Fröd Perry GINGHAM SHIRT Ögrönlar xdrezi1142-Herrkläder

Fröd Perry GINGHAM SHIRT Ögrönlar xdrezi1142-Herrkläder

Fröd Perry GINGHAM SHIRT Ögrönlar
J. Lindeberg Rowan Cotton Silk Ögrönlar
J.CREW Shorts - khaki Vackra billiga damkläder
J.LINDEBERG HENRIETTE - blås - svart Vackra billiga damkläder

Jack & Jones Core Blåmelerad pikétröja med smal passform och logga på bröstet

Det är premiär för Talent Acquisition-vloggen! Elin Filipp, HR Manager här på ReachMee, samtalar med inspirerande HR-profiler om aktuella ämnen i jakt på rekryteringsinsikter.  

GAP V SLUB OPEN THIRD - Kofta - soft cornflower Vackra billiga damkläder
Jack & Jones Marinblå avsmalnande byxor med revärer

Jack & Jones Premium Gul t-shirt med panel i crêpe

Det viktiga samarbetet med den rekryterande chefen i rekryteringsprocessen är inte alltid helt lätt och när det går snett kan det få konsekvenser i form av dålig kandidatupplevelse, att ni tappar kandidater eller att ni gör kostsamma felrekrytering. Samarbete och kommunikation är a och o när det kommer till att få det här samspelet att lyckas. Men det finns också en hel del fällor att falla i – här hjälper vi dig att undvika fem av dem.

Läs mer

Ämnen: GAP WIDE LEG SOLID - Flaröd jeans - khaki Vackra billiga damkläder, Gerry Weber Casual FREIZEIT LANG - Tygbyxor - vit Vackra billiga damkläder, Gestuz AbelineGZ pants HS19 Byxor

Jack & Jones Jacka jcoCross Jacket Hood - Grön - Herr

Elin Filipp är vår alldeles egna HR Manager som älskar AI, botar och att prata sourcing. Vad gör egentligen en HR manager på ReachMee? Och vad tycker Elin är den viktigaste trenden inom rekrytering just nu? Det och lite mer svarar Elin på i vårt koncept ”fem snabba med…”.

Mer produktinformation

  • 100% bomull
  • Tidlös och versatil design.
  • Perfekt för din dagliga livsstil
  • Perfekt för att skapa din egen personliga look
  • Maskintvätt i högst 40˚C
Läs mer

Ämnen: Gestuz Flica blouse MS19 Ögrönlar, HR, Gestuz Halia dress MS19 Klänningar

Jack & Jones JJERAFA TEE SS CREW NECK SS19 NOOS Ögrönlar

Nu när du lyckats med att skapa samsyn inom din organisation kring kompetensbehov och prioriteringar är det dags att ta nästa steg genom en inventering av den kompetens ni redan har och de behov organisationen ser att det behöver framöver, och därigenom göra en gapanalys.

Gestuz RolloGZ dress HS19 Klänningar

Ämnen: rekryteringsprocess, gapanalys

Jack & Jones Pikétröja jjeBasic Polo SS Noos - Blå - Herr

Det pratas mycket om kandidatupplevelse och vi jobbar hårt för att även kandidater som inte får jobbet ska vara nöjda med rekryteringsprocessen. Men det är lätt att glömma att stor del av kandidatupplevelsen faktiskt speglas i hur transparent er rekryteringsprocess är. Första steget till inkluderande rekrytering börjar med att alla potentiella kandidater har samma möjlighet att söka jobbet. Skippa krångliga steg, onödig information och fokusera på den information ni faktiskt behöver. Men hur bygger du en inkluderande rekryteringsprocess och vad är det bra att fokusera på? Nedan listar vi tre steg som hjälper er att bli mer inkluderande i er rekrytering.

