Glamguldus NECK BODY 2 PACK - T-shirt - bas - vit Vackra billiga damkläder SQUARE gul xdrezi1902-Fashion Kläder

Glamguldus NECK BODY 2 PACK - T-shirt - bas - vit Vackra billiga damkläder SQUARE gul xdrezi1902-Fashion Kläder

Glamguldus SQUARE NECK BODY 2 PACK - T-shirt - bas - vit gul Vackra billiga damkläder
Junarosa Randig plisserad midikjol
Junarosa Spetsklänning jrNewemma 2 4 Sleeve - rosa - Dam
Just Junkies Main Shorts New Stripe Shorts

Kaffe ASTRID BOLERO - Kofta - midnight marine Vackra billiga damkläder

Det är premiär för Talent Acquisition-vloggen! Elin Filipp, HR Manager här på ReachMee, samtalar med inspirerande HR-profiler om aktuella ämnen i jakt på rekryteringsinsikter.  

HUGO HIP BRIEF TWIN PACK Briefs
Kaffe NANCI JILLIAN PANT - Tygbyxor - svart deep Vackra billiga damkläder

Karen by Simonsen T-shirt - bas - orange Vackra billiga damkläder

Det viktiga samarbetet med den rekryterande chefen i rekryteringsprocessen är inte alltid helt lätt och när det går snett kan det få konsekvenser i form av dålig kandidatupplevelse, att ni tappar kandidater eller att ni gör kostsamma felrekrytering. Samarbete och kommunikation är a och o när det kommer till att få det här samspelet att lyckas. Men det finns också en hel del fällor att falla i – här hjälper vi dig att undvika fem av dem.

Läs mer

Ämnen: HUGO NETILA - T-shirt med print - creme Vackra billiga damkläder, HUGO RS BACK LOGO CC Strumpor, HUGO SHONOMA - Stickad tröja - svart vit Vackra billiga damkläder

Karl Lagerfeld Neon Lights Boucle Knt Cardign Ögrönlar

Elin Filipp är vår alldeles egna HR Manager som älskar AI, botar och att prata sourcing. Vad gör egentligen en HR manager på ReachMee? Och vad tycker Elin är den viktigaste trenden inom rekrytering just nu? Det och lite mer svarar Elin på i vårt koncept ”fem snabba med…”.

Läs mer

Ämnen: Hummel Hive hmlARNE ZIP JACKET Ögrönlar, HR, Hummel HMLCALEB SHORTS Shorts

Kiomi Svart tröja med ståkrage och kort dragkedja

Nu när du lyckats med att skapa samsyn inom din organisation kring kompetensbehov och prioriteringar är det dags att ta nästa steg genom en inventering av den kompetens ni redan har och de behov organisationen ser att det behöver framöver, och därigenom göra en gapanalys.

Hummel HMLOLIVIA PANTS Sweatpants

Ämnen: rekryteringsprocess, gapanalys

KIOMI Stickad tröja - cognac Vackra billiga damkläder

Det pratas mycket om kandidatupplevelse och vi jobbar hårt för att även kandidater som inte får jobbet ska vara nöjda med rekryteringsprocessen. Men det är lätt att glömma att stor del av kandidatupplevelsen faktiskt speglas i hur transparent er rekryteringsprocess är. Första steget till inkluderande rekrytering börjar med att alla potentiella kandidater har samma möjlighet att söka jobbet. Skippa krångliga steg, onödig information och fokusera på den information ni faktiskt behöver. Men hur bygger du en inkluderande rekryteringsprocess och vad är det bra att fokusera på? Nedan listar vi tre steg som hjälper er att bli mer inkluderande i er rekrytering.

