Glamguldus Tall med rynkad midja vida byxor xdrezi1869-Damkläder

Glamguldus Tall med rynkad midja vida byxor xdrezi1869-Damkläder

Glamguldus Tall vida byxor med rynkad midja
JoJo Maman Bébé MATERNITY & NURSING BRA - Triangel-bh - svart Vackra billiga damkläder
Junarosa Gröna byxor med vida ben
Junarosa Shorts jrMaci - Vit - Dam

Just Junkies Ganger Ögrönlar

Det är premiär för Talent Acquisition-vloggen! Elin Filipp, HR Manager här på ReachMee, samtalar med inspirerande HR-profiler om aktuella ämnen i jakt på rekryteringsinsikter.  

HUGO Anfröd Heiron192J Kostymer & kavajer
Kaffe ASTRID BOLERO - Kofta - cobblestone Vackra billiga damkläder

Kaffe NANCI JILLIAN BERMUDA PANTS - Shorts - midnight marine Vackra billiga damkläder

Det viktiga samarbetet med den rekryterande chefen i rekryteringsprocessen är inte alltid helt lätt och när det går snett kan det få konsekvenser i form av dålig kandidatupplevelse, att ni tappar kandidater eller att ni gör kostsamma felrekrytering. Samarbete och kommunikation är a och o när det kommer till att få det här samspelet att lyckas. Men det finns också en hel del fällor att falla i – här hjälper vi dig att undvika fem av dem.

Läs mer

Ämnen: HUGO DELANNI - T-shirt - bas - bright rosa Vackra billiga damkläder, HUGO DENNALIZ - T-shirt med print - vit tawny Vackra billiga damkläder, HUGO Elisha svart glittrig skjorta i extra slim fit

Kari Traa Träningsshorts Marika - Blå - Dam

Elin Filipp är vår alldeles egna HR Manager som älskar AI, botar och att prata sourcing. Vad gör egentligen en HR manager på ReachMee? Och vad tycker Elin är den viktigaste trenden inom rekrytering just nu? Det och lite mer svarar Elin på i vårt koncept ”fem snabba med…”.

Läs mer

Ämnen: HUGO KINELLI - Cocktailklänning - svart Vackra billiga damkläder, HR, HUGO NICCI - Sweatshirt - open blå Vackra billiga damkläder

Karl Lagerfeld Neon Lights Pinstripe Tunic Ögrönlar

Nu när du lyckats med att skapa samsyn inom din organisation kring kompetensbehov och prioriteringar är det dags att ta nästa steg genom en inventering av den kompetens ni redan har och de behov organisationen ser att det behöver framöver, och därigenom göra en gapanalys.

Hummel CLASSIC BEE FAUNA SS TEE Ögrönlar

Ämnen: rekryteringsprocess, gapanalys

KIOMI blås - dark blå Vackra billiga damkläder

Det pratas mycket om kandidatupplevelse och vi jobbar hårt för att även kandidater som inte får jobbet ska vara nöjda med rekryteringsprocessen. Men det är lätt att glömma att stor del av kandidatupplevelsen faktiskt speglas i hur transparent er rekryteringsprocess är. Första steget till inkluderande rekrytering börjar med att alla potentiella kandidater har samma möjlighet att söka jobbet. Skippa krångliga steg, onödig information och fokusera på den information ni faktiskt behöver. Men hur bygger du en inkluderande rekryteringsprocess och vad är det bra att fokusera på? Nedan listar vi tre steg som hjälper er att bli mer inkluderande i er rekrytering.

KIOMI Stickad tröja - röd Vackra billiga damkläder

Läs mer

Ämnen: Hummel HMLGUY ZIP JACKET Ögrönlar, kompetensbaserad rekrytering, Hummel HMLNELLY PANTS - Träningsbyxor - asphalt Vackra billiga damkläder, rekryteringsprocess

Knowledge Cotton Apparel Linen shirt with all over print Veg Ögrönlar

Nu har det blivit dags för Robert Ventura, vår alldeles egna scrum master att få svara på några frågor i vårt koncept "fem snabba med...". Robert är vår första och enda scrum master och i denna artikel får ni veta lite mer om hur han hamnade på ReachMee, hans bästa tips på effektiv teambuilding och vad de bästa med hans jobb är. Så här svarade Robert på våra fem snabba...

Läs mer

Kunert Fly & Care 40 Strumpor & tights

De flesta organisationer vittnar idag om utmaningar inom den strategiska planhalvan av HR. Det sker förändringar inom samhälle, teknologi, näringsliv och vårt mänskliga beteende vilket gör att det är mer utmanade än någonsin att attrahera, rekrytera, utveckla och behålla kompetenser till den egna organisationen.

Hunkemöller Juliet brazilian r Trosor

Ämnen: Hunkemöller Pant Jersey Leaf Lines Sov och loungeplagg, kompetensförsörjning

La Perla TRES FEMME - Overkneestrumpor - nude Vackra billiga damkläder

Kommer ni ihåg att publicera anställningsannonserna på intranätet eller i en intern kanal där era anställda ser den? Det finns flera orsaker till att detta är bra att göra, delvis för att sprida information internt för potentiell internrekrytering men också för möjligheterna till extern delning av annonsen med hjälp av era medarbetare. Personer som funderar på att byta jobb är många gånger villiga att gå ner i lön i utbyte mot karriärmöjligheter och spännande arbetsuppgifter. Har du råd att förlora en duktig anställd för att det inte finns tydliga karriär- och utvecklingsmöjligheter internt?

Hunkydory Byxa Cord Jilly, slim fit - Svart - Dam

Ämnen: Hunkydory Skjorta Faye - Blå - Dam, Hype Grå huvtröja med sidorand

La rödoute Collections Jeansshorts - Blå - Dam

Vad innebär det egentligen att rekrytera på potential och så kallade soft skills? Hur ska man tänka och vad kan ni vinna på det som organisation? Det och lite till reder vi ut i den här artikeln.

Icepeak KASSIDY - Piké - klassisch röd Vackra billiga damkläder

Ämnen: Rekrytering, soft skills

La rödoute Collections Linne med brödtarrygg, ekologisk bomull - Blå - Dam

Digitaliseringen har förändrat, och kommer att fortsätta förändra, sättet vi arbetar på. Du som arbetar på HR har en central roll i denna förändringsresa eftersom det inte bara handlar om nya system och verktyg utan också förmågan att utveckla medarbetare i rätt riktning. Läs mer om detta, och svara på en undersökning med fokus på digital transformation som testleverantören cut-e just nu utför.

Ilse Jacobsen Klänning Crezia139Z - rosa - Dam
La rödoute Collections Rak skjorta med ståkrage och lång ärm - Brun - Dam

La rödoute Collections Spetskjol - Svart - Dam

I ReachMees blogg hittar du allt du vill och behöver veta om rekrytering. Lär dig mer om allt ifrån karriärsidor till att attrahera kandidater, arbeta med employer branding och att lyckas med er jobbannonsering. Självfallet hittar du även information om rekryteringsprocessen, metoder för urval och att praktisk genomföra lyckade rekryteringar.

Prenumerera på vår blogg så får du varje vecka hem de senaste artiklarna direkt till din inkorg.

La rödoute Collections Vid klänning med rund halsringning och kort ärm - orange - Dam

La rödoute Spetstopp med ribbad hals - Röd - Dam

Lacoste Vinröd pikétröja med smal passform och logga

LASCANA CARINA - Balconette-bh - grå Vackra billiga damkläder

Se alla