FIVEUNITS 707 Byxor Angelie xdrezi975-Damkläder

FIVEUNITS 707 Byxor Angelie xdrezi975-Damkläder

FIVEUNITS Angelie 707 Byxor
InWear NIRA SKIRT - Pennkjol - marine blå Vackra billiga damkläder
InWear Weronika Top Ögrönlar
IVY & OAK Maxikjol - dark grön Vackra billiga damkläder

Ivyrevel High Waist Wide Leg Pants Byxor

Det är premiär för Talent Acquisition-vloggen! Elin Filipp, HR Manager här på ReachMee, samtalar med inspirerande HR-profiler om aktuella ämnen i jakt på rekryteringsinsikter.  

GAP CABLE CREW - Stickad tröja - navy Vackra billiga damkläder
IZOD SURF BAJA GRAPHIC TEE Ögrönlar

J. Lindeberg Marc Embo Satin Nylon Ytterkläder

Det viktiga samarbetet med den rekryterande chefen i rekryteringsprocessen är inte alltid helt lätt och när det går snett kan det få konsekvenser i form av dålig kandidatupplevelse, att ni tappar kandidater eller att ni gör kostsamma felrekrytering. Samarbete och kommunikation är a och o när det kommer till att få det här samspelet att lyckas. Men det finns också en hel del fällor att falla i – här hjälper vi dig att undvika fem av dem.

Läs mer

Ämnen: GAP EYELET MIX - T-shirt med print - navy uniform Vackra billiga damkläder, GAP FAV CREW - T-shirt - bas - pepper röd Vackra billiga damkläder, GAP FLAT - Linne - navy Vackra billiga damkläder

J.Lindeberg Byxor Spring Viscose Silk - Svart - Dam

Elin Filipp är vår alldeles egna HR Manager som älskar AI, botar och att prata sourcing. Vad gör egentligen en HR manager på ReachMee? Och vad tycker Elin är den viktigaste trenden inom rekrytering just nu? Det och lite mer svarar Elin på i vårt koncept ”fem snabba med…”.

Mer produktinformation

  • 64% polyester, 31% viskos, 5% elastan
  • Avsmalnande passform
  • Stretch material för en perfekt passform
  • Medium rise waist
  • Maskintvätt i högst 30 ˚C
Läs mer

Ämnen: GAP Jerseyklänning - navy Vackra billiga damkläder, HR, GAP Linne - pearl rosa Vackra billiga damkläder

Jack & Jones Core Grön randig t-shirt med logga på bröstet

Nu när du lyckats med att skapa samsyn inom din organisation kring kompetensbehov och prioriteringar är det dags att ta nästa steg genom en inventering av den kompetens ni redan har och de behov organisationen ser att det behöver framöver, och därigenom göra en gapanalys.

GAP Maxiklänning - navy Vackra billiga damkläder

Ämnen: rekryteringsprocess, gapanalys

Jack & Jones Originals Huvtröja i plusstorlek med lodräta ränder

Det pratas mycket om kandidatupplevelse och vi jobbar hårt för att även kandidater som inte får jobbet ska vara nöjda med rekryteringsprocessen. Men det är lätt att glömma att stor del av kandidatupplevelsen faktiskt speglas i hur transparent er rekryteringsprocess är. Första steget till inkluderande rekrytering börjar med att alla potentiella kandidater har samma möjlighet att söka jobbet. Skippa krångliga steg, onödig information och fokusera på den information ni faktiskt behöver. Men hur bygger du en inkluderande rekryteringsprocess och vad är det bra att fokusera på? Nedan listar vi tre steg som hjälper er att bli mer inkluderande i er rekrytering.

