Gozzip - Multi Dam Byxor - xdrezi1975-Damkläder

Gozzip - Multi Dam Byxor - xdrezi1975-Damkläder

Gozzip Byxor - Multi - Dam
Kaffe AMBER - blås - rosa nectar Vackra billiga damkläder
Kaffe JILLIAN - Blazer - light grå melange Vackra billiga damkläder
Kaffe SARA DRESS - Jerseyklänning - midnight marine Vackra billiga damkläder

Kari Traa EMILIE H Z Ögrönlar

Det är premiär för Talent Acquisition-vloggen! Elin Filipp, HR Manager här på ReachMee, samtalar med inspirerande HR-profiler om aktuella ämnen i jakt på rekryteringsinsikter.  

Hunkemöller ANGIE - Axelbandslös bh Multifunktionsbh - tan Vackra billiga damkläder
KariTraa CELINA TEE - T-shirt med print - gråm Vackra billiga damkläder

Karl Lagerfeld Shirt W Layeröd Back Detail Ögrönlar

Det viktiga samarbetet med den rekryterande chefen i rekryteringsprocessen är inte alltid helt lätt och när det går snett kan det få konsekvenser i form av dålig kandidatupplevelse, att ni tappar kandidater eller att ni gör kostsamma felrekrytering. Samarbete och kommunikation är a och o när det kommer till att få det här samspelet att lyckas. Men det finns också en hel del fällor att falla i – här hjälper vi dig att undvika fem av dem.

Läs mer

Ämnen: Hunkemöller Ellen string r Trosor, Hunkemöller Linne - svart Vackra billiga damkläder, Hunkemöller NIGHTIE B-NECK EYE - Nattlinne - lemonade Vackra billiga damkläder

KIOMI Stickad tröja - oliv Vackra billiga damkläder

Elin Filipp är vår alldeles egna HR Manager som älskar AI, botar och att prata sourcing. Vad gör egentligen en HR manager på ReachMee? Och vad tycker Elin är den viktigaste trenden inom rekrytering just nu? Det och lite mer svarar Elin på i vårt koncept ”fem snabba med…”.

Läs mer

Ämnen: Hunkemöller Top LS Sweat Darling Ögrönlar, HR, Hunkydory Byxa Halyard GMT slim fit - Gul - Dam

Knowledge Cotton Apparel Cotton linen long sleeved shirt G Ögrönlar

Nu när du lyckats med att skapa samsyn inom din organisation kring kompetensbehov och prioriteringar är det dags att ta nästa steg genom en inventering av den kompetens ni redan har och de behov organisationen ser att det behöver framöver, och därigenom göra en gapanalys.

Hunkydory Topp Zoey Frill Tee - Grå - Dam

Ämnen: rekryteringsprocess, gapanalys

Kulani Kinis orange bikiniögrönl i lång tubmodell

Det pratas mycket om kandidatupplevelse och vi jobbar hårt för att även kandidater som inte får jobbet ska vara nöjda med rekryteringsprocessen. Men det är lätt att glömma att stor del av kandidatupplevelsen faktiskt speglas i hur transparent er rekryteringsprocess är. Första steget till inkluderande rekrytering börjar med att alla potentiella kandidater har samma möjlighet att söka jobbet. Skippa krångliga steg, onödig information och fokusera på den information ni faktiskt behöver. Men hur bygger du en inkluderande rekryteringsprocess och vad är det bra att fokusera på? Nedan listar vi tre steg som hjälper er att bli mer inkluderande i er rekrytering.

La Perla PADDED BANDEAUX WITH WIRE - Axelbandslös bh Multifunktionsbh - nude Vackra billiga damkläder

Läs mer

Ämnen: IBEN Olle Shirt Dress Klänningar, kompetensbaserad rekrytering, Icebreaker Mens Victory LS Zip Ögrönlar, rekryteringsprocess

La rödoute Collections blås med rund halsringning - Vit - Dam

Nu har det blivit dags för Robert Ventura, vår alldeles egna scrum master att få svara på några frågor i vårt koncept "fem snabba med...". Robert är vår första och enda scrum master och i denna artikel får ni veta lite mer om hur han hamnade på ReachMee, hans bästa tips på effektiv teambuilding och vad de bästa med hans jobb är. Så här svarade Robert på våra fem snabba...

Läs mer

La rödoute Collections Halvlång pennkjol med stretch - Svart - Dam

De flesta organisationer vittnar idag om utmaningar inom den strategiska planhalvan av HR. Det sker förändringar inom samhälle, teknologi, näringsliv och vårt mänskliga beteende vilket gör att det är mer utmanade än någonsin att attrahera, rekrytera, utveckla och behålla kompetenser till den egna organisationen.

Iden Denim Syliva Jeans i avslappnande passform med uppvikta benslut del av set

Ämnen: Ilse Jacobsen Klänning Iben01 - Blå - Dam, kompetensförsörjning

La rödoute Collections Kort skinnjacka med rund halsringning - Svart - Dam

Kommer ni ihåg att publicera anställningsannonserna på intranätet eller i en intern kanal där era anställda ser den? Det finns flera orsaker till att detta är bra att göra, delvis för att sprida information internt för potentiell internrekrytering men också för möjligheterna till extern delning av annonsen med hjälp av era medarbetare. Personer som funderar på att byta jobb är många gånger villiga att gå ner i lön i utbyte mot karriärmöjligheter och spännande arbetsuppgifter. Har du råd att förlora en duktig anställd för att det inte finns tydliga karriär- och utvecklingsmöjligheter internt?

Ilse Jacobsen Regnkappa Rain111 - Svart - Dam

Ämnen: Ilse Jacobsen Topp Vaiha03 Blouse - rosa - Dam, InWear blås Hayden Blouse - Grön - Dam

La rödoute Collections Skimrande, stickad tröja med puffärm - Vit - Dam

Vad innebär det egentligen att rekrytera på potential och så kallade soft skills? Hur ska man tänka och vad kan ni vinna på det som organisation? Det och lite till reder vi ut i den här artikeln.

InWear Klänning Howard Dress - Brun - Dam

Ämnen: Rekrytering, soft skills

La rödoute Collections Topp, randig - Svart - Dam

Digitaliseringen har förändrat, och kommer att fortsätta förändra, sättet vi arbetar på. Du som arbetar på HR har en central roll i denna förändringsresa eftersom det inte bara handlar om nya system och verktyg utan också förmågan att utveckla medarbetare i rätt riktning. Läs mer om detta, och svara på en undersökning med fokus på digital transformation som testleverantören cut-e just nu utför.

InWear Sharon Skirt Kjolar
La rödoute Kort, utställd klänning med volang nedtill och kort ärm - Blå - Dam

Lacoste Essentials T-shirtar med smal passform och rund halsringning 3-pack

I ReachMees blogg hittar du allt du vill och behöver veta om rekrytering. Lär dig mer om allt ifrån karriärsidor till att attrahera kandidater, arbeta med employer branding och att lyckas med er jobbannonsering. Självfallet hittar du även information om rekryteringsprocessen, metoder för urval och att praktisk genomföra lyckade rekryteringar.

Prenumerera på vår blogg så får du varje vecka hem de senaste artiklarna direkt till din inkorg.

Lacoste Sport Svart t-shirt med logga

LASCANA SWIMSUIT MADLEN - Baddräkt - svart Vackra billiga damkläder

Lauren Ralph Lauren DOUBLE FACE DF WOOL WRAP Ytterkläder

Lauren Ralph Lauren Linen Blend Wide Leg Pant Byxor

Se alla