Hope Trouser Byxor Wind xdrezi2309-Damkläder

Hope Trouser Byxor Wind xdrezi2309-Damkläder

Hope Wind Trouser Byxor
La Perla PADDED BANDEAUX WITH WIRE - Axelbandslös bh Multifunktionsbh - nude Vackra billiga damkläder
La rödoute Collections blås - lila - Dam
La rödoute Collections Finstickad tröja med rund krage - rosa - Dam

La rödoute Collections Kavaj - rosa - Dam

Det är premiär för Talent Acquisition-vloggen! Elin Filipp, HR Manager här på ReachMee, samtalar med inspirerande HR-profiler om aktuella ämnen i jakt på rekryteringsinsikter.  

IZOD DOCKSIDE ISLAND PRINT POLO Ögrönlar
La rödoute Collections Linne med brödtarrygg, ekologisk bomull - Blå - Dam

La rödoute Collections Rak jeansklänning med rund halsringning och kort ärm - Röd - Dam

Det viktiga samarbetet med den rekryterande chefen i rekryteringsprocessen är inte alltid helt lätt och när det går snett kan det få konsekvenser i form av dålig kandidatupplevelse, att ni tappar kandidater eller att ni gör kostsamma felrekrytering. Samarbete och kommunikation är a och o när det kommer till att få det här samspelet att lyckas. Men det finns också en hel del fällor att falla i – här hjälper vi dig att undvika fem av dem.

Läs mer

Ämnen: IZOD SALTWATER ALL OVER PALM SHORT Badkläder, IZOD ST PETE GRAPHIC TEE Ögrönlar, J. Lindeberg Althea Ring Loop Sweat Ögrönlar

La rödoute Collections Topp med rund halsringning och textmotiv - Vit - Dam

Elin Filipp är vår alldeles egna HR Manager som älskar AI, botar och att prata sourcing. Vad gör egentligen en HR manager på ReachMee? Och vad tycker Elin är den viktigaste trenden inom rekrytering just nu? Det och lite mer svarar Elin på i vårt koncept ”fem snabba med…”.

Mer produktinformation

  • 54% polyester, 44% ull, 2% elastan
  • Maskintvätt i högst 40˚C
Läs mer

Ämnen: J. Lindeberg Hopper PP UNC Tech Travel Kostymer & kavajer, HR, J. Lindeberg Lany Smooth Jersey Ögrönlar

La rödoute Grovstickad tröja i bomull med kort ärm - Natur - Dam

Nu när du lyckats med att skapa samsyn inom din organisation kring kompetensbehov och prioriteringar är det dags att ta nästa steg genom en inventering av den kompetens ni redan har och de behov organisationen ser att det behöver framöver, och därigenom göra en gapanalys.

J. Lindeberg Silo Jersey Tee Ögrönlar

Ämnen: rekryteringsprocess, gapanalys

La rödoute Utställd klänning med vid halsringning och trekvartslång ärm - Grön - Dam

Det pratas mycket om kandidatupplevelse och vi jobbar hårt för att även kandidater som inte får jobbet ska vara nöjda med rekryteringsprocessen. Men det är lätt att glömma att stor del av kandidatupplevelsen faktiskt speglas i hur transparent er rekryteringsprocess är. Första steget till inkluderande rekrytering börjar med att alla potentiella kandidater har samma möjlighet att söka jobbet. Skippa krångliga steg, onödig information och fokusera på den information ni faktiskt behöver. Men hur bygger du en inkluderande rekryteringsprocess och vad är det bra att fokusera på? Nedan listar vi tre steg som hjälper er att bli mer inkluderande i er rekrytering.

