Happy Gåvoset med strumpor i 4-pack Socks randiga xdrezi2142-Herrkläder

Happy Gåvoset med strumpor i 4-pack Socks randiga xdrezi2142-Herrkläder

Happy Socks Gåvoset med randiga strumpor i 4-pack
Kenzo Shirt SS Main Ögrönlar
KIOMI Jerseyklänning - brun vit Vackra billiga damkläder
KIOMI TALL blås - off vit Vackra billiga damkläder

Knowledge Cotton Apparel Basic Regular Fit O Neck Tee GOTS V Ögrönlar

Det är premiär för Talent Acquisition-vloggen! Elin Filipp, HR Manager här på ReachMee, samtalar med inspirerande HR-profiler om aktuella ämnen i jakt på rekryteringsinsikter.  

Ilse Jacobsen Tunika T-shirt99 - Svart - Dam
K-Swiss Fairfield Vit långärmad t-shirt

La Martina Winfröd Ögrönlar

Det viktiga samarbetet med den rekryterande chefen i rekryteringsprocessen är inte alltid helt lätt och när det går snett kan det få konsekvenser i form av dålig kandidatupplevelse, att ni tappar kandidater eller att ni gör kostsamma felrekrytering. Samarbete och kommunikation är a och o när det kommer till att få det här samspelet att lyckas. Men det finns också en hel del fällor att falla i – här hjälper vi dig att undvika fem av dem.

Läs mer

Ämnen: InWear blås Venice Blouse - Röd - Dam, InWear Byxor Geela Pant - Blå - Dam, InWear Elin Stripe Skirt Kjolar

La rödoute Collections Finstickad tröja med rund halsringning - Blå - Dam

Elin Filipp är vår alldeles egna HR Manager som älskar AI, botar och att prata sourcing. Vad gör egentligen en HR manager på ReachMee? Och vad tycker Elin är den viktigaste trenden inom rekrytering just nu? Det och lite mer svarar Elin på i vårt koncept ”fem snabba med…”.

Läs mer

Ämnen: InWear Klänning Begona Dress - Blå - Dam, HR, InWear Klänning Nira Dress - Röd - Dam

La rödoute Collections Kjol - Blå - Dam

Nu när du lyckats med att skapa samsyn inom din organisation kring kompetensbehov och prioriteringar är det dags att ta nästa steg genom en inventering av den kompetens ni redan har och de behov organisationen ser att det behöver framöver, och därigenom göra en gapanalys.

InWear Rabea Dress Klänningar

Ämnen: rekryteringsprocess, gapanalys

La rödoute Collections Linne med V-ringning i linnematerial - lila - Dam

Det pratas mycket om kandidatupplevelse och vi jobbar hårt för att även kandidater som inte får jobbet ska vara nöjda med rekryteringsprocessen. Men det är lätt att glömma att stor del av kandidatupplevelsen faktiskt speglas i hur transparent er rekryteringsprocess är. Första steget till inkluderande rekrytering börjar med att alla potentiella kandidater har samma möjlighet att söka jobbet. Skippa krångliga steg, onödig information och fokusera på den information ni faktiskt behöver. Men hur bygger du en inkluderande rekryteringsprocess och vad är det bra att fokusera på? Nedan listar vi tre steg som hjälper er att bli mer inkluderande i er rekrytering.

La rödoute Collections Rak skjorta med ståkrage och lång ärm - rosa - Dam

Läs mer

Ämnen: InWear Uli Pant Nica Fit Byxor, kompetensbaserad rekrytering, InWear ZELLA PANT - Tygbyxor - marine blå Vackra billiga damkläder, rekryteringsprocess

La rödoute Collections Smal byxa med normalhög midja - rosa - Dam

Nu har det blivit dags för Robert Ventura, vår alldeles egna scrum master att få svara på några frågor i vårt koncept "fem snabba med...". Robert är vår första och enda scrum master och i denna artikel får ni veta lite mer om hur han hamnade på ReachMee, hans bästa tips på effektiv teambuilding och vad de bästa med hans jobb är. Så här svarade Robert på våra fem snabba...

Läs mer

La rödoute Collections Utställd blås med rund halsringning och grafiskt mönster - rosa - Dam

De flesta organisationer vittnar idag om utmaningar inom den strategiska planhalvan av HR. Det sker förändringar inom samhälle, teknologi, näringsliv och vårt mänskliga beteende vilket gör att det är mer utmanade än någonsin att attrahera, rekrytera, utveckla och behålla kompetenser till den egna organisationen.

IVY & OAK Maxiklänning - apple cinnemon Vackra billiga damkläder

Ämnen: IVY & OAK SHAWL COLLAR - Kort kappa rock - vit Vackra billiga damkläder, kompetensförsörjning

La rödoute Paisleymönstrad klänning - Natur - Dam

Kommer ni ihåg att publicera anställningsannonserna på intranätet eller i en intern kanal där era anställda ser den? Det finns flera orsaker till att detta är bra att göra, delvis för att sprida information internt för potentiell internrekrytering men också för möjligheterna till extern delning av annonsen med hjälp av era medarbetare. Personer som funderar på att byta jobb är många gånger villiga att gå ner i lön i utbyte mot karriärmöjligheter och spännande arbetsuppgifter. Har du råd att förlora en duktig anställd för att det inte finns tydliga karriär- och utvecklingsmöjligheter internt?

Ivyrevel LONG LINE DOUBE BREASTED BLAZER Ytterkläder

Ämnen: IZOD COLOröd GINGHAM BD SHIRT Ögrönlar, IZOD PERFORMANCE RUGBY STRIPE POLO Ögrönlar

Lacoste Sport Vit t-shirt med färgblock och logga

Vad innebär det egentligen att rekrytera på potential och så kallade soft skills? Hur ska man tänka och vad kan ni vinna på det som organisation? Det och lite till reder vi ut i den här artikeln.

J. Lindeberg Jonah Zip Flat Suede Ytterkläder

Ämnen: Rekrytering, soft skills

LASCANA String - rosa Vackra billiga damkläder

Digitaliseringen har förändrat, och kommer att fortsätta förändra, sättet vi arbetar på. Du som arbetar på HR har en central roll i denna förändringsresa eftersom det inte bara handlar om nya system och verktyg utan också förmågan att utveckla medarbetare i rätt riktning. Läs mer om detta, och svara på en undersökning med fokus på digital transformation som testleverantören cut-e just nu utför.

J.CREW CAMERON - Tygbyxor - navy Vackra billiga damkläder
Lauren Ralph Lauren Crepe Wide Leg Jumpsuit Jumpsuits

Lauren Ralph Lauren Lace Cocktail Dress Klänningar

I ReachMees blogg hittar du allt du vill och behöver veta om rekrytering. Lär dig mer om allt ifrån karriärsidor till att attrahera kandidater, arbeta med employer branding och att lyckas med er jobbannonsering. Självfallet hittar du även information om rekryteringsprocessen, metoder för urval och att praktisk genomföra lyckade rekryteringar.

Prenumerera på vår blogg så får du varje vecka hem de senaste artiklarna direkt till din inkorg.

Lauren Ralph Lauren SEPARATE PANT - Pyjamasbyxor - pale rosa Vackra billiga damkläder

Lauren kvinnor STRETCH COTTON MODL RUFFLE OPEN FRT Ögrönlar

Lee Jeans DAREN ZIP FLY Jeans

Lee MULTI STRIPED TEE - T-shirt med print - dipped blå Vackra billiga damkläder

Se alla