GANT THE SUMMER Piké - vit Vackra billiga damkläder - xdrezi1475-Fashion Kläder

GANT THE SUMMER Piké - vit Vackra billiga damkläder - xdrezi1475-Fashion Kläder

GANT THE SUMMER - Piké - vit Vackra billiga damkläder
Jack & Jones Skjorta jprNoah Shirt L S Button Down, slim fit - Blå - Herr
Jack & Jones Sweatshirt jprWill blå. Sweat Crew Neck - Brun - Herr
Jack & Jones T-shirt jcoExplore Tee SS Crew Neck - Vit - Herr

Jack & Jones T-shirt jorMetallica Tee SS Crew Neck - Vit - Herr

Det är premiär för Talent Acquisition-vloggen! Elin Filipp, HR Manager här på ReachMee, samtalar med inspirerande HR-profiler om aktuella ämnen i jakt på rekryteringsinsikter.  

GUESS Jeans ALEXIA SWEATER SKIRT Kjolar
Jack Wills Camber Marinblå sweatshirt med rugbyränder

Jacqueline de Yong Klänning jdyNola L S Striped Dress - Blå - Dam

Det viktiga samarbetet med den rekryterande chefen i rekryteringsprocessen är inte alltid helt lätt och när det går snett kan det få konsekvenser i form av dålig kandidatupplevelse, att ni tappar kandidater eller att ni gör kostsamma felrekrytering. Samarbete och kommunikation är a och o när det kommer till att få det här samspelet att lyckas. Men det finns också en hel del fällor att falla i – här hjälper vi dig att undvika fem av dem.

Läs mer

Ämnen: GUESS Jeans ORIGINAL BODY Ögrönlar, GUESS Jeans SS CN FOLIAGE TEE Ögrönlar, GUESS Jeans VENUS SKIRT Kjolar

JDY Randiga shorts med knytning i midjan

Elin Filipp är vår alldeles egna HR Manager som älskar AI, botar och att prata sourcing. Vad gör egentligen en HR manager på ReachMee? Och vad tycker Elin är den viktigaste trenden inom rekrytering just nu? Det och lite mer svarar Elin på i vårt koncept ”fem snabba med…”.

Läs mer

Ämnen: Guess SENSUALITY NATURAL - T-shirt-bh - svart Vackra billiga damkläder, HR, Guess TRIANGLE BRALETTE - Bikiniögrönl - jet svart Vackra billiga damkläder

JDY JDYHAILEY RAINCOAT - Parkas - winter moss Vackra billiga damkläder

Nu när du lyckats med att skapa samsyn inom din organisation kring kompetensbehov och prioriteringar är det dags att ta nästa steg genom en inventering av den kompetens ni redan har och de behov organisationen ser att det behöver framöver, och därigenom göra en gapanalys.

Gym King Svarta skinny mjukisbyxor med sidoränder

Ämnen: rekryteringsprocess, gapanalys

JDY JDYSTAR NEW - blås - svart pale rosa Vackra billiga damkläder

Det pratas mycket om kandidatupplevelse och vi jobbar hårt för att även kandidater som inte får jobbet ska vara nöjda med rekryteringsprocessen. Men det är lätt att glömma att stor del av kandidatupplevelsen faktiskt speglas i hur transparent er rekryteringsprocess är. Första steget till inkluderande rekrytering börjar med att alla potentiella kandidater har samma möjlighet att söka jobbet. Skippa krångliga steg, onödig information och fokusera på den information ni faktiskt behöver. Men hur bygger du en inkluderande rekryteringsprocess och vad är det bra att fokusera på? Nedan listar vi tre steg som hjälper er att bli mer inkluderande i er rekrytering.

