GAP - T-shirt print - navy stripe Vackra billiga damkläder TEE med xdrezi1642-Fashion Kläder

GAP - T-shirt print - navy stripe Vackra billiga damkläder TEE med xdrezi1642-Fashion Kläder

GAP TEE - T-shirt med print - navy stripe Vackra billiga damkläder
Jacqueline de Yong Shorts jdyStar - Blå - Dam
Jarlo Petite silvergrå maxiklänning med spets bar rygg och släp
JDY - Blommig midikjol

JDY JDYGEGGO ANCLE PANT - Tygbyxor - svart Vackra billiga damkläder

Det är premiär för Talent Acquisition-vloggen! Elin Filipp, HR Manager här på ReachMee, samtalar med inspirerande HR-profiler om aktuella ämnen i jakt på rekryteringsinsikter.  

Heart & Dagger Rödrutiga byxor med extra smal passform
JDY JDYSHERRI - Stickad tröja - fiery röd Vackra billiga damkläder

JDY LENA - Kofta - svart Vackra billiga damkläder

Det viktiga samarbetet med den rekryterande chefen i rekryteringsprocessen är inte alltid helt lätt och när det går snett kan det få konsekvenser i form av dålig kandidatupplevelse, att ni tappar kandidater eller att ni gör kostsamma felrekrytering. Samarbete och kommunikation är a och o när det kommer till att få det här samspelet att lyckas. Men det finns också en hel del fällor att falla i – här hjälper vi dig att undvika fem av dem.

Läs mer

Ämnen: Helly Hansen Grå huvtröja med logga, Helly Hansen Bikini-bh Waterwear - Röd - Dam, Helly Hansen HP OCEAN SWT PANT Joggingbyxor

JoJo Maman Bébé MATERNITY & NURSING BRA - Topp - vit Vackra billiga damkläder

Elin Filipp är vår alldeles egna HR Manager som älskar AI, botar och att prata sourcing. Vad gör egentligen en HR manager på ReachMee? Och vad tycker Elin är den viktigaste trenden inom rekrytering just nu? Det och lite mer svarar Elin på i vårt koncept ”fem snabba med…”.

Läs mer

Ämnen: Henri Lloyd Jacka Yarra Memory Car Jacket - Blå - Herr, HR, Henri Lloyd T-shirt Vantage Long Sleeve Tech Tee - Grå - Herr

Junarosa T-shirtklänning i maximodell

Nu när du lyckats med att skapa samsyn inom din organisation kring kompetensbehov och prioriteringar är det dags att ta nästa steg genom en inventering av den kompetens ni redan har och de behov organisationen ser att det behöver framöver, och därigenom göra en gapanalys.

Hey Honey BRA LEO - Sport-bh - blåsh Vackra billiga damkläder

Ämnen: rekryteringsprocess, gapanalys

Junarosa Topp jrTropic SL Blouse - rosa - Dam

Det pratas mycket om kandidatupplevelse och vi jobbar hårt för att även kandidater som inte får jobbet ska vara nöjda med rekryteringsprocessen. Men det är lätt att glömma att stor del av kandidatupplevelsen faktiskt speglas i hur transparent er rekryteringsprocess är. Första steget till inkluderande rekrytering börjar med att alla potentiella kandidater har samma möjlighet att söka jobbet. Skippa krångliga steg, onödig information och fokusera på den information ni faktiskt behöver. Men hur bygger du en inkluderande rekryteringsprocess och vad är det bra att fokusera på? Nedan listar vi tre steg som hjälper er att bli mer inkluderande i er rekrytering.

Kaffe AMBER - blås - rosa nectar Vackra billiga damkläder

Läs mer

Ämnen: Hilfiger Collection HCM MULTI STRIPE PAT Ögrönlar, kompetensbaserad rekrytering, HOLZWEILER BOXY Shirt Longsleeve Ögrönlar, rekryteringsprocess

Kaffe KADALUZ ANNA SKIRT - A-linjekjol - svart deep Vackra billiga damkläder

Nu har det blivit dags för Robert Ventura, vår alldeles egna scrum master att få svara på några frågor i vårt koncept "fem snabba med...". Robert är vår första och enda scrum master och i denna artikel får ni veta lite mer om hur han hamnade på ReachMee, hans bästa tips på effektiv teambuilding och vad de bästa med hans jobb är. Så här svarade Robert på våra fem snabba...

Läs mer

Kappa EDANA - Linne - vit Vackra billiga damkläder

De flesta organisationer vittnar idag om utmaningar inom den strategiska planhalvan av HR. Det sker förändringar inom samhälle, teknologi, näringsliv och vårt mänskliga beteende vilket gör att det är mer utmanade än någonsin att attrahera, rekrytera, utveckla och behålla kompetenser till den egna organisationen.

Hope & Ivy Korallröd blommig fodralklänning med snurrad knut framtill och smala axelband

Ämnen: Hope SOUK KAFTAN - Vardagsklänning - beige Vackra billiga damkläder, kompetensförsörjning

Kari Traa SVALA TEE Ögrönlar

Kommer ni ihåg att publicera anställningsannonserna på intranätet eller i en intern kanal där era anställda ser den? Det finns flera orsaker till att detta är bra att göra, delvis för att sprida information internt för potentiell internrekrytering men också för möjligheterna till extern delning av annonsen med hjälp av era medarbetare. Personer som funderar på att byta jobb är många gånger villiga att gå ner i lön i utbyte mot karriärmöjligheter och spännande arbetsuppgifter. Har du råd att förlora en duktig anställd för att det inte finns tydliga karriär- och utvecklingsmöjligheter internt?

Houdini W's Route Shirt Dress Klänningar

Ämnen: Hudson Micro 50 Shape Strumpor & tights, HUF Svart blommig skjorta med kort ärm

KIOMI blås - light grå orange Vackra billiga damkläder

Vad innebär det egentligen att rekrytera på potential och så kallade soft skills? Hur ska man tänka och vad kan ni vinna på det som organisation? Det och lite till reder vi ut i den här artikeln.

HUGO Evart Ljusblå linneskjorta med tonad logga

Ämnen: Rekrytering, soft skills

KIOMI TALL Långärmad tröja - cloud dancer Vackra billiga damkläder

Digitaliseringen har förändrat, och kommer att fortsätta förändra, sättet vi arbetar på. Du som arbetar på HR har en central roll i denna förändringsresa eftersom det inte bara handlar om nya system och verktyg utan också förmågan att utveckla medarbetare i rätt riktning. Läs mer om detta, och svara på en undersökning med fokus på digital transformation som testleverantören cut-e just nu utför.

HUGO Daple U3 Ögrönlar
Knowledge Cotton Apparel Slope striped pique polo Vegan Ögrönlar

KUNERT Strumpbyxor - marine Vackra billiga damkläder

I ReachMees blogg hittar du allt du vill och behöver veta om rekrytering. Lär dig mer om allt ifrån karriärsidor till att attrahera kandidater, arbeta med employer branding och att lyckas med er jobbannonsering. Självfallet hittar du även information om rekryteringsprocessen, metoder för urval och att praktisk genomföra lyckade rekryteringar.

Prenumerera på vår blogg så får du varje vecka hem de senaste artiklarna direkt till din inkorg.

La rödoute Collections Blommig klänning med volangärm - Blå - Dam

La rödoute Collections Grovstickad kofta - Brun - Dam

La rödoute Collections Kort omlottkjol - Brun - Dam

La rödoute Collections Prickiga, formande bikinitrosor - Blå - Dam

Se alla