Gina Tricot MOLLY HIGHWAIST - Jeans Skinny Fit - Vackra billiga damkläder svart grå xdrezi1809-Fashion Kläder

Gina Tricot MOLLY HIGHWAIST - Jeans Skinny Fit - Vackra billiga damkläder svart grå xdrezi1809-Fashion Kläder

Gina Tricot MOLLY HIGHWAIST - Jeans Skinny Fit - svart grå Vackra billiga damkläder
JDY Skjortklänning - sky captain Vackra billiga damkläder
Joelle Top Camillias - Vit - Dam
JoJo Maman Bébé Shapewear - svart Vackra billiga damkläder

Junarosa Randig miniklänning med knäppning

Det är premiär för Talent Acquisition-vloggen! Elin Filipp, HR Manager här på ReachMee, samtalar med inspirerande HR-profiler om aktuella ämnen i jakt på rekryteringsinsikter.  

Hudson Simply 20 3er Pack Strumpor & tights
Junarosa Topp jrCrobine SS Top - Svart - Dam

Just Junkies Mike Shorts PBH Shorts

Det viktiga samarbetet med den rekryterande chefen i rekryteringsprocessen är inte alltid helt lätt och när det går snett kan det få konsekvenser i form av dålig kandidatupplevelse, att ni tappar kandidater eller att ni gör kostsamma felrekrytering. Samarbete och kommunikation är a och o när det kommer till att få det här samspelet att lyckas. Men det finns också en hel del fällor att falla i – här hjälper vi dig att undvika fem av dem.

Läs mer

Ämnen: HUF T-shirt med trippeltriangel, HUGO 2-pack vita kalsonger, HUGO Cayo Coco Vita badshorts med logga

Kaffe RONIE PANTS - Tygbyxor - midnight marine Vackra billiga damkläder

Elin Filipp är vår alldeles egna HR Manager som älskar AI, botar och att prata sourcing. Vad gör egentligen en HR manager på ReachMee? Och vad tycker Elin är den viktigaste trenden inom rekrytering just nu? Det och lite mer svarar Elin på i vårt koncept ”fem snabba med…”.

Läs mer

Ämnen: HUGO Elisha01 Marinblå poplinskjorta med extra smal passform, HR, HUGO Saba Ljusrosa badshorts med logga

Kari Traa HÆL SOCK 3 PK Strumpor & tights

Nu när du lyckats med att skapa samsyn inom din organisation kring kompetensbehov och prioriteringar är det dags att ta nästa steg genom en inventering av den kompetens ni redan har och de behov organisationen ser att det behöver framöver, och därigenom göra en gapanalys.

HUGO Astian Hets184 Kostymer & kavajer

Ämnen: rekryteringsprocess, gapanalys

Karl Kani SIGNATURE BASIC TEE - T-shirt med print - rosa Vackra billiga damkläder

Det pratas mycket om kandidatupplevelse och vi jobbar hårt för att även kandidater som inte får jobbet ska vara nöjda med rekryteringsprocessen. Men det är lätt att glömma att stor del av kandidatupplevelsen faktiskt speglas i hur transparent er rekryteringsprocess är. Första steget till inkluderande rekrytering börjar med att alla potentiella kandidater har samma möjlighet att söka jobbet. Skippa krångliga steg, onödig information och fokusera på den information ni faktiskt behöver. Men hur bygger du en inkluderande rekryteringsprocess och vad är det bra att fokusera på? Nedan listar vi tre steg som hjälper er att bli mer inkluderande i er rekrytering.

Kenzo Shirt SS Main Ögrönlar

Läs mer

Ämnen: HUGO ETRIXE - Skjorta - open blå Vackra billiga damkläder, kompetensbaserad rekrytering, HUGO HUGO 708 S 193_DA Shorts, rekryteringsprocess

KIOMI Långärmad tröja - svart Vackra billiga damkläder

Nu har det blivit dags för Robert Ventura, vår alldeles egna scrum master att få svara på några frågor i vårt koncept "fem snabba med...". Robert är vår första och enda scrum master och i denna artikel får ni veta lite mer om hur han hamnade på ReachMee, hans bästa tips på effektiv teambuilding och vad de bästa med hans jobb är. Så här svarade Robert på våra fem snabba...

Läs mer

KIOMI T-shirt - bas - sky captain dark blå Vackra billiga damkläder

De flesta organisationer vittnar idag om utmaningar inom den strategiska planhalvan av HR. Det sker förändringar inom samhälle, teknologi, näringsliv och vårt mänskliga beteende vilket gör att det är mer utmanade än någonsin att attrahera, rekrytera, utveckla och behålla kompetenser till den egna organisationen.

Hummel CLASSIC BEE SEAMLESS - Funktionströja - fig melange Vackra billiga damkläder

Ämnen: Hummel Hive hmlANNABEL SWEATSHIRT Ögrönlar, kompetensförsörjning

Knowledge Cotton Apparel T shirt with owl chest logo GOTS Ögrönlar

Kommer ni ihåg att publicera anställningsannonserna på intranätet eller i en intern kanal där era anställda ser den? Det finns flera orsaker till att detta är bra att göra, delvis för att sprida information internt för potentiell internrekrytering men också för möjligheterna till extern delning av annonsen med hjälp av era medarbetare. Personer som funderar på att byta jobb är många gånger villiga att gå ner i lön i utbyte mot karriärmöjligheter och spännande arbetsuppgifter. Har du råd att förlora en duktig anställd för att det inte finns tydliga karriär- och utvecklingsmöjligheter internt?

Hummel HMLMATEO PANTS Joggingbyxor

Ämnen: Hunkemöller ANGIE - Axelbandslös bh Multifunktionsbh - bison Vackra billiga damkläder, Hunkemöller DAVU - String - poseidon Vackra billiga damkläder

La rödoute Collections Blommig skjorta med lång ärm - Blå - Dam

Vad innebär det egentligen att rekrytera på potential och så kallade soft skills? Hur ska man tänka och vad kan ni vinna på det som organisation? Det och lite till reder vi ut i den här artikeln.

Hunkydory blås Ruby Swing Top - Vit - Dam

Ämnen: Rekrytering, soft skills

La rödoute Collections Gravidcardigan - rosa - Dam

Digitaliseringen har förändrat, och kommer att fortsätta förändra, sättet vi arbetar på. Du som arbetar på HR har en central roll i denna förändringsresa eftersom det inte bara handlar om nya system och verktyg utan också förmågan att utveckla medarbetare i rätt riktning. Läs mer om detta, och svara på en undersökning med fokus på digital transformation som testleverantören cut-e just nu utför.

Hype Khakifärgad t-shirt med färgblock endast hos
La rödoute Collections Kort jacka med tryckknappar - Blå - Dam

La rödoute Collections Peplumtopp med lång ärm - Vit - Dam

I ReachMees blogg hittar du allt du vill och behöver veta om rekrytering. Lär dig mer om allt ifrån karriärsidor till att attrahera kandidater, arbeta med employer branding och att lyckas med er jobbannonsering. Självfallet hittar du även information om rekryteringsprocessen, metoder för urval och att praktisk genomföra lyckade rekryteringar.

Prenumerera på vår blogg så får du varje vecka hem de senaste artiklarna direkt till din inkorg.

La rödoute Collections Shorts i lyocell - Blå - Dam

La rödoute Collections Tröja - Blå - Dam

La rödoute Linne med V-ringning - Natur - Dam

Lacoste Korallfärgade badshorts med logga

Se alla