GABBA Byxor Rome - Grå - Herr KD3962 Pants xdrezi1309-Herrkläder

GABBA Byxor Rome - Grå - Herr KD3962 Pants xdrezi1309-Herrkläder

GABBA Byxor Rome Pants KD3962 - Grå - Herr
Jack & Jones Premium Svart t-shirt i linne och longline-modell
Jack & Jones Core Långärmad t-shirt med logotypprydda ränder i sidorna
Jack & Jones Jacka jcoFigures Jacket - Svart - Herr

Jack & Jones JJELOGO SWEAT CREW NECK 2 COL SS19 NOOS Ögrönlar

Det är premiär för Talent Acquisition-vloggen! Elin Filipp, HR Manager här på ReachMee, samtalar med inspirerande HR-profiler om aktuella ämnen i jakt på rekryteringsinsikter.  

Gipsy ANGY LAMAS - Skinnjacka - light blå Vackra billiga damkläder
Jack & Jones Originals - Roda huvtröja med låga axlar

Jack & Jones Skjorta jprBruxelles Structure Shirt L S - Blå - Herr

Det viktiga samarbetet med den rekryterande chefen i rekryteringsprocessen är inte alltid helt lätt och när det går snett kan det få konsekvenser i form av dålig kandidatupplevelse, att ni tappar kandidater eller att ni gör kostsamma felrekrytering. Samarbete och kommunikation är a och o när det kommer till att få det här samspelet att lyckas. Men det finns också en hel del fällor att falla i – här hjälper vi dig att undvika fem av dem.

Läs mer

Ämnen: Glamorise Stöd-bh med Posture Back - Svart - Dam, Glamguldus Gingham-rutig playsuit med smala axelband med knytband, Glamguldus Randig minikjol med rynkad midja

Jack & Jones T-shirt jcoDaxis Tee SS Crew Neck PS - Blå - Herr

Elin Filipp är vår alldeles egna HR Manager som älskar AI, botar och att prata sourcing. Vad gör egentligen en HR manager på ReachMee? Och vad tycker Elin är den viktigaste trenden inom rekrytering just nu? Det och lite mer svarar Elin på i vårt koncept ”fem snabba med…”.

Läs mer

Ämnen: Glamguldus Curve Omlottklänning med knytning i midjan och diagonala ränder, HR, Glamguldus Curve KIMONO FLAröd SLEEVED - Vardagsklänning - svart vit Vackra billiga damkläder

Jack & Jones T-shirt jorMonochrome Palm Tee SS - rosa - Herr

Nu när du lyckats med att skapa samsyn inom din organisation kring kompetensbehov och prioriteringar är det dags att ta nästa steg genom en inventering av den kompetens ni redan har och de behov organisationen ser att det behöver framöver, och därigenom göra en gapanalys.

Glamguldus SQUARE NECK BODY 2 PACK - T-shirt - bas - vit gul Vackra billiga damkläder

Ämnen: rekryteringsprocess, gapanalys

Jack Wills Landrier Vit t-shirt i muscle fit Endast hos

Det pratas mycket om kandidatupplevelse och vi jobbar hårt för att även kandidater som inte får jobbet ska vara nöjda med rekryteringsprocessen. Men det är lätt att glömma att stor del av kandidatupplevelsen faktiskt speglas i hur transparent er rekryteringsprocess är. Första steget till inkluderande rekrytering börjar med att alla potentiella kandidater har samma möjlighet att söka jobbet. Skippa krångliga steg, onödig information och fokusera på den information ni faktiskt behöver. Men hur bygger du en inkluderande rekryteringsprocess och vad är det bra att fokusera på? Nedan listar vi tre steg som hjälper er att bli mer inkluderande i er rekrytering.