Jack & Jones Premium Svart t-shirt i linne och longline-modell

Läs mer

Ämnen: GAP PULL ON - Shorts - grön Vackra billiga damkläder, kompetensbaserad rekrytering, GAP SH GAP CLSC JGR Sweatpants, rekryteringsprocess

Jack & Jones Hoodie jjeHolmen Sweat Zip Hood - Blå - Herr

Nu har det blivit dags för Robert Ventura, vår alldeles egna scrum master att få svara på några frågor i vårt koncept "fem snabba med...". Robert är vår första och enda scrum master och i denna artikel får ni veta lite mer om hur han hamnade på ReachMee, hans bästa tips på effektiv teambuilding och vad de bästa med hans jobb är. Så här svarade Robert på våra fem snabba...

Läs mer

Jack & Jones Jeans Glenn Felix Am 046, slim fit - Svart - Herr

De flesta organisationer vittnar idag om utmaningar inom den strategiska planhalvan av HR. Det sker förändringar inom samhälle, teknologi, näringsliv och vårt mänskliga beteende vilket gör att det är mer utmanade än någonsin att attrahera, rekrytera, utveckla och behålla kompetenser till den egna organisationen.

GAP STRIPE - Shorts - blå shade Vackra billiga damkläder

Ämnen: GAP TEE - T-shirt - bas - true svart Vackra billiga damkläder, kompetensförsörjning

Jack & Jones JPRSID TROUSER Byxor

Kommer ni ihåg att publicera anställningsannonserna på intranätet eller i en intern kanal där era anställda ser den? Det finns flera orsaker till att detta är bra att göra, delvis för att sprida information internt för potentiell internrekrytering men också för möjligheterna till extern delning av annonsen med hjälp av era medarbetare. Personer som funderar på att byta jobb är många gånger villiga att gå ner i lön i utbyte mot karriärmöjligheter och spännande arbetsuppgifter. Har du råd att förlora en duktig anställd för att det inte finns tydliga karriär- och utvecklingsmöjligheter internt?

GAP UTILITY - Tygbyxor - wicker Vackra billiga damkläder

Ämnen: GAP V SH CTTN CREW Ögrönlar, GAP VINT CREW - T-shirt - bas - true svart Vackra billiga damkläder

Jack & Jones Sweatshirt jprDave Sweat Crew Neck - Blå - Herr

Vad innebär det egentligen att rekrytera på potential och så kallade soft skills? Hur ska man tänka och vad kan ni vinna på det som organisation? Det och lite till reder vi ut i den här artikeln.

Gestuz GunnaGZ long shirt HS19 Klänningar

Ämnen: Rekrytering, soft skills

Jack & Jones T-shirt jcoLuna Tee SS Crew Neck PS - Svart - Herr

Digitaliseringen har förändrat, och kommer att fortsätta förändra, sättet vi arbetar på. Du som arbetar på HR har en central roll i denna förändringsresa eftersom det inte bara handlar om nya system och verktyg utan också förmågan att utveckla medarbetare i rätt riktning. Läs mer om detta, och svara på en undersökning med fokus på digital transformation som testleverantören cut-e just nu utför.

Gestuz WilmaGZ tee Ögrönlar
Jack & Jones T-shirt jprAlbert Tee SS - Svart - Herr

Jacqueline de Yong Byxor jdyCatia City Ancle Pants - Röd - Dam

I ReachMees blogg hittar du allt du vill och behöver veta om rekrytering. Lär dig mer om allt ifrån karriärsidor till att attrahera kandidater, arbeta med employer branding och att lyckas med er jobbannonsering. Självfallet hittar du även information om rekryteringsprocessen, metoder för urval och att praktisk genomföra lyckade rekryteringar.

Prenumerera på vår blogg så får du varje vecka hem de senaste artiklarna direkt till din inkorg.

Jaded London Neongrönt set med shorts och crop top endast hos

JDY FRILLA JACKET - Blazer - sky captain Vackra billiga damkläder

JDY JDYMATHISON NOOS - Stickad tröja - sky captain Vackra billiga damkläder

JDY Kofta - dark grå melange Vackra billiga damkläder

Se alla