Lacoste Shadow Marinblå t-shirt med logga

Läs mer

Ämnen: J.CREW PERFECT FIT TURTLENECK - Långärmad tröja - navy Vackra billiga damkläder, kompetensbaserad rekrytering, J.CREW SLIM PERFECT - Linne - navy Vackra billiga damkläder, rekryteringsprocess

Lady Avenue Silk Jersey Nightgown w.sleeve Sov och loungeplagg

Nu har det blivit dags för Robert Ventura, vår alldeles egna scrum master att få svara på några frågor i vårt koncept "fem snabba med...". Robert är vår första och enda scrum master och i denna artikel får ni veta lite mer om hur han hamnade på ReachMee, hans bästa tips på effektiv teambuilding och vad de bästa med hans jobb är. Så här svarade Robert på våra fem snabba...

Läs mer

LASCANA WIRE TANKINI - Bikiniögrönl - navy turquois Vackra billiga damkläder

De flesta organisationer vittnar idag om utmaningar inom den strategiska planhalvan av HR. Det sker förändringar inom samhälle, teknologi, näringsliv och vårt mänskliga beteende vilket gör att det är mer utmanade än någonsin att attrahera, rekrytera, utveckla och behålla kompetenser till den egna organisationen.

J.Lindeberg Huvtröja Teodora JL sweatshirt - Blå - Dam

Ämnen: J.Lindeberg Manchesterbyxa Study Cord - Svart - Dam, kompetensförsörjning

Lauren Ralph Lauren Embroideröd Striped Button Down Shirt Ögrönlar

Kommer ni ihåg att publicera anställningsannonserna på intranätet eller i en intern kanal där era anställda ser den? Det finns flera orsaker till att detta är bra att göra, delvis för att sprida information internt för potentiell internrekrytering men också för möjligheterna till extern delning av annonsen med hjälp av era medarbetare. Personer som funderar på att byta jobb är många gånger villiga att gå ner i lön i utbyte mot karriärmöjligheter och spännande arbetsuppgifter. Har du råd att förlora en duktig anställd för att det inte finns tydliga karriär- och utvecklingsmöjligheter internt?

Jack & Jones Core Blockfärgad pikétröja

Ämnen: Jack & Jones Core T-shirt med tryckt logga, Jack & Jones Essentials Svart t-shirt i longline-modell med djup halsringning

Lauren Ralph Lauren Sequined Sleeveless Dress Klänningar

Vad innebär det egentligen att rekrytera på potential och så kallade soft skills? Hur ska man tänka och vad kan ni vinna på det som organisation? Det och lite till reder vi ut i den här artikeln.

Jack & Jones Originals Vitrandig t-shirt med sänkt axelsöm

Ämnen: Rekrytering, soft skills

Lauren kvinnor Plus Storlek Striped Belted Shirtdress Klänningar

Digitaliseringen har förändrat, och kommer att fortsätta förändra, sättet vi arbetar på. Du som arbetar på HR har en central roll i denna förändringsresa eftersom det inte bara handlar om nya system och verktyg utan också förmågan att utveckla medarbetare i rätt riktning. Läs mer om detta, och svara på en undersökning med fokus på digital transformation som testleverantören cut-e just nu utför.

Jack & Jones Svarta slim jeans med avsmalnande ben
Lee Jeans CHAFFEE Jeans

Lee JODEE - Jeans Skinny Fit - light jay Vackra billiga damkläder

I ReachMees blogg hittar du allt du vill och behöver veta om rekrytering. Lär dig mer om allt ifrån karriärsidor till att attrahera kandidater, arbeta med employer branding och att lyckas med er jobbannonsering. Självfallet hittar du även information om rekryteringsprocessen, metoder för urval och att praktisk genomföra lyckade rekryteringar.

Prenumerera på vår blogg så får du varje vecka hem de senaste artiklarna direkt till din inkorg.

Lee Topp Emblem Tee - Gul - Dam

Les Girls Les Boys TERRY CREW NECK - Pyjamasögrönl - svart Vackra billiga damkläder

Lexington Clothing Gail Shorts Shorts

Lexington T-shirt Travis Tee - Blå - Herr

Se alla