Jacqueline de Yong Shorts jdyStar - Blå - Dam

Läs mer

Ämnen: Good For Nothing Neongul overStorlekd huvtröja med bröstlogga, kompetensbaserad rekrytering, Good For Nothing Svart sweatshirt med logga och muscle fit Endast hos, rekryteringsprocess

JBS JBS long johns original Långkalsonger

Nu har det blivit dags för Robert Ventura, vår alldeles egna scrum master att få svara på några frågor i vårt koncept "fem snabba med...". Robert är vår första och enda scrum master och i denna artikel får ni veta lite mer om hur han hamnade på ReachMee, hans bästa tips på effektiv teambuilding och vad de bästa med hans jobb är. Så här svarade Robert på våra fem snabba...

Läs mer

JDY JDYAPPA SINGLET - Linne - svart firey röd Vackra billiga damkläder

De flesta organisationer vittnar idag om utmaningar inom den strategiska planhalvan av HR. Det sker förändringar inom samhälle, teknologi, näringsliv och vårt mänskliga beteende vilket gör att det är mer utmanade än någonsin att attrahera, rekrytera, utveckla och behålla kompetenser till den egna organisationen.

Gossard GLOSSIES THONG - String - rich brun Vackra billiga damkläder

Ämnen: Gossard SUPERBOOST THONG - String - vit Vackra billiga damkläder, kompetensförsörjning

JDY JDYNEVADA TREATS BUTTON DRESS - Fodralklänning - cloud dancer svart Vackra billiga damkläder

Kommer ni ihåg att publicera anställningsannonserna på intranätet eller i en intern kanal där era anställda ser den? Det finns flera orsaker till att detta är bra att göra, delvis för att sprida information internt för potentiell internrekrytering men också för möjligheterna till extern delning av annonsen med hjälp av era medarbetare. Personer som funderar på att byta jobb är många gånger villiga att gå ner i lön i utbyte mot karriärmöjligheter och spännande arbetsuppgifter. Har du råd att förlora en duktig anställd för att det inte finns tydliga karriär- och utvecklingsmöjligheter internt?

Guess GRACE SKIRT - A-linjekjol - vit combo Vackra billiga damkläder

Ämnen: GUESS Jeans 1981 Byxor, GUESS Jeans LS RN EMILY SWTR Ögrönlar

Joelle Klänning Snowdrop - Svart - Dam

Vad innebär det egentligen att rekrytera på potential och så kallade soft skills? Hur ska man tänka och vad kan ni vinna på det som organisation? Det och lite till reder vi ut i den här artikeln.

Guess SWIMSUIT - Baddräkt - röd cherry multi Vackra billiga damkläder

Ämnen: Rekrytering, soft skills

Jordan JUMPMAN 3 PACK - Träningssockor - svart vit gym röd Vackra billiga damkläder

Digitaliseringen har förändrat, och kommer att fortsätta förändra, sättet vi arbetar på. Du som arbetar på HR har en central roll i denna förändringsresa eftersom det inte bara handlar om nya system och verktyg utan också förmågan att utveckla medarbetare i rätt riktning. Läs mer om detta, och svara på en undersökning med fokus på digital transformation som testleverantören cut-e just nu utför.

Haglöfs ASTRAL kvinnor - Regnjacka - acai berry Vackra billiga damkläder
Junarosa Jeansshorts JrQueen Slim - Blå - Dam

Just Female Welis dress Klänningar

I ReachMees blogg hittar du allt du vill och behöver veta om rekrytering. Lär dig mer om allt ifrån karriärsidor till att attrahera kandidater, arbeta med employer branding och att lyckas med er jobbannonsering. Självfallet hittar du även information om rekryteringsprocessen, metoder för urval och att praktisk genomföra lyckade rekryteringar.

Prenumerera på vår blogg så får du varje vecka hem de senaste artiklarna direkt till din inkorg.

Kaffe HOLLY - Skjorta - grape mist optical vit Vackra billiga damkläder

Kappa Authentic Baria Grön t-shirt med broderad logga på bröstet

Kari Traa SIGRUN SHORTS Shorts

Karl Lagerfeld Neon Lights Pinstripe Tunic Ögrönlar

Se alla