Knowledge Cotton Apparel Basic Tee With Chest Pocket GOTS Ve Ögrönlar

Läs mer

Ämnen: Hunkemöller Ellen string r Trosor, kompetensbaserad rekrytering, Hunkemöller Natalie string r Trosor, rekryteringsprocess

Kulani Kinis orange bikiniögrönl i lång tubmodell

Nu har det blivit dags för Robert Ventura, vår alldeles egna scrum master att få svara på några frågor i vårt koncept "fem snabba med...". Robert är vår första och enda scrum master och i denna artikel får ni veta lite mer om hur han hamnade på ReachMee, hans bästa tips på effektiv teambuilding och vad de bästa med hans jobb är. Så här svarade Robert på våra fem snabba...

Läs mer

La Perla Pyjamas - svart Vackra billiga damkläder

De flesta organisationer vittnar idag om utmaningar inom den strategiska planhalvan av HR. Det sker förändringar inom samhälle, teknologi, näringsliv och vårt mänskliga beteende vilket gör att det är mer utmanade än någonsin att attrahera, rekrytera, utveckla och behålla kompetenser till den egna organisationen.

Hunkydory Byxor Barre Zip Pants - Svart - Dam

Ämnen: Hunkydory Tanktopp H.D. Tank - Vit - Dam, kompetensförsörjning

La rödoute Collections blås med rund halsringning och resår i nederkant - lila - Dam

Kommer ni ihåg att publicera anställningsannonserna på intranätet eller i en intern kanal där era anställda ser den? Det finns flera orsaker till att detta är bra att göra, delvis för att sprida information internt för potentiell internrekrytering men också för möjligheterna till extern delning av annonsen med hjälp av era medarbetare. Personer som funderar på att byta jobb är många gånger villiga att gå ner i lön i utbyte mot karriärmöjligheter och spännande arbetsuppgifter. Har du råd att förlora en duktig anställd för att det inte finns tydliga karriär- och utvecklingsmöjligheter internt?

Ibana MIRTH - Skinnjacka - vit Vackra billiga damkläder

Ämnen: Icebreaker HIKE + LITE MINI - Träningssockor - jet heather snow svart Vackra billiga damkläder, Icebreaker Wmns Victory LS Zip Ögrönlar

La rödoute Collections Kort, insvängd kavaj med trekvartslång ärm - Vit - Dam

Vad innebär det egentligen att rekrytera på potential och så kallade soft skills? Hur ska man tänka och vad kan ni vinna på det som organisation? Det och lite till reder vi ut i den här artikeln.

Ilse Jacobsen Klänning Nice233GN Dress - Grön - Dam

Ämnen: Rekrytering, soft skills

La rödoute Collections Rak kjol - Gul - Dam

Digitaliseringen har förändrat, och kommer att fortsätta förändra, sättet vi arbetar på. Du som arbetar på HR har en central roll i denna förändringsresa eftersom det inte bara handlar om nya system och verktyg utan också förmågan att utveckla medarbetare i rätt riktning. Läs mer om detta, och svara på en undersökning med fokus på digital transformation som testleverantören cut-e just nu utför.

Ilse Jacobsen Topp Talula02 - Svart - Dam
La rödoute Collections Skjortklänning med grafiskt mönster - Svart - Dam

La rödoute Collections Utställd blås med rund halsringning och grafiskt mönster - rosa - Dam

I ReachMees blogg hittar du allt du vill och behöver veta om rekrytering. Lär dig mer om allt ifrån karriärsidor till att attrahera kandidater, arbeta med employer branding och att lyckas med er jobbannonsering. Självfallet hittar du även information om rekryteringsprocessen, metoder för urval och att praktisk genomföra lyckade rekryteringar.

Prenumerera på vår blogg så får du varje vecka hem de senaste artiklarna direkt till din inkorg.

La rödoute Randig, rak klänning med rund halsringning och lång ärm - Blå - Dam

Lacoste Marinblå träningsbyxor med rand i sidan

Lady Avenue Silk Jersey Nightgown w.sleeve Sov och loungeplagg

Lauren Ralph Lauren ANTANELIA - blås - svart Vackra billiga damkläder

Se alla