Jack & Jones Skjorta jprNoah Shirt L S Button Down, slim fit - Blå - Herr

Läs mer

Ämnen: Gina Tricot BIBBI - T-shirt med print - linear Vackra billiga damkläder, kompetensbaserad rekrytering, Gina Tricot Cory corduroy skirt Kjolar, rekryteringsprocess

Jack & Jones Tröja jjeBasic Knit V-Neck - Svart - Herr

Nu har det blivit dags för Robert Ventura, vår alldeles egna scrum master att få svara på några frågor i vårt koncept "fem snabba med...". Robert är vår första och enda scrum master och i denna artikel får ni veta lite mer om hur han hamnade på ReachMee, hans bästa tips på effektiv teambuilding och vad de bästa med hans jobb är. Så här svarade Robert på våra fem snabba...

Läs mer

Jack & Jones T-shirt jjePlain Tee SS O-Neck - Grå - Herr

De flesta organisationer vittnar idag om utmaningar inom den strategiska planhalvan av HR. Det sker förändringar inom samhälle, teknologi, näringsliv och vårt mänskliga beteende vilket gör att det är mer utmanade än någonsin att attrahera, rekrytera, utveckla och behålla kompetenser till den egna organisationen.

Gina Tricot Linn blazer Ytterkläder

Ämnen: Gina Tricot MOLLY - Jeansshorts - svart Vackra billiga damkläder, kompetensförsörjning

Jack & Jones T-shirt jprLogo Bla. Tee SS Crew Neck - Vit - Herr

Kommer ni ihåg att publicera anställningsannonserna på intranätet eller i en intern kanal där era anställda ser den? Det finns flera orsaker till att detta är bra att göra, delvis för att sprida information internt för potentiell internrekrytering men också för möjligheterna till extern delning av annonsen med hjälp av era medarbetare. Personer som funderar på att byta jobb är många gånger villiga att gå ner i lön i utbyte mot karriärmöjligheter och spännande arbetsuppgifter. Har du råd att förlora en duktig anställd för att det inte finns tydliga karriär- och utvecklingsmöjligheter internt?

Gina Tricot Snake trousers Byxor

Ämnen: Gina Tricot VINTAGE SKIRT - Jeanskjol - light blå Vackra billiga damkläder, Glamorise MagicLift Active Support-bh - Svart - Dam

Jaded London Svart långärmad sammetsskjorta i glittrigt stjärnmönster

Vad innebär det egentligen att rekrytera på potential och så kallade soft skills? Hur ska man tänka och vad kan ni vinna på det som organisation? Det och lite till reder vi ut i den här artikeln.

Glamguldus Curve BARDOT SWING DRESS - Jerseyklänning - grön vit Vackra billiga damkläder

Ämnen: Rekrytering, soft skills

JDY Byxor med paper bag-midja

Digitaliseringen har förändrat, och kommer att fortsätta förändra, sättet vi arbetar på. Du som arbetar på HR har en central roll i denna förändringsresa eftersom det inte bara handlar om nya system och verktyg utan också förmågan att utveckla medarbetare i rätt riktning. Läs mer om detta, och svara på en undersökning med fokus på digital transformation som testleverantören cut-e just nu utför.

Glamguldus   Plisserad midikjol med små stjärnor
JDY JDYKIMMI BUTTON SKIRT - A-linjekjol - cloud dancer Vackra billiga damkläder

JDY JDYTRICK TREATS NEW SINGLET - Linne - cayenne rosa Vackra billiga damkläder

I ReachMees blogg hittar du allt du vill och behöver veta om rekrytering. Lär dig mer om allt ifrån karriärsidor till att attrahera kandidater, arbeta med employer branding och att lyckas med er jobbannonsering. Självfallet hittar du även information om rekryteringsprocessen, metoder för urval och att praktisk genomföra lyckade rekryteringar.

Prenumerera på vår blogg så får du varje vecka hem de senaste artiklarna direkt till din inkorg.

Joelle Klänning rosamary - Blå - Dam

Josephine & Co CHASE DRESS - Vardagsklänning - grön Vackra billiga damkläder

Junarosa Klänning jrFaduma Dress - Svart - Dam

Just Junkies Main Shorts New Stripe Shorts

Se alla