones Originals Grå mönstrad t-shirt med Beste buds -tryck i neon

LASCANA MULTIWAY - Axelbandslös bh Multifunktionsbh - vit Vackra billiga damkläder

Elin Filipp är vår alldeles egna HR Manager som älskar AI, botar och att prata sourcing. Vad gör egentligen en HR manager på ReachMee? Och vad tycker Elin är den viktigaste trenden inom rekrytering just nu? Det och lite mer svarar Elin på i vårt koncept ”fem snabba med…”.

Mer produktinformation

  • 100% polyester wov
  • En modern twist på en sportig klassiker
  • Foder i meshmaterial för ett ökat luftflöde
  • Fickor med dragkedja
  • Maskintvätt i högst 40˚C
Läs mer

Ämnen: Jack & Jones Originals Vit och blå raglan-t-shirt i longline-modell med rundad nederkant, HR, Jack & Jones Post Malone Vit t-shirt med tryck på ryggen

Lauren Ralph Lauren CLAIRE - Fodralklänning - belle rosa wheat Vackra billiga damkläder

Nu när du lyckats med att skapa samsyn inom din organisation kring kompetensbehov och prioriteringar är det dags att ta nästa steg genom en inventering av den kompetens ni redan har och de behov organisationen ser att det behöver framöver, och därigenom göra en gapanalys.

Jack & Jones Premium Vit randig t-shirt med rå nederkant

Ämnen: rekryteringsprocess, gapanalys

Lauren Ralph Lauren Homewear LRL SH.SL. ROUNDED COLLAR & BOXER PJ SET Sov och loungeplagg

Det pratas mycket om kandidatupplevelse och vi jobbar hårt för att även kandidater som inte får jobbet ska vara nöjda med rekryteringsprocessen. Men det är lätt att glömma att stor del av kandidatupplevelsen faktiskt speglas i hur transparent er rekryteringsprocess är. Första steget till inkluderande rekrytering börjar med att alla potentiella kandidater har samma möjlighet att söka jobbet. Skippa krångliga steg, onödig information och fokusera på den information ni faktiskt behöver. Men hur bygger du en inkluderande rekryteringsprocess och vad är det bra att fokusera på? Nedan listar vi tre steg som hjälper er att bli mer inkluderande i er rekrytering.

Lauren Ralph Lauren NI STRTCH SLD POPLN FITTED WARREN L Ögrönlar

Läs mer

Ämnen: Jack & Jones Byxor jprSolaris Trouser Noos, super slim - Grå - Herr, kompetensbaserad rekrytering, Jack & Jones Essentials Vit longline-t-shirt med djup halsringning, rekryteringsprocess

Lauren Ralph Lauren Striped Linen Blend Tee Ögrönlar

Nu har det blivit dags för Robert Ventura, vår alldeles egna scrum master att få svara på några frågor i vårt koncept "fem snabba med...". Robert är vår första och enda scrum master och i denna artikel får ni veta lite mer om hur han hamnade på ReachMee, hans bästa tips på effektiv teambuilding och vad de bästa med hans jobb är. Så här svarade Robert på våra fem snabba...

Läs mer

Lavish Alice Vita figursydda byxor med vida ben och skärp

De flesta organisationer vittnar idag om utmaningar inom den strategiska planhalvan av HR. Det sker förändringar inom samhälle, teknologi, näringsliv och vårt mänskliga beteende vilket gör att det är mer utmanade än någonsin att attrahera, rekrytera, utveckla och behålla kompetenser till den egna organisationen.

Jack & Jones Jacka jcoNew Carter Jacket - Svart - Herr

Ämnen: Jack & Jones JCODRIVER ANORAK Ytterkläder, kompetensförsörjning

Lee Jeans JODEE Jeans

Kommer ni ihåg att publicera anställningsannonserna på intranätet eller i en intern kanal där era anställda ser den? Det finns flera orsaker till att detta är bra att göra, delvis för att sprida information internt för potentiell internrekrytering men också för möjligheterna till extern delning av annonsen med hjälp av era medarbetare. Personer som funderar på att byta jobb är många gånger villiga att gå ner i lön i utbyte mot karriärmöjligheter och spännande arbetsuppgifter. Har du råd att förlora en duktig anställd för att det inte finns tydliga karriär- och utvecklingsmöjligheter internt?

Jack & Jones JJELOGO TEE SS CREW NECK 2 COL SS19 NOOS Ögrönlar

Ämnen: Jack & Jones JPRCANTON BLA. TEE SS CREW NECK Ögrönlar, Jack & Jones Jultröja jorSnowman Knit Crew Neck - Brun - Herr

Lee Topp Graphic Tee - Multi - Dam

Vad innebär det egentligen att rekrytera på potential och så kallade soft skills? Hur ska man tänka och vad kan ni vinna på det som organisation? Det och lite till reder vi ut i den här artikeln.

Jack & Jones Skjorta jorTyler Shirt SS Org - Blå - Herr

Ämnen: Rekrytering, soft skills

Les Girls Les Boys LEOPARD MINI TRIANGLE - Bikiniögrönl - gul Vackra billiga damkläder

Digitaliseringen har förändrat, och kommer att fortsätta förändra, sättet vi arbetar på. Du som arbetar på HR har en central roll i denna förändringsresa eftersom det inte bara handlar om nya system och verktyg utan också förmågan att utveckla medarbetare i rätt riktning. Läs mer om detta, och svara på en undersökning med fokus på digital transformation som testleverantören cut-e just nu utför.

Jack & Jones Sweatshirt jcoDaxi Sweat Crew Neck - Blå - Herr
Lexington Clothing Clive Twill Shirt Ögrönlar

Lexington Tröja Ana Cotton Bamboo Sweater - Grå - Dam

I ReachMees blogg hittar du allt du vill och behöver veta om rekrytering. Lär dig mer om allt ifrån karriärsidor till att attrahera kandidater, arbeta med employer branding och att lyckas med er jobbannonsering. Självfallet hittar du även information om rekryteringsprocessen, metoder för urval och att praktisk genomföra lyckade rekryteringar.

Prenumerera på vår blogg så får du varje vecka hem de senaste artiklarna direkt till din inkorg.

Lindbergh Leather jacket Ytterkläder

Line of Oslo Parton flower Ögrönlar

Liquor N Poker Stentvättad jeansjacka med neongrönt parti

Lollys Laundry Veronica Dress Klänningar

Se alla