JDY Skjortklänning - sky captain Vackra billiga damkläder

Läs mer

Ämnen: Halti Immo M Jacket Ytterkläder, kompetensbaserad rekrytering, HAN Kjøbenhavn Boxy Shirt Ögrönlar, rekryteringsprocess

Jofama Jacka Tina - Grön - Dam

Nu har det blivit dags för Robert Ventura, vår alldeles egna scrum master att få svara på några frågor i vårt koncept "fem snabba med...". Robert är vår första och enda scrum master och i denna artikel får ni veta lite mer om hur han hamnade på ReachMee, hans bästa tips på effektiv teambuilding och vad de bästa med hans jobb är. Så här svarade Robert på våra fem snabba...

Läs mer

Jumperfabriken Kjol Henna Skirt - Svart - Dam

De flesta organisationer vittnar idag om utmaningar inom den strategiska planhalvan av HR. Det sker förändringar inom samhälle, teknologi, näringsliv och vårt mänskliga beteende vilket gör att det är mer utmanade än någonsin att attrahera, rekrytera, utveckla och behålla kompetenser till den egna organisationen.

Hanro MOMENTS SOFT BRA - Triangel-bh - pastel grå Vackra billiga damkläder

Ämnen: Hanro ULTRA LIGHT BODYDRESS - Nattlinne - mango Vackra billiga damkläder, kompetensförsörjning

Junarosa Klänning jrMakaz LS Midi Dress - Blå - Dam

Kommer ni ihåg att publicera anställningsannonserna på intranätet eller i en intern kanal där era anställda ser den? Det finns flera orsaker till att detta är bra att göra, delvis för att sprida information internt för potentiell internrekrytering men också för möjligheterna till extern delning av annonsen med hjälp av era medarbetare. Personer som funderar på att byta jobb är många gånger villiga att gå ner i lön i utbyte mot karriärmöjligheter och spännande arbetsuppgifter. Har du råd att förlora en duktig anställd för att det inte finns tydliga karriär- och utvecklingsmöjligheter internt?

Head MIA - T-shirt med print - royal blå darkblå Vackra billiga damkläder

Ämnen: Heart & Dagger Randiga byxor med extra smal passform, Heidi Klum Intimates KISS THONG - String - evening sans Vackra billiga damkläder

Kaffe INDIA O NECK - Fodralklänning - grå Vackra billiga damkläder

Vad innebär det egentligen att rekrytera på potential och så kallade soft skills? Hur ska man tänka och vad kan ni vinna på det som organisation? Det och lite till reder vi ut i den här artikeln.

Henri Lloyd Tröja RWR Half Zip - Grå - Herr

Ämnen: Rekrytering, soft skills

Kappa Authentic Balic Svarta mjukisbyxor med logga på kanterna

Digitaliseringen har förändrat, och kommer att fortsätta förändra, sättet vi arbetar på. Du som arbetar på HR har en central roll i denna förändringsresa eftersom det inte bara handlar om nya system och verktyg utan också förmågan att utveckla medarbetare i rätt riktning. Läs mer om detta, och svara på en undersökning med fokus på digital transformation som testleverantören cut-e just nu utför.

HIIT Svart blockfärgad t-shirt
Kari Traa NORA SINGLET Ögrönlar

KARL LAGERFELD IKONIK TIE TEE - T-shirt med print - svart Vackra billiga damkläder

I ReachMees blogg hittar du allt du vill och behöver veta om rekrytering. Lär dig mer om allt ifrån karriärsidor till att attrahera kandidater, arbeta med employer branding och att lyckas med er jobbannonsering. Självfallet hittar du även information om rekryteringsprocessen, metoder för urval och att praktisk genomföra lyckade rekryteringar.

Prenumerera på vår blogg så får du varje vecka hem de senaste artiklarna direkt till din inkorg.

KIOMI blås - dark blå Vackra billiga damkläder

KIOMI TALL Stickad tröja - off-vit Vackra billiga damkläder

Knowledge Cotton Apparel Swim Shorts Solid GRS Vegan Badkläder

La Martina Antonello Ögrönlar

Se alla